Prettig bedrijf, goed overzicht artikelen, beleefd en prettig personeel, keurig alles thuis bezorgd. Wij hebben niet ieder jaar een nieuw tuinstel nodig maar het is geen straf daar even een kijkje te nemen, en heb je nog geen nieuw stel, dan ga je daar zeker mee naar huis.

Gewoon de perfecte match

Na een zoektocht van een paar weken kwamen we uiteindelijk bij jullie terecht. Even snel kijken en ja hoor al na 1 stap over de drempel zagen we de set voor ons staan. Het zat ook nog eens super! Nog even voor de show een rondje langs alle andere tuinsets, maar de keus was al gemaakt. Personeel was erg aardig en wist waar over gesproken werd. Na een paar dgn kregen wij de set thuis bezorgd en sindsdien zitten wij buiten, zelf met fleecedeken als het weer het eigenlijk niet toelaat.

Afspraak nagekomen

Adequate en super snelle levering, van een erg fijne tuinset

Tevreden klant die op een heerlijke tuinset zit in deze lastige quarantaine situatie!

Werden hartelijk ontvangen konden rustig rond kijken en toen we besloten hadden te kopen netjes met een bak koffie alles dorgenomen en afspraak gemaakt voor bezorgin en dit gebeurde allemaal volgens afspraak!

Topservice

Nadat we de winkel verbouwd hadden door alle sets door elkaar te gooien om te kijken wat bij elkaar zou passen, konden niet alleen wij, maar ook de medewerker die ons hielp uiteindelijk neer ploffen op de heeeeeele mooie loungebank met bijpassende tafel die wij uitgezocht hadden! Alles werd ook super geleverd! Wij komen de zomer wel door! Bedankt voor de topservice!

Goed geholpen

Hele mooie set, we zijn er heel blij mee. Netjes thuis afgeleverd en het in elkaar zetten was ook niet moeilijk.

Ondanks ellende met de transporteur alles perfect opgelost

Bankje was verdwenen????!!!! Bij de transporteur. Toen dat eenmaal bekend was is dit door een aanbod voor een ander bakje prima opgelost

Goed geholpen. Fout geleverd maar goed opgelost. Alleen geen reactie op mail.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Product is snel geleverd en volgens afgesproken tijd. Kwaliteit is prima, de prijs ook super

No issues, all perfect

Net bedrijf komen afspraken na top

Zou zeker dit bedrijf aanraden

Ik kwam 1.5 week geleden op een zaterdag binnen omdat een vriendin me jullie had aanbevolen, eerst even op jullie site gekeken en wat stonden daar al mooie setjes op tot ik in de winkel kwam en het er nog mooier uit zag. Ik ging niet met de intentie om gelijk te kopen maar ik kon het niet laten. Een mooie grote hoekbank met een ligbed en 2 mooie losse stoelen erbij gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen en kon eerst gewoon rustig kijken en 'proef' zitten voordat er een verkoper naar me toe kwam. Dit vond ik erg prettig. Heel erg bedankt voor onze mooie lounge set. Nog even wachten op de 2 losse stoelen die waren helaas niet op voorraad maar de rest gelukkig wel

Snelle en goede service.

De tuinstoelen waren precies conform verwachting. Kwaliteitsstoelen met hoge comfort. Snelle afwikkeling van bestelling en binnen enkele dagen in huis.

Zoals het hoort

Alles naar wens. Goed geholpen. Nu genieten!

Heerlijke lounge Bank gekocht! Misten helaas wat bouten maar dat was met 1 telefoontje opgelost!!

UITSTEKEND!!

Klantvriendelijk, behulpzaam, ik ben zeer tevreden over de aankoop. Laat het mooie weer maar komen!!!

Afgeleverd volgens schema

Ga zo door !

Echt top!!

Mooie lounge set aangeschaft voor een mooie prijs. het zit heerlijk we zijn er erg blij mee.

Geniet van je tuin en koop bij tuinmeubelshop

Prachtige tuinmeubels ! Super service, goede prijs en kwaliteit. En dat nog een super snel in huis zodat we gelijk van onze loungeset konden genieten! Tuinmeubelshop verdiend een zonnige ☀️10☀️

Kan niet beter.

Leuke sfeer. Goed personeel. Kon nog omruilen. Helemaal gaaf aangekomen.

Kwaliteits materiaal, en keurige levering

Tevreden

Klantvriendelijk

Ben blij dat ik voor Deze tuinmeubelwinkel heb gekozen, werd vriendelijk geholpen. Er werd alle aandacht besteed aan mij vele vragen.

Right the first time in all aspects!

Prima service in de winkel en conform afspraak netjes en op tijd bezorgd!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl