Geleverd wat ik besteld heb. Ben er zeer blij mee.

geweldige service

geweldige service en kwalitatief goede materialen

mooie meubels voor een mooie prijs

Mooie winkel om op je gemak uit te zoeken wat je wil. Goed advies gekregen. Enige minpunt vind ik de tijd van levering, deze werd aangegeven tussen 6.00 en 8.00 uur in de ochtend dus in ons geval. Ze stonden dus om 7.15 uur bij ons aan de deur. Dit vind ik voor leveren bij een particulier echt veel te vroeg. Ik moest om 5.00 uur de wekker zetten om in de gaten te houden of ze ook al om 6.00 uur bij ons aan de deur zouden kunnen staan. Leveren vanaf 8.00 uur vind ik een redelijke tijd. Eerder dus echt niet.

Goede service, en op tijd geleverd

Top bedrijf

let the summer begin

Begint in shop sliedrecht super fijne ervaring fijn geholpen met duidelijke uitleg. Set Marseille gekocht super mooi en zitten heerlijk De chauffeurs erg beleeft en behulpzaam nogmaals bedankt voor de goede service. Mocht ik de € 200 euro winnen dan ga ik regelrecht terug naar shop en deze investeren in een eettafel set.

Snel antwoord via mail contact ! Super geregeld qua tijd indicatie ! Keurig geleverd ! Vriendelijke chauffeur!

Goeie service bij aankoop en levering

Bij aankoop goeie ondersteuning gehad,met daarna een levering zoals afgesproken

Goede service, kwaliteit en gratis bezorgd!

Zeer tevreden over de service in de winkel. De bezorging ging ook super.

Contact met verkoper per e-mailadres ging vlot en zeer fijn. Alles werd goed geregeld in overleg. Set werd bezorgd zoals afgesproken en was goed verpakt. Enorm blij met onze aankoop

Top service en snelle levering

Waren vroeg in de tijd van het jaar op zoek naar een diningset. Iets te vroeg zo bleek. De door ons beoogde set was niet in de showroom aanwezig. Verkoper beloofde ons te bellen zodra aanwezig. Zo geschiedde een week later. Na te hebben proef gezeten, onze diningset besteld. Betaling bij aflevering. Levering vond plaats op door ons verzochte datum. Chauffeur op tijd in het gecommuniceerde tijdvak. Alles compleet. Kortom wij zijn heel blij met onze nieuwe diningset. Laat de zomer maar komen.

Kundig personeel

Fijn geholpen

Goed geholpen, snelle levering

In de winkel fijn geholpen. Snelle levering op afgesproken dag en tijd. Op laatste moment toch een tafel bij besteld, geen enkel probleem werd op dezelfde datum bezorgd

Klantvriendelijk

Zowel in de winkel in Sliedrecht als het gemak van bezorging op een dag die ons paste en de vriendelijkheid van verkoper en bezorgers hebben ons blij verrast. We gaan nu van onze nieuwe tuinmeubels genieten. Vriendelijke groet.

In één woord Top!

Perfect geleverd zoals afgesproken. We hadden al eenzelfde loungestoel. We hebben er één bijbesteld, zodat we beiden een stoel hebben. Hele fijne stoel. Zeer tevreden.

Alles is op tijd geleverd alleen jammer dat we niet wisten dat jullie niet alles uitpakken dat was niet verteld

goed geholpen

ook alles keurig thuisbezorgd.

Uitermate geslaagde aankoop

Goede communicatie voor wat betreft levering, levering op tijd, netjes, makkelijk te monteren. Met andere woorden een zeer tevereden klant, klaar voor zonnige tijden.

Uitstekende ervaring

Zeer ervaren personeel, wij zijn uiterst vriendelijk ontvangen. Inmiddels staat ons nieuwe tuinset te pronken op ons terras. Bedankt tuinmeubelshop!

Hartstikke blij met de service en levering

Service en kwaliteit

We waren bij Tuinmeubelshop in Utrecht. We konden op ons gemak rondkijken; werden vrijblijvend, goed en vriendelijk geïnformeerd en hebben een mooie, verantwoorde aankoop van (eet)tuinstoelen kunnen doen! Top! Ook de aflevering was helemaal prima!

Redelijk

Doos was op gelopen, voetafdrukken stonden er op. Volledig ingedeukt. Bank en kussen zijn wel heel maar is niet recht, de pootjes komen in het midden niet op de grond. Dus elke keer als we gaan zitten klap je met de poot op de grond. Jammer. Ik weet nog wat we er mee moeten eigenlijk.

Tevreden

Vorig jaar een loungeset gekocht, als die naar tevredenheid was zouden we dit jaar een eethoekset kopen. Eethoekset is donderdag gezorgd en bevalt tot nu toe goed. De stoelen zitten heerlijk en hebben voor mij een perfecte zithoogte. Jammergenoeg wel vergeten bij het bestellen de vroegevogelkorting te gebruiken. Volgend jaar misschien op zoek naar een heerlijke stoel voor onder de kersenboom.

Prima service, levering volgens afspraak

In januari na een bezoek aan een showroom een nieuwe tuinset aangeschaft. Volgens afspraak werd deze vandaag geleverd. Goede service en kwaliteit van de set.

Prima service goede prijs kwaliteit verhouding

Super vriendelijk en behulpzame mevrouw die ons in de winkel hielp. Keurig levering volgens afspraak

Er was een probleem met de geleverde loungebank. Er miste iets en enkele kussens moesten omgewisseld worden. Op dezelfde dag dat probleem gemeld werd is er zeer adequaat en netjes gereageerd. Direct nieuwe leveringsafspraak gemaakt en keurig opgelost binnen een week. Dat is nog eens service: niet weglopen voor een probleem maar direct oplossen!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl