Tijdens het monteren was een schroef niet goed dat gemeld en het werd netjes opgelost !
Beste Theo, Fijn om te horen dat het probleem met de schroef snel en netjes werd opgelost! We streven er altijd naar om eventuele ongemakken zo goed mogelijk voor onze klanten op te lossen, en we zijn blij dat we dat in dit geval hebben kunnen doen. Dank je wel voor je begrip en de positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prijs kwaliteit TOP! Service TOP! Bezorging TOP!
Beste Henk Hogervorst, Wat een geweldige feedback, hartelijk dank! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, onze service en de bezorging. Het is altijd ons doel om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Dank je wel voor je positieve woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede service en snelle levering
Beste Ronald, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering! We streven altijd naar een vlotte en zorgvuldige afhandeling van bestellingen, en het is mooi om te weten dat dit goed is gegaan. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede ervaring en zeer goede service en kwaliteit.
Beste N. Kayisci, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit! We doen ons best om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden en het is geweldig om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Dank je wel voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Tuinset via de chat besteld en de medewerker deed er nog de juiste maat hoes bij. Dit alles in 5 minuten geregeld. Bezorger was uitermate vriendelijk en belde mij vooraf dat hij er binnen 20 minuten zou zijn.
Beste Berny Korpel, Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen! We zijn blij dat onze medewerker je goed heeft geholpen met de bestelling en de juiste hoes erbij heeft gedaan. Het is ook fijn om te weten dat de bezorger vriendelijk was en je goed heeft geïnformeerd over de levering. Bedankt voor je mooie feedback en veel plezier met je tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ik ben in Bergen op Zoom geholpen door Frans. Een grote showroom en erg service gericht geholpen. Bedankt daarvoor. Wel werd mij verteld dat de goederen zonder probleem via binnen geleverd zouden worden en ze het in de schuur zetten. Echter waren twee dozen zo groot dat ze niet door de poort of deur gingen. Als ik dit van te voren geweten had, had ik ervoor gezorgd dat ik niet alleen thuis was.
Beste Carlies, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve woorden over Frans en de service in onze showroom in Bergen op Zoom! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat de levering niet helemaal volgens verwachting is verlopen en dat de grote dozen niet door de poort of deur pasten. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en nemen uw feedback ter harte om dit in de toekomst beter te communiceren. Nogmaals bedankt voor uw aankoop en we hopen dat u veel plezier heeft van uw producten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig contact aan telefoon .Snelle en goede bezorging
Beste Marian, Fijn om te horen dat het contact via de telefoon prettig was en de bezorging snel en goed is verlopen! We doen ons best om onze klanten op alle fronten van dienst te zijn, en het is fijn om te weten dat dit bij u goed is gegaan. Dank u wel voor uw positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Tijdens Black Friday was er te onderhandelen over de prijs van mijn gewenste produkt en heb dit heel scherp kunnen aanschaffen, het werd daarna super snel geleverd op de afgesproken datum door een vriendelijke behulpzame chauffeur, helemaal top! Tot de volgende bestelling maar weer!
Beste Bakker, Wat geweldig om te horen dat u tijdens Black Friday een scherpe deal heeft kunnen maken! We zijn blij dat alles snel en volgens afspraak is geleverd en dat de bezorger vriendelijk en behulpzaam was. We kijken ernaar uit om u weer te mogen helpen bij een volgende bestelling! Veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In Nunspeet een tuinmeubel set gekocht. Zelfde merk als 4 jaar geleden onze loungeset. Netjes geholpen. Bezorger kwam op tijd. Set staat en we zijn erg blij.
Beste Jolanda, Wat fijn om te horen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen voor uw tuinmeubel set! We zijn blij dat u weer tevreden bent met de service en dat de bezorging ook naar wens is verlopen. Het doet ons goed om te weten dat de set nu perfect staat en dat u er blij mee bent. Veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel (Sliedrecht) goed geholpen, vervolgens na verder gekeken te hebben online besteld. Bezorgservice was niets op aan te merken.
Beste Ilona, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel in Sliedrecht en dat de online bestelling en bezorgservice naar wens zijn verlopen! We streven altijd naar een goede service, zowel in de winkel als daarbuiten, en het is mooi om te weten dat alles naar tevredenheid is geweest. Bedankt voor uw mooie feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig geholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Mooie set met veel korting en prima kwaliteit
Beste Rob, Wat fijn om te horen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent met de duidelijke uitleg en het vriendelijke personeel! We zijn blij dat u een mooie set heeft kunnen kopen met veel korting en dat de kwaliteit naar wens is. Bedankt voor uw positieve feedback en veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We hebben een prachtige loungebank gekocht. We zijn erg prettig geholpen in de winkel. Daarnaast een snelle levering. Bij uitpakken bleek een kussen een vlek te hebben. Na contact wordt direct een passende oplossing geboden.
Beste Erik, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw prachtige loungebank en de service in onze winkel! We streven altijd naar een snelle en zorgvuldige levering, en het is fijn dat we, ondanks de kleine klacht met het kussen, snel een oplossing voor u konden bieden. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Veel plezier met uw nieuwe loungebank! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn in Bergen op Zoom erg vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe tuintafel en stoelen. Ook het contact naderhand met de verkoper was erg prettig. We hebben een mooie set kunnen kopen die goed geprijsd is.
Beste Bastiaan, Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel in Bergen op Zoom! We zijn blij dat u een mooie set hebt kunnen vinden die ook nog eens goed geprijsd is. Het is altijd prettig om te weten dat het contact met onze verkopers bijdraagt aan een positieve ervaring. Veel plezier met uw nieuwe tuintafel en stoelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vlotte en betrouwbare afhandeling. Correct en volgens afspraak afgeleverd
Beste Sjaak Pronk, Wat fijn om te horen dat de afhandeling van uw bestelling vlot en betrouwbaar was! We streven er altijd naar om alles volgens afspraak te leveren en zijn blij dat dit ook in uw geval zo goed is verlopen. Dank u wel voor uw positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel in Utrecht ben ik uitstekend geholpen door een hele aardige jonge vent. Mijn lounge set was in het echt nog mooier dan op de website, dus gelijk gekocht.
Beste Diana, Wat geweldig om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel in Utrecht! We zijn blij dat de lounge set in het echt zelfs nog mooier was dan op de website, en dat u direct de keuze hebt gemaakt. We hopen dat de set veel comfort en gezelligheid brengt in uw tuin! Bedankt voor de mooie review! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We kregen een mail over wanneer ons lounge-set bezorgt zou worden. deze was correct op tijd. De set werd netjes tot onder onze overkapping gebracht. Prachtig 4-seasonsset, we hopen er veel plezier van te hebben
Beste R. Hakvoort, Wat fijn om te horen dat de levering van uw lounge-set soepel en op tijd is verlopen! We zijn blij dat de set netjes op de juiste plek is gebracht en dat u tevreden bent met uw prachtige 4-seasons set. We hopen inderdaad dat u er veel plezier van zult hebben, zowel nu als in de komende jaren. Bedankt voor uw positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bezorger was bereid om de stoel in de berging te zetten, stukje lopen vanaf mijn woning. Top dus!
Beste Lies, Wat fijn om te horen dat de bezorger zo behulpzaam was en de stoel tot bij uw berging heeft gebracht! We doen ons best om onze klanten op alle manieren van dienst te zijn, en het is mooi om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zaterdags bezochten wij de showroom in Utrecht. Een prettige ontvangst en veel mooie tuinmeubelen om uit te kiezen. Na proefritten in diverse tuinstoelen was onze keuze niet moeilijk, onder genot van een heerlijk kopje koffie werd de koop gesloten en inmiddels zijn de gekozen tuinstoelen bij ons bezorgd.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat u zich welkom voelde in onze showroom en dat de keuze voor de tuinstoelen al snel gemaakt was. Het is altijd een plezier om onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor hun tuin, en we hopen dat u volop geniet van de nieuwe stoelen. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie review! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima geholpen onder het genot van een kop koffie. We wilde graag 8 stoelen bij onze nieuwe buitentafel maar er waren er nog maar 3 op voorraad. Binnen een week werden de tafel en 2 stoelen in doos bezorgt de andere 6 kan ik volgende week tegen extra korting uit de winkel weghalen. Super geregeld dus.
Beste Ronald, Wat een fijne review, hartelijk dank voor het delen! We zijn erg blij dat we u goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Het is fijn om te horen dat de levering snel en soepel ging en dat u de stoelen met extra korting kunt ophalen. We doen ons best om alles zo goed mogelijk voor onze klanten te regelen, en het is mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de showroom/winkel ben ik vriendelijk te woord gestaan. Mevrouw was netjes, beleefd met verstand van de artikelen. Geen opdringende verkoop praatjes. De winkel zag er ook netjes en schoon uit met een prettige sfeer. Nadat ik de koop gesloten had, kreeg ik direct een bevestiging via mail (en op miin verzoek ook op papier). De levering was top. Één dag voor de afgesproken dag een email met een tijdvak waarin geleverd wordt. De jongeman heeft het setje keurig op de juiste plek neergezet voor mij.
Beste Marielle, Wat een geweldige review! Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over zowel onze service in de winkel als de levering. Het doet ons goed om te weten dat u de sfeer in de winkel als prettig heeft ervaren en dat alles naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten een zorgeloze en positieve ervaring te bieden, van het eerste contact tot de levering. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Heel gezellig geholpen, schappelijke prijs, lekkere koffie met een heerlijke bonbon… Kortom, een aanrader!
Beste Kittie, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over je ervaring bij ons! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen, van de service tot de kleine extra's zoals de koffie en bonbon. Bedankt voor de aanrader en je positieve woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Uitstekend geholpen en de set is prima afgeleverd.
Beste Ruud, Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat de set goed is afgeleverd! We doen ons best om alles naar wens te laten verlopen, en het is fijn dat dit voor jou het geval is. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Een snelle levering met hoogwaardige producten . Vriendelijke vervoerders. Ik zou de tuinmeubelshop iedereen aanraden!!
Beste Conny, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten! Fijn dat ook onze vervoerders een positieve indruk hebben gemaakt. Bedankt voor het aanbevelen van onze winkel – dat betekent veel voor ons! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het is allemaal geweldig, in de showroom waar we zijn goed geholpen en vriendelijk, de aflevering was heel goed en op tijd.
Beste Leen Vermaas, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de showroomervaring als de aflevering! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig dat dit in jouw geval gelukt is. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Weten nog niet hoe de tuinmeubelen zitten en bevallen, daar is het nu wat koud voor.
Beste Joyce, Bedankt voor je review! We begrijpen dat het momenteel wat te koud is om de tuinmeubelen echt uit te proberen. We hopen dat je binnenkort volop kunt genieten van je nieuwe meubels wanneer het weer wat warmer is. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl