Goede service, ruim assortiment

Goed geholpen door verkoopmedewerker en ruime keus.

correcte levering

Goed geïnformeerd en nette afhandeling

Mooie prijs, alles van hun woord

Mooie prijs met de korting van black friday. Levering op tijd zoals ze de dag ervoor hebben laten weten

prima levering maar stoelen lastig uit de doos te krijgen en wat moet ik nu met die doos?

dag Tuinmeubelshop, de stoelen zijn prachtig, de bestelling en levering verliep prima. Maar ik moest een zoon bellen om (voor de eerste) de stoelen uit de doos te trekken, kon ik echt niet in mijn eentje. En ik zit nu met een joekel van een doos waarvan ik niet weet hoe ik die moet lozen. Ik had liever geen grote verpakking gehad, of anders dat de buitengewoon vriendelijke jongeman die het afleverde mij had geholpen met het uitpakken, en dat hij daarna de verpakking had meegenomen. Maar verder ga ik van de stoelen genieten :-). Als het voorjaar wordt ... Vriendelijke groeten, Saskia de Vries

Goede en duidelijke service.

De aflevering werd soepel en goed afgeleverd.

Goed gesorteerde zaak met fijn personeel

Na een aantal bezoeken aan andere tuinmeubelwinkels zijn we bij Tuinmeubelshop terecht gekomen. Hier troffen we een ruim aanbod aan, ook prettig geprijsd in dit naseizoen. De aanwezige verkoper deed precies wat we prettig vinden: niet opdringerig maar wel heel behulpzaam, ook toen wij de zaak weer verbouwden door stoelen heen en weer te slepen. Uiteindelijk geslaagd en de meubels ontvangen op de afgesproken dag. Helaas staan ze nog in de dozen omdat ons oude tuinmeubilair nog in de weg staat.

Fijne zaak met behulpzaam personeel!

Fijn geholpen en mooie loungebank gekocht.

Tevreden met de aankoop

We zijn heel tevreden met de hulp die we kregen tijdens het kopen van onze mooie tuinset. Echter een klein minpuntje wil ik wel normen, de set werd op 5 december om 5 voor 7 in de ochtend gebracht, zonder waarschuwing… We lagen nog op bed, niet fijn dus. Om kwart voor 9 krijgen we een mailtje dat de set tussen 6 en 8 uur geleverd zou worden, dit had een dag eerder gekund zodat we de wekker hadden kunnen zetten. Ik zal hier de prijs niet mee winnen maar ik wil de tip toch even doorgeven. Groet Lenie

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en levering prima optijd, mooie zaak en vriendelijk personeel.

Prima geholpen, goede kwaliteit

Mooie winkel met ruim aanbod, goed geholpen en ook snelle levering. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs.

Mooie meubels

Wij zijn goed geholpen in de winkel. Alles netjes thuisbezorgd. Dag van tevoren zouden we de tijd van leveren krijgen maar dat ging niet helemaal goed. Ze stonden om 07:00 uur al aan de deur en om 09:00 kwam daarover de mail pas binnen.

Klantvriendelijk

Veel keuze, nette prijzen, zeer klantvriendelijk

prima service en levering

Aanrader

Mooie overzichtelijke, ruim opgezette winkel Mooie tuinsets voor goeie prijzen. Super vriendelijk geholpen door Ruben die goed met ons mee dacht en ons tegemoet kwam toen onze kleur niet leverbaar was.

Hoge kwaliteit, fijne service, mooie prijs

Impulsief zijn we naar de winkel gegaan. Het assortiment was groots en divers. De service was top. De levering was super snel en de kwaliteit was geweldig. Kortom tot de volgende keer

Op tijd bezorgd en van goede kwaliteit

De afspraak van bezorgen verliep erg goed. Duidelijke afspraken en de kwaliteit van de stoelen is uitstekrnd!

Nette showroom, vriendelijke medewerker

Op ons gemak in de showroom kunnen rondlopen en alles bekijken. Wel begeleiding aangeboden maar niet opgedrongen. Goede afhandeling van de aankoop en snel en netjes geleverd.

Goede service.

Correcte ensemble levering

Bloktijd van 6:00-8:00 is erg vroeg. Ze kwamen pas na 8:00

Vriendelijk, behulpzaam

Wij zijn prima geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen

Gewoon geweldig

Zeer tevreden over mijn aankoop. Perfecte service in de winkel. Bezorgers zijn geweldig.

Vriendelijke service

Goede en snelle afhandeling.

Prettig winkelen en klant vriendelijk

Prettig winkelen: In Veenendaal proef gezeten en in Nunspeet gekocht via de telefoon in september. Klantvriendelijkheid: De levering moest een paar keer verzet worden vanwege dat ons terras bij de chalet in Nunspeet nog niet klaar was. De medewerker zei dat het geen probleem was. Toen eindelijk geleverd kon worden moesten we tussen 7 uur en 9 uur bij ons chalet zijn vanuit Barneveld niet te doen. Gelukkig heeft de medewerker uit Nunspeet het fantastisch opgelost en werd het op een goede tijd geleverd. Ik wil deze medewerker in het zonnetje zetten. 1 woord geweldig. De chauffeur ook heel fijn dat hij optijd gebeld heeft, dat we optijd bij ons chalet waren. Super bedankt. 5 sterren zeker waard school cijfer een 11. Als je dat kon geven.

Klasse!

We bestelden een uitverkoop tafel in de winkel van Sliedrecht ,prachtig assortiment trouwens , maar werden met alle egards behandeld. Keurig op tijd geleverd en was helemaal verrast door de kwaliteit echt top. Hebben gelijk nog 2 tafeltjes/krukjes erbij besteld want hier willen we meer van!

Heel goed.

Een fijne overzichtelijke zaak. Met heel veel keuze aan stoelen en tafels. Ik heb een mooie tafel met 8 stoelen gekocht. De stoelen zitten heel erg fijn. Een stoel waar je lang in kan zitten! Goed geholpen door Dennis!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl