Kwaliteitsproduct, maar fout bij levering

De teakhouten loungeset is van goede kwaliteit, had iets strakker afgewerkt kunnen zijn maar is wel degelijk gemaakt. De communicatie met Tuinmeubelshop verliep snel en correct. Wat niet goed ging is dat - na expliciete vraag of de set tot in de tuin wordt gebracht- de vervoerder in z'n eentje kwam. Hij was ingehuurd maar kreeg van het distributiecentrum van Tuinmeubelshop telefonisch te verstaan dat hij maar een postbode ofzo moest vragen te tillen. Ik heb de jongen maar laten vertrekken, nadat hij de set op straat in Amsterdam had achtergelaten. Twee keer met Tuinmeubelshop gebeld, een oplossing liet op zich wachten. Uiteindelijk maar, toen mijn partner thuis kwam, de set (2x 40 kilo en 1x30 kilo) zelf over twee trappen naar zijn plek weten te tillen. Ik neem aan dat het een niet regelmatig voorkomende fout is. Er op terug komen zou netjes geweest zijn. Dat kan beter, je hebt er tenslotte voor betaald.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes ontvangen en te woord gestaan. Naar mijn mening is de prijs kwaliteit verhouding goed. De set is netjes en goed bezorgd, en meteen zoals afgesproken op de juiste plek neer gezet ! Kortom zo als in de winkel besproken is gedaan en dat binnen een week Top ! Of zoals het hoort maar tegenwoordig bijna niet meer gebeurd.

Top product

Lounge set zit uitstekend, leuningen van bank zijn verstelbaar wat heerlijk slaapt. tafel is precies goede hoogte om aan te eten !!

Snel geholpen en besteld en binnen 4 dagen stond de set in de tuin. Helemaal top !

Uitgebreid assortiment tegen een redelijke prijs

Vriendelijke, niet opdringerige bediening. Aflevering volledig in orde en stipt op tijd.

Goeie kwaliteit! Snelle levering!

Heel erg blij met onze mooie loungeset! Installatie was gemakkelijk. Snel bezorgd en de kwaliteit is echt heeeeeel goed!:)

Super goede service

In de winkel werden we meteen heel vriendelijk geholpen en kregen we duidelijke informatie over onze tuinset. Daardoor werden we over de streep getrokken. We mochten onze set daar nog even laten staan tot dat onze tuin klaar was. 1 belletje en een paar dagen later kon het al bezorgd worden. Ook daarvoor kregen we een duidelijke mail met tijdslot. Dit was ook maar kort, dus je zit niet een hele dag te wachten. Heel fijn. De set zit overigens super fijn en we hebben de laatste dagen hier al veel plezier van gehad.

Zeer tevreden met onze aankoop van het tuinset , netjes en vriendelijk geholpen . Goede uitleg kwa stevigheid van de stoelen . Zeer tevreden wij bevelen jullie van harte aan

prettig en correct geholpen

prettig en correct geholpen. Levering conform afspraak. Na montage bleek klein foutje (gaatje) in 1 van de tafelplanken. Direct contact gehad met service-afdeling en zij bestellen nieuwe plank. Ook hier: snelle rectie en correcte reactie.

Heel gemakkelijk te bestellen. Perfecte afhandeling. Na contact met een verkoper was alles heel gemakkelijk en snel geregeld. Een top bedrijf. De levering was heel snel en perfect geregeld. Kwaliteit zeer goed een echte aanrader.

Super!!

Dit was mijn 2de loungeset die ik aangekocht heb bij jullie. Wederom super tevreden! Mooie lounge, snelle levering,...

uitstekend!

prima te woord gestaan bij het uitkiezen van nieuwe tuinmeubelen, snelle levering zoals afgesproken en een uitstekende service. We zijn bijzonder tevreden en blij met onze nieuwe tuin-aanwinst!

Mooie showroom fijne prijzen

Veel keus. Snelle levering.

Subliem

Vlotte bestelling, vlotte thuis levering. En een prachtig tuinmeubel set

Niet bereikbaar, slechte service en zeer lang wachten op de tafel

Ik heb half april onze tuintafel besteld, week later beschadigd geleverd. Weer een week later zal dan de nieuwe tafel komen, foutje in systeem niet meer op voorraad, eind mei komt het weer binnen. Kreeg niemand telefonisch te pakken, zeer vaak en lang in de wacht gestaan. Geen excuus of een tegemoetkoming. Nu hopelijk begin juni onze tafel in ontvangt nemen... eerst zien dan geloven....

Tuinmeubelshop ,jullie service is top, wij genieten van tafel Julia volop!!!

Prima winkel., goede service!!

Mooie bank, prima levering, helaas met defect

Gelukkig wordt de bak gerepareerd over 2 weken. Maar proces verliep zeer moeizaam Nadat we ontdekten dat de bank stuk was

Onsympathieke verkoper maar prachtige meubels in mooie showroom

Soort autoverkoper die goed arrogant en onverschillig toevallig tuinmeubelshop verkoopt. Heb gewezen op diverse fouten in reclamebord en werd weggelachen. Wel een snelle goede deal kunnen maken. Ondanks de verkoper.

Tafel ziet er goed uit

Prima tafel met snelle levering Het is alleen jammer dat 1 van de vier boutjes waarmee het blad vast zit door draait Ga er maar vanuit dat het blad met 3 boutjes ook vast blijft zitten

Klantvriendelijk en eerlijk advies

Goede ontvangst ondanks corona goede afstand en heel hulpvaardig.Meerdere stoelen kunnen proberen en een goede keuze kunnen maken. Snelle levering

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en service. Wel geleverd met schade. In de weken erop netjes opgelost.

Goede service en prina kwaliteit

In de showroom netjes ontvangen , ondanks corona goed geholpen Kreeg zelfs een kussen cadeau. Via klantenservice een dag later een tafel bij besteld( Dank Joost). Deze kwam met de bestelde lounge set mee op de afgesproken dag. Set is alles wat we verwacht hadden. Bezorger was ook zeer behulpzaam. Dus . PRIMA

Super mooie winkel met veel keus

Super goed geholpen! Heel mooi loungeset uitgezocht op woensdag en maandag al in huis dus super snel! Kids mochten allebei een groot kussen uitzoeken en bij de kassa nog een drinkfles dus die vonden het ook helemaal leuk!

Prime prijs kwaliteit

Heel prettig geholpen in een mooi filiaal en de nazorg was prima er werd zeer voorkomend meegedacht na mijn fout

Vreselijke service!

De tuinset werd incompleet afgeleverd. Dit was reeds bekend bij de chauffeur, maar niet gemeld. Volgens de chauffeur zou enkele dagen later het ontbrekende segment geleverd worden. Na bij de klantenservice navraag te doen wanneer het laatste segment geleverd zou worden kwam een onduidelijk en ontwijkend antwoord. “We verwachten over een aantal weken een zending in de haven van Rotterdam”. Na meerdere malen gevraagd te hebben om een concrete levertijd van het ontbrekende segment kwam nog altijd het antwoord dat ze het niet konden zeggen. Uiteindelijk zit ik nog altijd met een incomplete hoekbank en géén antwoord wanneer hij compleet zal zijn! Een beschamende vertoning!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl