Zeer goed mee gevallen een aanrader!

Klantenservice zeer goed! De levering mooi op tijd! De loungeset is van goede kwaliteit niets op te merken!

Hier weten ze nog echt wat " klant is koning " betekend.

We zijn zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze stoelen. Er is goed met ons meegedacht. Tien we de stoelen kregen , bleken er twee niet helemaal goed te zijn. Na contact te hebben gehad met de klantenservice was het binnen een half uur opgelost en komen er twee nieuwe stoelen. Zo kan het dus ook!!! Ik zeg TOP geregeld.

Exact geleverd wat besteld is. Perfecte levering, op tijd, bereidwillig. Prachtig tuinmeubelset Coco.

Prachtige tuinset – echte eyecatcher voor in de tuin!

We zijn ontzettend blij met deze tuinset! Het design is modern en stijlvol, en past perfect in onze tuin. De materialen voelen stevig aan en de afwerking is van hoge kwaliteit. De stoelen zitten comfortabel, door de heerlijk zittende kussens, en de tafel maakt de set mooi af! Wat ons ook opviel is hoe makkelijk de set schoon te maken is – een vochtige doek is vaak al genoeg. Na een paar regenbuien ziet alles er nog steeds als nieuw uit, dus de weerbestendigheid is top. De levering was snel en goed verpakt, en de montage stelde weinig voor. Al met al zijn we supertevreden en genieten we elke dag van deze mooie aankoop. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar comfort én uitstraling in de tuin! Uitstekende service omdat er stoeldopje kapot was, kwam er een monteur langs, top service!!

Makkelijk via internet te bestellen en zeer snelle afhandeling !

Vriendelijke bediening en keurig snel geleverd

Wij werden prettig geadviseerd door een jongedame in gouda. Zij was goed op de hoogte van het assortiment en voor/nadelen. Met een beetje extra korting ons over de streep getrokken. Binnen 3 dagen keurig geleverd

Gewoon goed!

Leuke klantvriendelijke en behulpzame verkoopster in de winkel in Den Bosch. Nam alle tijd en maakte gelijk een mooie deal voor ons. Bezorgdag in overleg in keurig volgens planning. Wij komen zeker terug!

Super goed geholpen

We zijn heel goed geholpen in de winkel. Goede uitleg. Er is enorm veel keuze! Alles is te combineren. De bestelling is keurig op tijd geleverd. Wij zijn super tevreden!!

Mooie winkel met ruim assortiment en fijne verkoper

Een tijdje geleden hebben wij voor ons kantoor wat meubelen uitgezocht in Veenendaal. Een prachtige winkel met vriendelijke personeel. Een aanrader.

We zijn heel erg vriendelijk geholpen

Zeer klantvriendelijk bedrijf, de bestelling kwam precies op de goede tijd binnen en de ligstoelen zien er heel mooi uit.

Goed geholpen

In de winkel werden we goed geholpen en de levering volgde al snel en verliep netjes. Aanrader!

Vriendelijke medewerker en super loungeset

In Zoetermeer zijn wij geholpen door een vriendelijke medewerker. De medewerker gaf goede adviezen en beantwoorden al onze vragen. Wij hebben een parasol, loungeset, tuintafel en tuinstoelen van het merk Apple Bee gekocht. Wij zijn zeer tevreden. Alles werd snel geleverd en in de tuin neergezet, terwijl wij geen achterom hebben. Wij hoefden het zelf alleen maar in elkaar te zetten.

Keurig en snel geleverd!

Keurig, duidelijk, afspraak nagekomen, heldere communicatie

Advies, bestelling, bevestiging en leveren allemaal in die volgorde als zeer prettig ervaren.

Goede service in de shop, prima aflevering door de chauffeur van TMS zeer evreden

Mooie spullen. En fijne manier van werken

Mooie winkel met fijn personeel.. goed advies en leuk om juist de laatste meubels voor in de tuin te kopen.

Fantastisch geholpen,snelle bezorging, super blij met onze aankoop.

Geweldig geholpen een leuke spontane meid

Was heel leuk de medewerker was heel spontaan en behulpzaam ze deed heel erg haar best we hebben nergens spijt van.

Wij zijn zeer prettig geholpen,er werd meegedacht met onze wensen

Volgens bestelling geleverd en op de juiste dag gebracht. Zeer tevreden

Nette verkoop en levering

Goed geholpen en iets vertraagde levering maar netjes op de hoogte gehouden!

klantvriendelijk

ik ben erg tevreden hoe ik ben geholpen door de verkoper

Mooie tuinset

Mooie tuinset gekocht. Veel keuze. Goede kwaliteit. Nette levering volgens afspraak.

Goed advies en oerfecte levering

Alles volgens afspraak geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie voetenbankjes. Zit heerlijk

Nu is mijn tuinset pas echt compleet. Met bijpassende voetenbankje, zit het erg comfortabel.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl