Goede service, track en trace was duidelijk! Meerdere emails gekregen en afspraken na gekomen! Top!
Beste Miranda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de service, communicatie en track & trace zo duidelijk en prettig heeft ervaren en dat alles volgens afspraak is verlopen. Top om te horen dat u zo tevreden bent! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn prettig verrast door de wijze waarop meegedacht werd naar wat wij graag wilden in onze tuin.
Beste Christine, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat ons team met u heeft meegedacht en u zo prettig bent geholpen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prachtige tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit. Gastvrij en geweldige service. Vriendelijk personeel
Beste Angelien, Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze tuinmeubelen én dat u de gastvrijheid en service van ons team zo waardeert. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zagen n de showroom hele mooie tuinsets maar te veel duur voor ons beperkte budget. De verkoper in de vestiging heeft zijn uiterste best gedaan waardoor wij toch een hele mooie tuinset hebben kunnen kopen. Wij zijn ontzettend blij dat we hiervoor naar de Tuinmeubelshop in Gouda zijn gegaan!! Wij kunnen het iedereen aanraden!
Beste Danny, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat onze collega in Gouda u zo goed heeft geholpen en heeft meegedacht binnen uw budget. Geweldig dat u hierdoor toch geslaagd bent voor een mooie tuinset en er zo blij mee bent. Bedankt voor uw aanbeveling – dat waarderen wij enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Moest 1 stoel hebben en deze werd tegen een concurrerende prijs aangeboden. Correct geleverd
Beste Theo, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u de stoel voor een scherpe prijs heeft gevonden en dat de levering correct is verlopen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Makkelijk te bestellen en een duidelijke communicatie. Tuinmeubelshop komt afspraken na en leverde mooie en goede spullen
Beste Jantje, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het bestellen zo gemakkelijk verliep en de communicatie duidelijk was. Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan en u tevreden bent met de kwaliteit van de meubels. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Er was niets te veel voor Sanne! Alles werd omgebouwd zodat we een goed beeld kregen van de uiteindelijke set. Meubels werden al 3 dagen later geleverd en met de fraaie nazomer nog voor ons kan het genieten beginnen. Zeer tevreden over zowel de producten als de medewerkers!
Beste Justine, Wat een prachtige review, dank u wel! Geweldig om te horen dat Sanne u zo goed heeft geholpen en alles in het werk heeft gesteld om de perfecte set te laten zien. Mooi dat de levering zo snel verliep en u direct kon genieten in de nazomer. Fantastisch dat u tevreden bent over zowel de producten als ons team – daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede prijs vriendelijke mensen
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent over de prijs en de vriendelijkheid van ons team. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn netjes geholpen in de shop, we kregen naar behoren advies.
Beste Corrie, Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u in onze shop netjes bent geholpen en advies naar wens heeft gekregen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super tevreden en goed thuis bezorgd
Beste Anneke, Wat fijn om te horen dat u super tevreden bent en dat de bezorging goed is verlopen! We wensen u veel plezier met uw aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Aankoop en levering zonder probleem verlopen. Ruim opgezette nette showroom met voldoende advies. Levering snel en via track and trace heel mooi binnen het afgestemde tijdvak. Kwaliteit van de meubels oogt zeer goed. Heel tevreden klant
Beste Roger, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat zowel de aankoop als de levering soepel en naar wens zijn verlopen. Mooi dat u de showroom overzichtelijk vond en goed advies heeft gekregen. Geweldig dat de meubels van hoge kwaliteit ogen en u zo tevreden bent – dat horen wij graag! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prachtige zaak met heel veel keus. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. We konden rustig rondkijken zonder opdringerigheid. Dat was voor ons een verademing. Uiteindelijk zijn we geslaagd voor een mooie loungeset. Wanneer we weer iets nodig hebben, komen we hier zeker terug.
Beste Angelie, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als prachtig en overzichtelijk heeft ervaren en dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen. Prettig dat u rustig de tijd kreeg om rond te kijken en geslaagd bent voor een mooie loungeset. We zien u natuurlijk graag nog eens terug! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Al onze tuinmeubels komen bij Tuinmeubelshop vandaan. Voor 1 reden Van aankoop in de winkel tot thuisbezorgen aan huis heel tevreden.
Beste Ton, Wat een prachtig compliment dat al uw tuinmeubels bij ons vandaan komen! Geweldig om te horen dat u zowel in de winkel als bij de bezorging zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw vertrouwen in ons! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nette en snelle levering, wat ik niet goed vind dat ik het verpakkings- materiaal wat heel goed is, niet retour kan geven. Daarnaast ontbreken op een tweetal stoelen de beschermdopjes wat dus krassen kan geven. Na telefonisch overleg worden deze per post opgestuurd. Nog niet ontvangen, maar alle vertrouwen in.
Beste Coen, Bedankt voor uw uitgebreide review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de levering netjes en snel is verlopen. We begrijpen uw punt over het verpakkingsmateriaal en nemen dit graag mee als verbeterpunt. Ook jammer dat er dopjes ontbraken, maar goed om te lezen dat dit inmiddels telefonisch is opgepakt en onderweg is naar u. We hebben er alle vertrouwen in dat dit spoedig wordt opgelost en wensen u veel plezier met uw tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We recently bought a Platinum brand parasol with a base and cover set. Not only the cheapest option in the market but also the sales person was very attentive and answered all our questions with patience. Delivery persons were also kind enough to bring the heavy base to our backyard. Also after sales support helped us really quickly for a small issue.
Dear Fatih, Thank you very much for your wonderful review! We are delighted to hear that you are satisfied with your Platinum parasol set and that our team was able to assist you attentively and patiently. Great to know the delivery went smoothly and that our after-sales support could quickly resolve your issue. We truly appreciate your kind words! Sunny regards, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In een vriendelijk tel. overleg besloten welke loungesethoes en parasolhoes het moesten zijn. Snel geleverd, goede pasvorm en maten en op het oog goede kwaliteit materialen.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat het telefonisch overleg u goed heeft geholpen bij het kiezen van de juiste hoezen. Geweldig om te horen dat de levering snel was en de pasvorm en kwaliteit naar wens zijn. We wensen u er veel plezier van! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De winkel veraste mij. Mooi en groot en goed overzichtelijk. Wat ik prettig vond is dat de medewerker mij m’n gang liet gaan en niet meteen naast me stond. Ook wordt je na aankoop netjes op de hoogte gehouden wanneer er geleverd kan worden en in welk tijdvak ongeveer ze komen, inclusief de naam van de bezorger. Spullen worden netjes neergezet.
Beste Natasja, Wat een fijne beoordeling, dank u wel! Geweldig om te horen dat de winkel u positief heeft verrast en dat u rustig de tijd kreeg om rond te kijken. Ook fijn dat u de communicatie rondom de levering en de bezorging zelf als netjes en duidelijk heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed zo
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles perfect en goed is verlopen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Naar alle tevredenheid
Beste Johan, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Leuke binnenkomst, rustig rond kunnen kijken. Lekkere koffie en daarna geweldig geholpen met onze keuze
Beste Roos, Wat fijn om te horen dat u zo’n leuke binnenkomst heeft ervaren en rustig de tijd kon nemen om rond te kijken. Mooi dat de koffie smaakte en u daarna zo goed bent geholpen bij het maken van uw keuze. Bedankt voor uw mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij kwamen binnen met een budget in ons hoofd en zagen in de shop nergens iets staan wat daar binnen viel. De verkoper heeft ons geholpen en het bleek dat er gewoon volop keus voor ons was. We konden zelfs proef zitten. Er werd niet gepusht om iets duurders te kopen, dat was erg fijn. Er werd met ons meegedacht en gelijk gekeken wanneer het gratis bezorgd kon worden. Er werd zelfs nog een korting gegeven. De loungeset die we gekocht hebben zit voortreffelijk. De kussens zijn van een speciaal materiaal die tegen een spatje water kunnen. Werd keurig op tijd bezorgd in prima dozen, netjes in plastic verpakt. Ik geef een tien!
Beste Adrie, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te lezen dat onze collega’s u zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een loungeset die binnen uw budget past én helemaal naar wens is. Fijn dat u het proefzitten als prettig heeft ervaren en dat er zonder druk is meegedacht over de beste keuze. Ook mooi dat de levering netjes en op tijd is verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe loungeset – een dikke tien van u is natuurlijk een groot compliment voor ons team! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Eerst de winkel in Eindhoven bezocht. Daarna via mail met de verkoopster de order geplaats. Op en neer gemaild, voor de laatste details besproken Alles duidelijk. Verder alles volgens afspraak afgehandeld. Top
Beste [naam klant], Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u in onze winkel in Eindhoven prettig bent geholpen en dat de verdere afhandeling via mail duidelijk en soepel verliep. Geweldig dat alles volgens afspraak is gegaan – daar zijn we blij mee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben een mooie set gevonden en hebben daar al heerlijk van genoten. De tuinset kwam op de afgesproken tijd en was mooi en er mankeerde niets aan.
Beste Draad, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe set en er al heerlijk van heeft kunnen genieten! Mooi dat alles keurig op tijd geleverd is en helemaal naar wens was. We wensen u nog veel mooie momenten met uw tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer goed geholpen, zowel in Den Bosch als in Veenendaal. Vriendelijk en van hoge kwaliteit. Loungeset en tuintafel staan prachtig
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u in zowel Den Bosch als Veenendaal zo goed en vriendelijk bent geholpen. Geweldig dat de loungeset en tuintafel prachtig staan – we wensen u er veel plezier mee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer positief, goede communicatie.
Beste Bertus, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie zo goed is verlopen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl