Perfecte service.

Tuinset werd keurig geplaatst en de verpakking werd meegenomen.

mooie winkel

mooie winkel en de keuze is groot,met vriendelijk personeel

Prima geholpen en mooie tuin(standen)stoelen gekocht

Bij Tuinmeubelshop denk je aan een gigabedrijf. De vestiging Cruquius is wat minder groot en je wordt er prima geholpen. Nooit kregen we de indruk dat ons tuinmeubilair werd aangesmeerd. Gewoon goede voorlichting over de pro’s en contra’s van alle beschikbare modellen standenstoel. De levering van de door ons gekozen stoel - mooie Lucardo-stoelen - verliep vlot (al na een paar dagen) en prima.

Goede kwaliteit, heerlijk zit comfort

De levering verliep keurig en de loungeset is geweldig, zit lekker en is degelijk

Geweldige service!

Er waren wat problemen met de levering van onze tuinmeubels maar die zijn tot onze tevredenheid opgelost en de verkoper die ons geholpen heeft Leendert van Stijn uit Gouda krijgt van ons een dikke pluim! Dat is nog eens een geweldige verkoper die heel klantvriendelijk is

Snelle levering!

Ik bestelde op donderdagavond mijn tuinmeubelen en op dinsdag morgend om 8.00 geleverd in België!

Vlotte en vakkundige winkel, met goed afgesproken levering van mijn bestelde tuinset.

Ruime keuze in de winkel, in elke prijsklasse.. Na zoeken een mooie tuinbank gevonden.. Bestellen, levering afspreken ging duidelijk en vlot. De levering zelf werd netjes op de mail aangekondigd inclusief aflever tijdstip. Bank was goed verpakt (niet overdadig in karton.. ).. Dus heel tevreden met de service van de tuinmeubelshop en tevreden met het bankstel

Shop en tuinmeubel BUITEN gewoon goed

Winkel met mooie moderne tuinmeubelen voor een redelijke prijs. Eerst in de winkel gekeken, vervolgens via de webshop gekocht. Duidelijk via de mail de factuur ontvangen en product binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Zeer goed verpakt.

prettige behandeling in de winkel

Een snellere terugkoppeling naar de klant kan beter

Super netjes en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit, en vriendelijke mensen.

Helemaal prima. Bestelling kwam heel vlot en ziet er keurig uit

Zeker aan te raden en hoe leuk zou dan ook nog sierkussens erbij zijn

Mooie showroom (Gouda), vriendelijke verkoper en aflevering volgens afspraak

Wij in tevreden met het geleverde, de prijs en de aflevering.

Top netjes alles zoals het hoort

Top geregeld alles netjes op tijd geleverd zoals het hoort, ook goed advies gekregen in de winkel.

Snelle levering, mooie producten, onvriendelijke klantenservice

De winkel bezocht. Duurde enige tijd voordat we geholpen werden, daarna zijn we prima geholpen en de bestelling afgerond. (een loungeset gekocht) Er werd keurig aangegeven dat niet alles op voorraad was en dat de spullen in twee afleveringen geleverd zouden worden. Helemaal top! Bij levering zaten er wat kleine krassen op de meubels, voor mij geen probleem. Dit gebeurd anders toch snel genoeg als je het in gebruik neemt. Hierna wilde we graag nog wat meer bestellen. Een parasol etc. Via de webshop contact gehad en het product op een andere site goedkoper gevonden. Contact met de webshop gehad rondom de laagste prijs garantie, met de intentie om het toch bij deze winkel te bestellen. Er werd aangegeven dat het een ander product betrof bij de goedkopere winkel, echter beide typenummers en omschrijvingen kwamen overeen. Ze konden ook niet uitleggen wat er dan anders aan zou zijn. Uiteindelijk de tweede bestelling maar bij de goedkopere winkel besteld.

Snel en keurig tot in de tuin geleverd!

toppie

goede service en leuke sterke meubels

Goede service en kwaliteit !

Heel fijn begeleid met onze aankopen in filiaal den Bosch . Heel vriendelijk personeel. Nemen echt de tijd voor je . De levering van de tuinset was ook heel fijn en vriendelijk . We genieten nu met volle teugen van onze mooie lounge set en losse stoelen . Vakantie in eigen tuin in deze tijden !

Op tijd en netjes Geleverd

Positief

Wij vinden het helemaal top, de service van de tuinmeubelshop.

Goede en vriendelijke service, ruime keus, mooie kwaliteit en gratis thuisgebracht

Snelle service!

Woensdag de tuinspullen besteld in de winkel en vrijdag al bezorgd. Heel erg bedankt mannen van locatie Sliedrecht, ze staan prachtig !

Klantvriendelijk en mooie tuinset

Prijs-kwaliteit verhoudingen komen zeer goed overeen, dat in combinatie met de klantvriendelijke verkoper in filiaal cruquius maakt dat ik deze winkel bij iedereen zou aanraden.

Onze verwachtingen zijn ten volle waargemaakt

Wij bezochten de showroom in Kesteren, na prima ontvangst rustig rond gekeken. Daarna met koffie (!) onze voorkeuren met de verkoper besproken en direct tot bestelling over gegaan. Al na een paar dagen werd de hele set thuisbezorgd door vriendelijke transporteurs. Kortom : Kwaliteit artikelen en Kwaliteit Service helemaal top !

Bijzonder tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Goede service en duidelijke communicatie, het product als zodanig (Hartmann Residence) bevalt zeer goed, ben hier uiterst tevreden over.

Klantvriendelijk en deskundig te woord gestaan

Wij hebben inmiddels onze 3e aankoop gedaan bij Tuinmeubelshop. Aangezien wij de eerste 2 keer uiterst vriendelijk te woord zijn gestaan door de verkoopster Anja Lukasse zijn wij ook de 3e keer speciaal teruggegaan naar haar. Zij neemt de tijd voor je en regelt de zaken prima. Geen moeite is haar teveel.

Super vlot en correct verlopen

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl