We zijn uitstekend geholpen, goede service. Levering ook prima. Vriendelijke bezorgers. Vooral de grote doos! Geweldig speel materiaal voor onze dochter. Onze oudste dochter zoekt woon ruimte, ze zei: ik hoef niet verder te zoeken, ik heb mijn huis gevonden!

Goede zaak.

Voor het eerst een tuintafel besteld bij dit bedrijf. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het orderproces. Keurig een mailtje een dag van tevoren over wanneer het product wordt geleverd en het tijdtip. De bezorger was ook keurig op tijd. Al met al een zeer positieve ervaring.

Positieve dame

Leuk contact

Loungeset met vuurtafel

Afgelopen vrijdag de tuinmeubels besteld in de showroom te Gouda en ze werden dinsdag (4 dagen later) al bezorgd! Top geholpen en super snelle bezorg service. Zeker aan te bevelen.

Prachtige tuinlaunce goeie kwaliteit

Dit is mijn eerste launce dus ik moet nog ervaren

Helemaal top

Maken waar wat ze zeggen. Komen afspraken prima na!

Snel kunnen bestellen en snelle zorgvuldige levering. Zoals het hoort. De levering was erg vroeg in de ochtend 6:45, ze hielden goed rekening met dit tijdstip en maakte weinig lawaai.

Binnen de 3 dagen onze Tuin tafel ontvagen

Fijne winkel, meedenkend personeel, lekker koffie en super levering op afgesproken dag en tijd

Mooie showroom in Nunspeet en vriendelijk personeel, lekkere koffie!

Zijn op een zaterdag middag naar Nunspeet geweest. Wij werden vriendelijk ontvangen en konden rustig rondkijken. Vragen en de mogelijkheden om zelf een tuintafelset samen te stellen, alles was mogelijk. De koffie was heerlijk! Snelle levertijd en betalen bij levering.

Vriendelijk geholpen en je mag rustig rond kijken.

Leuke winkel, vriendelijk personeel.

Prima producten

Wij hebben in de showroom een prima tuinset uitgekozen en werden goed geholpen door de medewerker van de winkel. We waren verrast dat we bovenop de scherpe prijs ook nog eens 10% korting over het totaalbedrag kregen

Uitstekende ervaring met Tuinmeubelshop

We hebben onlangs een loungebank gekocht bij Tuinmeubelshop en zijn zeer tevreden met onze aankoop. De bank is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Daarnaast verliep het hele aankoopproces vlot en probleemloos. De levering was keurig op tijd en de bank werd netjes afgeleverd. Helaas bleek bij aflevering dat 1 deel van de set niet in orde was, dit is echter snel opgelost door het vervangen ervan. Wat wij extra waarderen aan dit bedrijf, is dat ze op zondag geen verkopen doen en deze dag in ere houden als christelijke rustdag. Dit getuigt van respect voor waarden en principes, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Kortom, een betrouwbare winkel met kwalitatieve producten en een uitstekende service. Wij raden Tuinmeubelshop zeker aan!

Prima en netjes volgens afspraak geleverd.

Zoals ik al schreef prima zou zeker familie en vrienden deze zaak aanbevelen.

Mooi en overzichtelijk winkel

Leuke winkel, orderlijk dus erg overzichtelijk, mooie tuinmeubels en erg fijn en goed adviserend personeel.

Goede advies in de winkel en vriendelijke levering van de tafel thuis.

Een perfecte aankoop is deze tuinset.

Vanaf het eerste bezoek aan de Tuinmeubelshop in Gouda tot aan de aflevering door een zeer aardige chauffeur, was alles perfect geregeld. Heb jullie naam inmiddels al een aantal keren genoemd bij vrienden en familie. Perfect en zeer tevreden.

Alles keurig volgens afspraak

Helemaal prima

Mooie prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk geholpen in Den Bosch

Fijne overzichtelijke winkel

Prima geholpen in Sliedrecht. Geleverde meubels waren goed verpakt en geleverd volgens afspraak. Laat de zomer maar beginnen.

Super relaxed, heel kundig

Een fijne ervaring, kundig personeel, heel relaxed. Prima prijs en gewoon thuisbezorgen is inclusief de prijs, ....wanneer wilt U het bezorgd? Waar gebeurd dat nog.

Super snelle levering goed bedrijf om tuinmeubelen te kopen

Top winkel

Wij zijn erg fijn geholpen in de winkel in Almelo. Een fijne dame lichte ons in over de verstelbare tuinstoellen die vol doen aan onze wensen. Ook ging er nog 10 procent van de prijs af. Dat was een mooie mee valler we waren dan ook gauw eens met de prijs die ons erg mee viel! Een winkel die wij aanraden! Ook werden de stoelen gebracht in Goor zonder kosten wat een service!! Gr. Fam ten berge

Geweldige service

Zaterdag een louncheset gekocht goede service en advies in de winkel en woensdagochtend al in de tuin super blij mee.

Super service

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl