We zijn uitstekend geholpen, goede service. Levering ook prima. Vriendelijke bezorgers. Vooral de grote doos! Geweldig speel materiaal voor onze dochter. Onze oudste dochter zoekt woon ruimte, ze zei: ik hoef niet verder te zoeken, ik heb mijn huis gevonden!
Beste Aletta, Hartelijk dank voor uw enthousiaste en humorvolle review! Wat fijn om te horen dat u uitstekend bent geholpen en dat de levering soepel is verlopen. Complimenten voor onze bezorgers delen we graag met het team! En wat betreft die grote doos… wat een geweldige speelervaring voor uw dochter! 😉 Dat uw oudste dochter er zelfs haar toekomstige huis in zag, maakt het helemaal compleet. We wensen u en uw gezin veel plezier met de nieuwe meubels én met het spelen in het "huis"! We verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Voor het eerst een tuintafel besteld bij dit bedrijf. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het orderproces. Keurig een mailtje een dag van tevoren over wanneer het product wordt geleverd en het tijdtip. De bezorger was ook keurig op tijd. Al met al een zeer positieve ervaring.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u voor het eerst bij ons heeft besteld en dat het hele proces, van orderinformatie tot levering, zo soepel is verlopen. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en afspraken na te komen, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuintafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Leuk contact
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren. We streven altijd naar een vriendelijke en persoonlijke service, dus dit waarderen we enorm! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Afgelopen vrijdag de tuinmeubels besteld in de showroom te Gouda en ze werden dinsdag (4 dagen later) al bezorgd! Top geholpen en super snelle bezorg service. Zeker aan te bevelen.
Beste P & E, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze showroom in Gouda goed geholpen bent en dat uw tuinmeubels binnen vier dagen al bij u thuis stonden. Dat is precies de snelle en betrouwbare service waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Dit is mijn eerste launce dus ik moet nog ervaren
Beste Saukat Joemratie, Hartelijk dank voor uw review! Spannend, uw eerste lounge-ervaring! We hopen dat u er heerlijk van gaat genieten en dat uw nieuwe tuinmeubelen helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Mocht u nog vragen of tips nodig hebben, wij staan altijd voor u klaar. Veel relaxmomenten gewenst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Maken waar wat ze zeggen. Komen afspraken prima na!
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze betrouwbaarheid waardeert en dat wij onze afspraken goed zijn nagekomen. Daar doen we het voor! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Snel kunnen bestellen en snelle zorgvuldige levering. Zoals het hoort. De levering was erg vroeg in de ochtend 6:45, ze hielden goed rekening met dit tijdstip en maakte weinig lawaai.
Beste Lisa, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het bestelproces snel en soepel verliep en dat de levering zorgvuldig werd uitgevoerd. We begrijpen dat een vroege bezorging even wennen kan zijn, dus goed om te weten dat onze bezorgers hier rekening mee hebben gehouden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Binnen de 3 dagen onze Tuin tafel ontvagen
Beste Cok, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw tuintafel binnen drie dagen geleverd is. We streven altijd naar een snelle en betrouwbare service, dus het is geweldig dat dit goed is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuintafel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijne winkel, meedenkend personeel, lekker koffie en super levering op afgesproken dag en tijd
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren en dat ons personeel met u heeft meegedacht. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen, en een lekker kopje koffie hoort daar natuurlijk bij! ☕ Ook geweldig dat de levering precies volgens afspraak is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zijn op een zaterdag middag naar Nunspeet geweest. Wij werden vriendelijk ontvangen en konden rustig rondkijken. Vragen en de mogelijkheden om zelf een tuintafelset samen te stellen, alles was mogelijk. De koffie was heerlijk! Snelle levertijd en betalen bij levering.
Beste ECR van Kommer, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze winkel in Nunspeet vriendelijk ontvangen bent en in alle rust heeft kunnen rondkijken. We vinden het belangrijk dat onze klanten alle mogelijkheden krijgen om de perfecte tuinset samen te stellen, dus geweldig dat dit goed is bevallen! Ook fijn dat de koffie heeft gesmaakt ☕ en dat de snelle levertijd en betaling bij levering een prettige ervaring waren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Leuke winkel, vriendelijk personeel.
Beste Hetty, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en in alle rust heeft kunnen rondkijken. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen in onze winkel en de tijd krijgen om de juiste keuze te maken. Leuk dat u onze winkel en ons team zo positief ervaart! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij hebben in de showroom een prima tuinset uitgekozen en werden goed geholpen door de medewerker van de winkel. We waren verrast dat we bovenop de scherpe prijs ook nog eens 10% korting over het totaalbedrag kregen
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze showroom een prima tuinset heeft gevonden en goed geholpen bent door onze medewerker. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel en de juiste keuze naar huis gaan. Extra leuk dat u verrast werd met de 10% korting bovenop de scherpe prijs! Dat maakt uw aankoop natuurlijk nog mooier. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe tuinset en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We hebben onlangs een loungebank gekocht bij Tuinmeubelshop en zijn zeer tevreden met onze aankoop. De bank is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Daarnaast verliep het hele aankoopproces vlot en probleemloos. De levering was keurig op tijd en de bank werd netjes afgeleverd. Helaas bleek bij aflevering dat 1 deel van de set niet in orde was, dit is echter snel opgelost door het vervangen ervan. Wat wij extra waarderen aan dit bedrijf, is dat ze op zondag geen verkopen doen en deze dag in ere houden als christelijke rustdag. Dit getuigt van respect voor waarden en principes, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Kortom, een betrouwbare winkel met kwalitatieve producten en een uitstekende service. Wij raden Tuinmeubelshop zeker aan!
Beste Ched, Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe loungebank en dat deze volledig aan uw verwachtingen voldoet. We doen ons best om zowel de kwaliteit van onze producten als onze service hoog te houden, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. Jammer dat er bij de levering een onderdeel niet in orde was, maar fijn dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Wij vinden het belangrijk om altijd een passende oplossing te bieden, zodat onze klanten zonder zorgen van hun aankoop kunnen genieten. Uw waardering voor onze keuze om op zondag geen verkopen te doen, betekent veel voor ons. Respect voor waarden en principes is voor ons een bewuste keuze, en het is bijzonder om te lezen dat dit ook bij onze klanten wordt gewaardeerd. Dank voor uw warme aanbeveling! We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw loungebank en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zoals ik al schreef prima zou zeker familie en vrienden deze zaak aanbevelen.
Beste CJ Sellmeijer, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent dat u Tuinmeubelshop zou aanbevelen aan familie en vrienden. Dat is voor ons het grootste compliment! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Leuke winkel, orderlijk dus erg overzichtelijk, mooie tuinmeubels en erg fijn en goed adviserend personeel.
Beste Rianne, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als overzichtelijk en prettig ervaart. We doen ons best om een inspirerende en fijne omgeving te creëren, waar u in alle rust de juiste keuze kunt maken. Ook geweldig dat ons team u goed heeft geadviseerd – dat persoonlijke contact vinden we erg belangrijk! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede advies in de winkel en vriendelijke levering van de tafel thuis.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen in de winkel en dat de levering van uw tafel vriendelijk en netjes is verlopen. Dat is precies de service waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vanaf het eerste bezoek aan de Tuinmeubelshop in Gouda tot aan de aflevering door een zeer aardige chauffeur, was alles perfect geregeld. Heb jullie naam inmiddels al een aantal keren genoemd bij vrienden en familie. Perfect en zeer tevreden.
Beste Andre, Wat een prachtige review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat alles, van uw bezoek aan onze winkel in Gouda tot de aflevering door onze chauffeur, perfect is verlopen. Dat is precies waar we naar streven! Extra bijzonder vinden we het dat u ons al heeft aangeraden bij vrienden en familie – dat is voor ons het grootste compliment. We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u in de toekomst graag weer. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Alles keurig volgens afspraak
Beste Cok, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen. We streven ernaar om onze service zo soepel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen, dus dit horen we graag! We hopen dat u geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk geholpen in Den Bosch
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en dat u vriendelijk geholpen bent in onze winkel in Den Bosch. Dat is precies de service waar we voor staan! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima geholpen in Sliedrecht. Geleverde meubels waren goed verpakt en geleverd volgens afspraak. Laat de zomer maar beginnen.
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel in Sliedrecht en dat de levering volgens afspraak en netjes verpakt is verlopen. Nu is het alleen nog wachten op het mooie weer – laat die zomer maar komen! ☀️ Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Een fijne ervaring, kundig personeel, heel relaxed. Prima prijs en gewoon thuisbezorgen is inclusief de prijs, ....wanneer wilt U het bezorgd? Waar gebeurd dat nog.
Beste Letty Bouchier, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat ons kundige personeel u op een ontspannen manier heeft geholpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel en zonder zorgen hun aankoop kunnen doen. Ook mooi dat u onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert en dat de gratis bezorging een fijne extra was. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Super snelle levering goed bedrijf om tuinmeubelen te kopen
Beste Loes, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering supersnel was en dat u tevreden bent met uw ervaring bij Tuinmeubelshop. We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden, dus uw compliment betekent veel voor ons! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn erg fijn geholpen in de winkel in Almelo. Een fijne dame lichte ons in over de verstelbare tuinstoellen die vol doen aan onze wensen. Ook ging er nog 10 procent van de prijs af. Dat was een mooie mee valler we waren dan ook gauw eens met de prijs die ons erg mee viel! Een winkel die wij aanraden! Ook werden de stoelen gebracht in Goor zonder kosten wat een service!! Gr. Fam ten berge
Beste familie Ten Berge, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel in Almelo en dat onze collega u heeft voorzien van het juiste advies over de verstelbare tuinstoelen. Nog mooier dat ze helemaal aan uw wensen voldoen én dat u ook nog eens kon profiteren van een mooie korting! Geweldig dat de stoelen zonder extra kosten in Goor zijn bezorgd – service staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw warme aanbeveling, en we hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zaterdag een louncheset gekocht goede service en advies in de winkel en woensdagochtend al in de tuin super blij mee.
Beste Lieke, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en tevreden bent met de service en het advies. En wat een snelle levering – van aankoop op zaterdag naar genieten op woensdag, dat klinkt perfect! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe loungeset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer vriendelijk geholpen in de winkel
Beste Francis, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We hopen dat u geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl