Gastvrij ontvangen. Tijd genoeg om rond te kijken en vragen te stellen.
Beste Anja van Oers, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u gastvrij ontvangen bent en de tijd had om rustig rond te kijken en vragen te stellen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en de juiste keuze kunnen maken. We hopen dat u geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooi tuinset gescoord en vriendelijk geholpen, afspraak gemaakt voor bezorging ook dit was prima in orde dag van te voren hoor je precies wanneer ze komen. Aanrader!
Beste Dirk, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u een prachtig tuinset heeft gevonden en daarbij vriendelijk geholpen bent. Ook goed om te weten dat de bezorging soepel verliep en dat u vooraf duidelijk geïnformeerd werd over het bezorgmoment. Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we hopen dat u volop geniet van uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
zie boven
Beste Marjan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als ruim opgezet ervaart en dat u netjes en klantvriendelijk bent geholpen. Dat is precies waar we naar streven! We hopen dat u geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Snel gereageerd
Beste Lieke, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat u onze snelle reactie waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede kwaliteit
Beste Marnix Leuridon, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat de levering goed verzorgd was en dat u tevreden bent met de kwaliteit. Dat is precies waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De klantenservice is snel en goed bereikbaar, snelle levering en voor de tweede keer tevreden met onze aankoop!
Beste Vivian, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice goed bereikbaar is en dat de levering snel en soepel verliep. Het doet ons goed om te weten dat u voor de tweede keer tevreden bent met uw aankoop. Dat is voor ons het grootste compliment! We hopen dat u opnieuw veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag weer terug. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
they are everything Tuinmeubelshop said they were. they are lovely to site on and makes a nice addition to my patio
Dear Donna, Thank you for your kind words! We’re delighted to hear that your new items are exactly as promised and that they make a lovely addition to your patio. It’s wonderful to know you’re enjoying the comfort and style they bring! Wishing you many pleasant moments on your patio, and we hope to assist you again in the future. Sunny regards, Daan Tuinmeubelshop☀️
I received my order on time the delivery people were very helpful and even when the items couldn't fit through my door they offered to help me take it out the box and bring it in for me which was very nice and friendly staff. I really appreciated the service and would definitely recommend to others. And I'm very happy with my purchase.
Dear Didier, Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that your order was delivered on time and that our delivery team was helpful and friendly. It’s great to know they went the extra mile to assist you when the items couldn’t fit through your door. We’re delighted that you’re happy with your purchase and truly appreciate your recommendation. We hope you enjoy your new items and look forward to serving you again in the future! Sunny regards, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prachtige Webshop, veel keuze! Alles verliep vlekkeloos, aankoop in webshop, werden continu op de hoogte gehouden t/m dag van levering!
Beste Gam, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze webshop prachtig vindt en de ruime keuze waardeert. Het is geweldig dat alles vlekkeloos is verlopen, van uw aankoop tot aan de levering, en dat u steeds goed op de hoogte bent gehouden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Is netjes afgeleverd via de telefoon contact gehad was een onder deel beschadigd word netjes opgelost
Beste Nick, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat alles top geregeld was en dat u tevreden bent met onze service, ruime keuze en kwaliteit. Dat horen we graag! We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Top geregeld en goede service. Voldoende keus en kwaliteit
Beste Erwin, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles top geregeld was en dat u onze service, ruime keuze, en kwaliteit waardeert. Dat is precies waar we voor staan! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We hebben super service gehad en we zijn er super blij mee en ook onze gasten!!
Beste Jacqueline , Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat u super tevreden bent met onze service én dat zowel u als uw gasten blij zijn met uw aankoop. Dat maakt ons werk extra de moeite waard! We wensen u nog heel veel plezier en mooie momenten met uw nieuwe tuinmeubels. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geholpen bij uitzoeken geschikte tuinmeubels. Prettige en kundige hulp. Jammer dat bij transport iets mis ging.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u prettig en kundig bent geholpen bij het uitzoeken van uw tuinmeubels. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Het spijt ons te lezen dat er bij het transport iets is misgegaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. Mocht u hierover nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op – we helpen u graag verder. We hopen dat u ondanks dit ongemak volop geniet van uw nieuwe tuinmeubels. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettige winkel
Beste Koosje, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles goed verzorgd is en dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor! We hopen dat u geniet van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Uitstekende verkoper en prima bezorg service
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze verkoper als de bezorgservice. Dat is precies waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer te zien. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Erg vriendelijk en zeer correct geholpen. De verkoopster nam alle tijd voor ons. Heel prettig!!
Beste Els, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en correct bent geholpen. Onze verkoopsters nemen graag de tijd om ervoor te zorgen dat u een prettige ervaring heeft, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo is ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed opgeleid personeel, Je word vriendelijk geholpen. Afspraak wordt correct nagekomen
Beste G.j., Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u onze medewerkers als deskundig en vriendelijk hebt ervaren. Het nakomen van afspraken vinden wij erg belangrijk, dus het is fijn dat dit naar wens is verlopen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Winkel (Bergen op Zoom) waar niet gelijk iemand achter je staat met de vraag of ze wat kunnen doen of verkopen. Gewoon zelf zoeken en proefzitten. Uitleg werd netjes gegeven toen we er om vroegen. Korte levertijd van onze loungebank. Levering ging erg netjes en vlot.
Beste Jacco, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u de ontspannen sfeer in onze winkel in Bergen op Zoom heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat onze klanten rustig de tijd krijgen om zelf rond te kijken en proef te zitten, en we staan uiteraard altijd klaar om vragen te beantwoorden wanneer dat gewenst is. Geweldig dat de levertijd van uw loungebank kort was en dat de levering netjes en vlot is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie tuinset. In de showroom kun je rustig en ongestoord proef zitten. Levertijd was wegens vakantie geen 3 dagen maar 2 weken. Product komt als bouwpakket. Dit staat bij nader inzien wel op de site maar niet echt zichtbaar. Ook blijf je achter met een hoop karton, piepschuim en plastic waardoor je naar Saver moet rijden.
Beste Arthur, Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe tuinset en dat u in de showroom rustig en ongestoord kon proefzitten. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten de tijd en ruimte krijgen om een weloverwogen keuze te maken. We begrijpen dat de levertijd wegens de vakantieperiode langer was dan normaal en dat dit wellicht wat ongemak heeft veroorzaakt. Ook het feit dat het product als bouwpakket wordt geleverd en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal kunnen we ons voorstellen dat dit minder prettig is. We zullen uw feedback meenemen om onze communicatie hierover verder te verbeteren, zodat dit nog duidelijker wordt voor toekomstige klanten. We hopen dat u volop geniet van uw nieuwe tuinset en bedanken u nogmaals voor het delen van uw ervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Was er snel uit naar een rondje, nog even 2 uurtjes laten bezinken en toen voor mijn keus gegaan. Als iets goed voelt, moet je gewoon de knoop doorhakken
Beste Loes, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u snel een keuze heeft kunnen maken en dat het goed voelde. Soms is het inderdaad het beste om gewoon de knoop door te hakken als iets klopt! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ondanks dat wij de set nog moeten instaleren weet ik vanuit de winkel dat het en mooie kwaliteit is. Wel een aandachtspunt is dat de levering door 1 persoon gedaan werd, terwijl de set niet door 1 persoon te hanteren was en ik verplicht werd mee te tillen terwijl ik herstellende ben van een gebroken schouder. Wanneer er voor ruim €4000,- aan tuinset gekocht wordt mag je als klant er wel van uit gaan dat deze ook voor je uit de vrachtwagen gehaald wordt en je dit niet zelf hoeft te doen.
Beste Christel Middelkoop, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de tuinset en hopen dat u er straks volop van kunt genieten. Uw opmerking over de levering nemen we zeer serieus. Het spijt ons te horen dat u zelf heeft moeten meehelpen met tillen, zeker gezien uw herstel van een gebroken schouder. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Wij streven ernaar om een zorgeloze bezorgervaring te bieden, en we zullen uw feedback intern bespreken om dit in de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat u, ondanks dit voorval, veel plezier beleeft aan uw nieuwe tuinset. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijne service . Komen afspraken na. Service aan de telefoon meer als tevreden. Aflevering was ook meer als tevreden
Beste W. Bogman, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, zowel aan de telefoon als bij de aflevering. Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig om te horen dat dit naar wens is verlopen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag weer terug. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie tuinset, perfect verpakt en geleverd. Alles volgens afspraak. blij mee !!!
Beste Corné, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe tuinset en dat alles perfect verpakt en volgens afspraak geleverd is. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De verkopers en bezorgers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze verkopers en bezorgers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Dat is precies waar wij naar streven! We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel geweest voor een tuinset. Super vriendelijk personeel en super goed geholpen, niks is te veel en denken goed mee met wat bij jou past. Super mooie tuinset gevonden en laten bezorgen. Ook de bezorgers waren uiterst vriendelijk!! Bij vragen reageren ze super snel op de mail
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u in onze winkel zo vriendelijk en goed geholpen bent. Het is voor ons belangrijk om samen met u te zoeken naar de beste keuze die echt bij u past. Fantastisch dat u een mooie tuinset heeft gevonden en dat ook de bezorging soepel en met vriendelijk personeel is verlopen. We streven er altijd naar om snel en helder te reageren op vragen, dus fijn dat u dit zo waardeert! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl