Goed geholpen door verkoopmedewerker en ruime keus.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze verkoopmedewerker en dat u tevreden bent met de ruime keuze. We doen ons best om u de beste service te bieden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geïnformeerd en nette afhandeling
Mooie prijs met de korting van black friday. Levering op tijd zoals ze de dag ervoor hebben laten weten
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs en dat de levering volgens afspraak is verlopen. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen, en het is fijn te weten dat dit voor u het geval was. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
dag Tuinmeubelshop, de stoelen zijn prachtig, de bestelling en levering verliep prima. Maar ik moest een zoon bellen om (voor de eerste) de stoelen uit de doos te trekken, kon ik echt niet in mijn eentje. En ik zit nu met een joekel van een doos waarvan ik niet weet hoe ik die moet lozen. Ik had liever geen grote verpakking gehad, of anders dat de buitengewoon vriendelijke jongeman die het afleverde mij had geholpen met het uitpakken, en dat hij daarna de verpakking had meegenomen. Maar verder ga ik van de stoelen genieten :-). Als het voorjaar wordt ... Vriendelijke groeten, Saskia de Vries
Beste Saskia de Vries, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de stoelen en dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. We begrijpen dat het uitpakken van de stoelen wat lastiger was dan verwacht, en we nemen uw feedback serieus. We streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te maken, dus we zullen kijken hoe we de verpakking en levering in de toekomst verder kunnen verbeteren. We hopen dat u snel van uw stoelen kunt genieten zodra het voorjaar zich aandient! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De aflevering werd soepel en goed afgeleverd.
Beste Helene van Gemert, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de aflevering soepel en naar wens is verlopen. Het is ons doel om onze klanten altijd de beste service te bieden, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Na een aantal bezoeken aan andere tuinmeubelwinkels zijn we bij Tuinmeubelshop terecht gekomen. Hier troffen we een ruim aanbod aan, ook prettig geprijsd in dit naseizoen. De aanwezige verkoper deed precies wat we prettig vinden: niet opdringerig maar wel heel behulpzaam, ook toen wij de zaak weer verbouwden door stoelen heen en weer te slepen. Uiteindelijk geslaagd en de meubels ontvangen op de afgesproken dag. Helaas staan ze nog in de dozen omdat ons oude tuinmeubilair nog in de weg staat.
Beste Familie Blokker, Wat fijn om te horen dat je bij Tuinmeubelshop hebt kunnen vinden wat je zocht! We zijn blij dat je de ruime keuze en de service van onze verkoper waardeerde. Het is altijd fijn om te weten dat we een prettige winkelervaring hebben kunnen bieden. We hopen dat jullie binnenkort de meubels kunnen uitpakken en volop kunnen genieten van je nieuwe tuinmeubilair! Dank je wel voor je mooie feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijn geholpen en mooie loungebank gekocht.
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat je blij bent met je nieuwe loungebank! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We zijn heel tevreden met de hulp die we kregen tijdens het kopen van onze mooie tuinset. Echter een klein minpuntje wil ik wel normen, de set werd op 5 december om 5 voor 7 in de ochtend gebracht, zonder waarschuwing… We lagen nog op bed, niet fijn dus. Om kwart voor 9 krijgen we een mailtje dat de set tussen 6 en 8 uur geleverd zou worden, dit had een dag eerder gekund zodat we de wekker hadden kunnen zetten. Ik zal hier de prijs niet mee winnen maar ik wil de tip toch even doorgeven. Groet Lenie
Beste Lenie de Boer, Beste Lenie, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp bij de aankoop van je tuinset! We begrijpen je punt over de bezorging en vinden het vervelend dat je zo vroeg werd gewekt zonder voorafgaande waarschuwing. Bedankt voor je waardevolle feedback; we zullen dit zeker meenemen om onze communicatie over bezorgtijden te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt. Nogmaals bedankt voor je opmerkingen en we hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie kwaliteit en levering prima optijd, mooie zaak en vriendelijk personeel.
Beste Dick, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de op tijd geleverde bestelling! We doen ons best om een prettige winkelervaring te bieden, en het is mooi om te weten dat ons personeel daarbij heeft bijgedragen. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie winkel met ruim aanbod, goed geholpen en ook snelle levering. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs.
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze winkel, het ruime aanbod en de snelle levering! We zijn blij dat je zowel met de kwaliteit als de prijs van onze producten tevreden bent. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn goed geholpen in de winkel. Alles netjes thuisbezorgd. Dag van tevoren zouden we de tijd van leveren krijgen maar dat ging niet helemaal goed. Ze stonden om 07:00 uur al aan de deur en om 09:00 kwam daarover de mail pas binnen.
Beste Marcel, Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn in de winkel en dat de bezorging netjes is verlopen! Het spijt ons dat er wat miscommunicatie was rondom de leveringstijd. We begrijpen dat het vervelend is om vroeg in de ochtend te worden verrast. We nemen je feedback serieus en gaan werken aan een betere afstemming van de bezorgtijd. Dank je wel voor je geduld en begrip! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Veel keuze, nette prijzen, zeer klantvriendelijk
Beste Elly, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment, de prijzen en de klantvriendelijkheid! We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is mooi om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Beste Ton, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en levering! We doen ons best om alles zo goed mogelijk voor onze klanten te regelen, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou gelukt is. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie overzichtelijke, ruim opgezette winkel Mooie tuinsets voor goeie prijzen. Super vriendelijk geholpen door Ruben die goed met ons mee dacht en ons tegemoet kwam toen onze kleur niet leverbaar was.
Beste, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze winkel en de tuinsets! We zijn blij dat Ruben je goed heeft geholpen en meegedacht bij het vinden van een passende oplossing. Het is altijd fijn om te weten dat we aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen. Dank je wel voor je positieve woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Impulsief zijn we naar de winkel gegaan. Het assortiment was groots en divers. De service was top. De levering was super snel en de kwaliteit was geweldig. Kortom tot de volgende keer
Beste Sibylle, Wat geweldig om te horen dat jullie impulsieve bezoek aan onze winkel zo goed is bevallen! Fijn dat het assortiment jullie aanspreekt en dat de service, levering en kwaliteit naar wens waren. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Dank je wel voor de mooie review! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De afspraak van bezorgen verliep erg goed. Duidelijke afspraken en de kwaliteit van de stoelen is uitstekrnd!
Op ons gemak in de showroom kunnen rondlopen en alles bekijken. Wel begeleiding aangeboden maar niet opgedrongen. Goede afhandeling van de aankoop en snel en netjes geleverd.
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je op je gemak in de showroom hebt kunnen rondlopen en alles rustig hebt kunnen bekijken! We vinden het belangrijk om een goede balans te bieden tussen begeleiding en vrijheid voor onze klanten. Het is mooi om te weten dat de afhandeling van de aankoop en de levering naar wens zijn verlopen. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede service.
Beste Marian, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We doen ons best om altijd een goede ervaring te bieden en het is mooi om te weten dat dit bij jou gelukt is. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bloktijd van 6:00-8:00 is erg vroeg. Ze kwamen pas na 8:00
Beste Ben, Dank je wel voor je feedback! Het spijt ons dat de bezorging niet op het afgesproken tijdstip plaatsvond. We begrijpen dat een tijdsvak van 6:00-8:00 erg vroeg is, en we waarderen je geduld. We zullen deze opmerking meenemen om onze bezorging nog beter af te stemmen. Dank je wel voor je begrip en feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn prima geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen
Beste Arnout, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat er alle tijd voor jullie werd genomen! We vinden het belangrijk om onze klanten goed te adviseren en te ondersteunen bij hun keuzes, en het is mooi om te weten dat dit bij jullie zo gewaardeerd werd. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer tevreden over mijn aankoop. Perfecte service in de winkel. Bezorgers zijn geweldig.
Beste Jadranka Ninic, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel je aankoop als de service! We zijn blij dat je geholpen bent in de winkel en dat de bezorgers een geweldige service hebben geleverd. Het doet ons goed om te weten dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor je mooie feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede en snelle afhandeling.
Beste Kees Bierhoff, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle en goede afhandeling! We doen ons best om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te regelen, en het is geweldig om te weten dat dit is gelukt. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig winkelen: In Veenendaal proef gezeten en in Nunspeet gekocht via de telefoon in september. Klantvriendelijkheid: De levering moest een paar keer verzet worden vanwege dat ons terras bij de chalet in Nunspeet nog niet klaar was. De medewerker zei dat het geen probleem was. Toen eindelijk geleverd kon worden moesten we tussen 7 uur en 9 uur bij ons chalet zijn vanuit Barneveld niet te doen. Gelukkig heeft de medewerker uit Nunspeet het fantastisch opgelost en werd het op een goede tijd geleverd. Ik wil deze medewerker in het zonnetje zetten. 1 woord geweldig. De chauffeur ook heel fijn dat hij optijd gebeld heeft, dat we optijd bij ons chalet waren. Super bedankt. 5 sterren zeker waard school cijfer een 11. Als je dat kon geven.
Beste Thea, Wat een prachtige review, hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met de klantvriendelijkheid en de oplossing die geboden werd voor de levering. Het doet ons goed om te weten dat de medewerker in Nunspeet en de chauffeur ervoor hebben gezorgd dat alles uiteindelijk perfect geregeld was. We zullen deze complimenten zeker doorgeven aan de betrokkenen! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop en we waarderen het enorm dat je ons een 11 geeft! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We bestelden een uitverkoop tafel in de winkel van Sliedrecht ,prachtig assortiment trouwens , maar werden met alle egards behandeld. Keurig op tijd geleverd en was helemaal verrast door de kwaliteit echt top. Hebben gelijk nog 2 tafeltjes/krukjes erbij besteld want hier willen we meer van!
Beste Gerard van Dijk, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! We zijn blij dat je de service in onze winkel in Sliedrecht als prettig hebt ervaren en dat de kwaliteit van de tafel je heeft verrast. Het is fantastisch dat je meteen nog twee tafeltjes/krukjes erbij hebt besteld! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Dank je wel voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Een fijne overzichtelijke zaak. Met heel veel keuze aan stoelen en tafels. Ik heb een mooie tafel met 8 stoelen gekocht. De stoelen zitten heel erg fijn. Een stoel waar je lang in kan zitten! Goed geholpen door Dennis!
Beste Jessica, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! We zijn blij dat je hebt kunnen profiteren van onze ruime keuze en dat de stoelen zo comfortabel zijn. Het is altijd fijn om te weten dat je goed geholpen bent door Dennis, en dat je nu kunt genieten van je nieuwe tafel en stoelen. Dank je wel voor je mooie feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl