goed geholpen in de winkel. we zijn wat langer blijven hangen na sluitingstijd ( omdat we zo aan het twijfelen waren) en was helemaal geen probleem. goede service. levering ook goed. en super blij met de loungeset " Corniche " in het grijs.
Beste Geraldine, Wat fijn om te horen dat jullie je zo welkom voelden, zelfs na sluitingstijd! We vinden het belangrijk dat je alle tijd krijgt om de juiste keuze te maken. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de loungeset "Corniche" in het grijs. Veel plezier en mooie momenten gewenst met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen in de winkel, en zeer snel en goed geleverd
Beste Martijn, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de levering snel en naar wens was. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een ruim assortiment, overzichtelijk en vakkundig en vriendelijk personeel.
Beste Jo, Wat fijn om te lezen dat je ons ruime assortiment en ons vakkundige, vriendelijke personeel waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De winkel in Gouda is ruim opgezet en groot, er is veel keuze. Het jonge personeel is behulpzaam en ze hebben verstand van de producten. De bezorging was ook helemaal in orde. Er zat helaas wel een beschadiging op de bank, dit gemeld en het werd zeer snel opgepakt door de klantenservice. Het bedrijf is telefonisch en per mail erg goed bereikbaar merkte ik, geen gedoe met robots en chatbots.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de deskundige hulp van ons jonge team in Gouda. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, ook wanneer er iets niet helemaal perfect is — daarom zijn we blij dat onze klantenservice snel en persoonlijk voor je klaarstond. We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zonder gedoe. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Tuinmeubelshop Eindhoven bezocht voor de eerste keer. Zeer vriendelijke ontvangst en vooral niet opdringerig. Aanbod was echt groot en stond keurig opgesteld. Ademde een sfeer uit die bij tuinmeubels past, ruimte en rust. Daarna heel fijn gesprek gehad met verkoopster Brigitte. Nam alle tijd voor ons. We hebben kunnen kopen wat we wilden en zijn heel erg tevreden met onze tuinstoelen. Bezorging was ook top geregeld. Kortom. Een aanrader.
Beste Sjef, Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fijne eerste ervaring hebben gehad in onze showroom in Eindhoven! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, in alle rust kan rondkijken en dat onze medewerkers echt de tijd nemen om goed te adviseren. Fantastisch dat Brigitte jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie blij zijn met de tuinstoelen én de bezorging. Heel erg bedankt voor jullie mooie woorden en aanbeveling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De mannen die het hebben gebracht zijn top
Beste Gonnie, Wat fijn om te horen dat onze bezorgers zo goed zijn bevallen! We geven je compliment graag door aan het team. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed advies gekregen, zeer veel keuze. Snelle levering en alles heel degelijk verpakt. Prachtige set met 8 stoelen en parasol voor op ons terras.
Beste Ilse, Wat fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd en tevreden bent over de ruime keuze en snelle, zorgvuldige levering. Geniet volop van jullie prachtige set met 8 stoelen en parasol op het terras! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super blij met de nieuwe tuinstoelen , Die als verjaardagscadeau werd thuisbezorgd bij onze moeder voor haar balkon Na een valpartij is ze 6 weken opgenomen geweest in een zorgpension Gelukkig door deze stoelen kan ze zich weer voortbewegen op haar balkon En is er weer ruimte onstaan
Beste Irma, Wat ontzettend fijn om te horen dat de tuinstoelen zo goed passen en kunnen bijdragen aan het herstel en het genieten van het balkon van jullie moeder. We vinden het heel bijzonder dat onze meubels op deze manier een plekje mogen krijgen in zulke waardevolle momenten. We wensen haar veel fijne, comfortabele uren toe op het balkon! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Perfecte spullen , duidelijke site , snelle en hele correcte verzending. Zeer ruime garantie op de aangeschafte spullen.
Beste Stefan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, website en de snelle, correcte verzending! We vinden het belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook goede garantie te bieden. Bedankt voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik heb de 2 tuinsetten via de chat besteld. Ik had een vraag over een bijbehorende hoes bij de tuinset. Er werd mij netjes en snel een hoes voorgelegd en een mooie aanbieding werd er meteen bij gedaan. De bestelling werd erg netjes getoond en ik kon betalen bij de bezorging die gratis was . Ook de bezorging was keurig op tijd en er werd mij gevraagd waar de tuinset geplaatst mocht worden. Top service.
Beste Linda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service via onze chat en de snelle en nette afhandeling van je bestelling! We vinden het belangrijk om goed mee te denken, duidelijke informatie te geven en je bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Geweldig dat ook de bezorging helemaal naar wens was. Bedankt voor je mooie aanbeveling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We hebben onlangs een prachtige loungeset gekocht bij Tuinmeubelshop Zoetermeer en zijn erg tevreden over het product en de service. Er was veel keuze in de winkel en werden goed geholpen door het personeel. De bestelling verliep soepel en werden goede op de hoogte gehouden over de levering. De loungeset werd keurig verpakt en op tijd geleverd, alles compleet en in perfecte staat. De kwaliteit van de set is top, stevig, comfortabel en mooi afgewerkt. Wij genieten er echt van. Kortom: uitstekende service en een fijne winkelervaring. Wij raden tuinmeubelshop zeker aan!
Beste Arja, Wat fantastisch om zo’n uitgebreide en positieve ervaring met ons te delen! We vinden het geweldig dat jullie zo tevreden zijn met de loungeset en de service in onze winkel in Zoetermeer. Het is precies wat we willen: een ruime keuze, goed advies, duidelijke communicatie en een perfecte levering. Dat jullie nu volop genieten van de kwaliteit en het comfort van de set, maakt ons extra blij. Heel erg bedankt voor jullie aanbeveling en vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed begeleid in de winkel. Op korte termijn bezorgd in Cadzand. Keurig vermeld hoe laat we de parasol konden verwachten. Prima dus.
Beste Marion, Wat fijn om te horen dat je goed begeleid bent in de winkel en dat de levering in Cadzand soepel en op tijd verliep. We doen ons best om alles duidelijk en netjes te regelen. Geniet van je parasol! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Alles vlot verlopen,zowel bij de online bestelling en levering.mijn loungeset voldoet aan mijn verwachtingen,zit supergezellig kortom top.
Beste David, Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je loungeset helemaal aan je verwachtingen voldoet! Geniet vooral van die gezellige momenten, dat is waar het om draait. Top dat je zo tevreden bent! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeker om aan te raden
Beste Ineke, Wat geweldig om te horen dat je ons zeker aanbeveelt! Dat waarderen we enorm. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste JJM, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze klantbenadering in de showroom! We doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De showroom in Eindhoven bezocht. De meubels staan overzichtelijk opgesteld. We werden vriendelijk ontvangen en na enige voorlichting, rustig kunnen rondlopen. Diverse meubels uitgeprobeerd en is uiteindelijk de keuze op twee lounche stoelen gevallen. Hierna werd uitgelegd hoe en wanneer bezorgd kon worden. Dit kon al op zeer korte termijn ( binnen enkele dagen. Super! De bezorging ging ook perfect, op het afgesproken tijdstip werden de stoelen door vriendelijke bezorgers gebracht. Niet tot aan de voordeur, maar netjes achter in de tuin. We zijn zeer tevreden met de werkwijze van de medewerkers en producten van de Tuinmeubelshop!
Beste Thea, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad in onze showroom in Eindhoven! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen, rustig kunnen rondkijken en de tijd krijgen om de juiste keuze te maken. Geweldig dat de levering ook helemaal naar wens is verlopen en dat de stoelen netjes in de tuin zijn geplaatst. We wensen jullie heel veel comfortabele en zonnige momenten toe met de nieuwe lounchestoelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Met het bestellen op de website een dag voor levering afgesproken, van de vervoerder een duidelijke mail gekregen dag voor de levering met tijdsvak. Zij kwamen ook precies in het midden van het tijdvak aan en zetten de producten neer zonder schade. Zeer tevreden met de aankoop en hoe het is geleverd.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van de bestelling tot aan de levering! We doen ons best om duidelijke communicatie en zorgvuldige levering te bieden, dus geweldig dat dit ook zo ervaren is. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies. Geen opdringerigheid en luisteren goed naar de wensen van de klant. Voor ons een prima ervaring en beveel deze winkel zeker aan. En niet te vergeten hebben mooie en kwalitatief goede collectie.
Beste Peter, Wat een prachtige review, heel erg bedankt! We vinden het belangrijk om echt tijd te nemen en goed te luisteren naar wat onze klanten wensen, zonder opdringerig te zijn. Geweldig om te horen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad en blij zijn met onze collectie. We waarderen jullie aanbeveling enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Top service en betrouwbaar, snelle levering
Beste Jany, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze service betrouwbaar en snel hebt ervaren. We blijven ons best doen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuintafel en scherp geprijsd.
Beste Esther, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie tuintafel én de scherpe prijs. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Kwaliteit stoelen, mooi uitgevoerd, prima behulpzame chauffeur
Beste Nel, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de stoelen en de service van onze chauffeur. We streven er altijd naar om alles tot in de puntjes verzorgd te leveren! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie winkel, vriendelijke verkoopster en goede service. Snelle correcte bezorging
Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel, service en snelle bezorging. We doen ons best om iedereen met een glimlach te helpen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Er was onduidelijkheid over de levering. Tuinmeubelshop heeft het keurig, netjes en meer dan correct opgelost. Chapeau!
Beste Helena, Bedankt voor je begrip en het delen van je ervaring! Jammer dat er wat onduidelijkheid was rond de levering, maar des te fijner om te horen dat het naar volle tevredenheid is opgelost. We doen altijd ons best om netjes en snel te handelen – fijn dat dat gewaardeerd wordt. Chapeau terug! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede hulp en mooie producten in de showroom.
Beste Tom, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de hulp in onze showroom en de producten die je daar hebt gezien. We hopen dat je er nog lang van mag genieten! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
werd op tijd geleverd en makkelijk in elkaar te zetten
Beste Fred, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles keurig op tijd geleverd werd en het monteren zo soepel ging. Dat is precies waar we het voor doen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl