Erg klantvriendelijk

Mijn ervaring met de Tuinmeubelshop hebben wij als erg positief ervaren. De mensen die er werken waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook kregen wij alle tijd om vragen te stellen en er werd met ons meegedacht. We zijn erg tevreden met de tuinstoelen en gaan zeker terug mochten we iets anders nodig hebben. Tuinmeubelshop, erg bedankt voor de goede service! Vriendelijke groet, Mevrouw Azouzi

Goede service!

Na een prettig telefooncontact heb ik 2 lounche-stoelen besteld!De persoon aan de telefoon vertelde wanneer ze geleverd zouden worden, nou, dat is keurig op de afgesproken dag en tijd gebeurd,SUPER service en ook nog gratis geleverd!

Matig

Onze tafel kwam beschadigd uit de verpakking. Gelijk gemaild en krijg een mail terug dat ik 40 euro korting kan krijgen. Vind dit een raar voorstel, wie wil er nou een beschadigde tafel? Heb terug gemaild dat ik hier niet mee akkoord ga en er worden nu nieuwe planken besteld zodat ik deze kan vervangen. Ben benieuwd wanneer ik zie ga ontvangen.

Top!!!

Goede service en suoersnelle levering voor een mooie prijs!!! En zeer klantvriendelijk personeel!!!

Fijne winkel!

Wij hebben jullie vestiging in Sliedrecht bezocht en zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn. We werden fijn en vriendelijk, vooral niet opdringerig, geholpen. We hebben een zeer mooie loungeset gevonden en men wist gelijk de levertijden van verschillende sets te noemen, niet geheel onbelangrijk omdat wij graag deze zomer al van onze set wilden genieten. We zouden jullie zeker aanraden.

Je wordt er geholpen zoals je hoopt dat het altijd zo is. Het nieuwe normaal ?

Meerdere keren in de showroom in veenendaal rondgelopen. Altijd vriendelijk te woord gestaan en soms met een bak koffie.

Goed advies Scherpe prijzen Goede service Vriendelijk personeel

Snelle en correcte levering

Duidelijke website. Snelle en correcte levering.

Super Goede ervaring

We hebben een super goede ervaring want hadden een verandering aan gebracht in onze bestelling en daar werd niet moeilijk overgedaan en nu zijn we aan het genieten van onze mooie lounge set

Alles v begin tot eind was goed geregeld

Goed geholpen en alles goed geleverd

Mooie showroom en zeer vriendelijk personeel.

In de sgowroom prima geholpen.

Mooie set voor goede prijs en snelle levering

Niets op aan te merken. Keurige en knappe verkoopster die ons snel en goed te woord stond. Goede prijs betaald en zeer snelle levering thuis. Perfect!

Perfecte service

Tuin set gekocht , vriendelijk geholpen in de winkel , was in de aanbieding en toch korting gekregen Volgens afspraak perfect geleverd

Geweldige en persoonlijke service en snelle levering

Komen hun afspraken na. Vrijdag gekocht en dinsdag geleverd. En dan de bezorging en montage. Een aanrader die montage. Correcte jongens en vlot gedaan.

Uitstekende service

Wij zijn een bezoekje gaan brengen in de showroom in Bergen op Zoom, en werden geholpen door de filiaalmanager Annerie Steehouwer. Annerie is heel vriendelijk en niet opdringerig. Ze laat u eerst op het gemak de showroom verkennen (gezellig ingericht en heel veel keuze), en komt pas achteraf vragen of ze kan helpen. Het is iemand die 'echt' luistert wanneer je uitlegt naar wat je juist opzoek bent, en onmiddellijk suggesties geeft en mee zoekt naar de ideale combinatie (in ons geval diningstoelen in combinatie met een loungetafel). Zij heeft ook oog voor detail zoals de kleurencombinatie. Eens uw keuze gemaakt, wordt er een bestelbon opgemaakt, en in ons geval werden de tuinmeubelen de week zelf nog geleverd. De avond voor de levering word je via mail op de hoogte gebracht van het tijdstip, zo hoef je niet een volledige dag onnodig thuis te blijven. Een heel belangrijk pluspunt: je hoeft pas te betalen bij de levering!! Én indien je nog vragen hebt na de plaatsing van de bestelling, blijft Annerie vlot bereikbaar en toegankelijk voor het beantwoorden ervan. Een echte aanrader als je opzoek bent naar prijs/kwaliteit tuinmeubelen bij een betrouwbaar bedrijf waar klantvriendelijkheid in combinatie met een snelle en vlotte service centraal staan.

Mooi product

Zoals afgesproken snel geleverd en mooie product

keurig geholpen

goede zaak prima geholpen.

Goede service.

Doorheen foutje met het bestellen hebben we wel 2 maanden moeten wachten op onze lougeset. Dit werd keurig opgelost door er een stoel bij te leveren voor de helft van de prijs..

Aanschaf, winkel en transport is keurig als er iets mist of mis is het gehoor een stuk minder.

Lekkere tuinset, gekocht in Nunspeet na een lange zoektocht hier goed geholpen en dus de koop gedaan. Keurig transport en nette chauffeur. Bij het uitpakken en installeren blijkt dat de verbindingsstukjes missen en er een duidelijk kleurverschil zit in tafel en hoek aan de ene kant en de banken aan de andere kant. Dit nagevraagd op service en het antwoord is: verbindingsstukjes hebben we niet op voorraad maar die sturen we op(kan 6 weken duren) en aan kleurverschil kunnen we niets doen want dit zit in de productielijnen. Als dit dan zo is moet je dit bij verkoop vertellen!!!!!!!, waar gaat dit mis, de beleving is duidelijk minder door de after sales dan gehoopt.

Geen service

Drie keer mijn klacht door gegeven 2 draadjes los we hebben gevraagd of het mogelijk was of er knoopjes op konden Het eerste antwoord was Zoek zelf een meubelstoffeerder en 2de antwoord was als je een auto koopt zit er ook geen velgen op Ik heb drie sterren gegeven die zijn voor de service Maar de winkelpersoneel is top jammer geen service

Begon belovend maar uiteindelijk in gebruik een tegenvaller

Gekocht 2x chicago fauteuils plus voetenbankje, In de winkel maakte ik duidelijk dat ik een botziekte heb en de zitkussens slap vondt, maar bij de nieuwe zou dat niet zijn, ik ervaarde dat anders want het begin is echt hard maar na al 10 minuten is het slap plus in de rugkussen was de knoop al geknapt,ik terug maar helaas een andere verkoper,,, uiteindelijk moest ik akkoord gaan met 25 euro, mijn extra kosten zijn geworden 1xknoop laten maken plus 2 totaal nieuwe zitkussen 95 euro. Belachelijk dat zo'n grote zaak zich laat kennen. Ps de eerste verkoper plus de bezorgers, fijne mensen. Mvg marie-cecile Nieuwlaat. Uit Best.

goede afhandeling

Vriendelijke en behulpzame mensen met zeer goede uitleg .

Mooi loungeset goed geholpen.

In de winkel geweest in Gouda om loungest Garden Collections Wilson te bekijken. Vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster. Wij wilde 2 stoelen, de driezitsbank en een tafel. Wij hebben alleen een andere tafel besteld omdat wij geen glasplaat willen. Bankje moest besteld worden want was niet op voorraad. Tafel en stoelen werden na een paar dagen al geleverd. Betalen bij levering. Bankje heeft wel een maand langer geduurd voordat het er was maar dat komt ook door Covid 19. Erg blij met onze set, zit lekker en de tafel staat er ook gped bij.

Zorgvuldige afhandeling, ook in logistiek

Keurig geholpen en snelle levering van onze tuinset.

Wij hebben de winkel in Sliedrecht tweemaal bezocht. De eerste keer om te oriënteren en de tweede keer voor de aanschaf van een loungeset. Beide keren vriendelijk en correct geholpen door diverse medewerkers. De set van onze keuze was niet op voorraad waardoor we enkele weken hebben moeten wachten. Hierover zijn we goed geïnformeerd en was de set toch nog eerder bij ons bezorgd dan we hadden verwacht.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl