Klantvriendelijk/klantgericht.

Jullie zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen.

Prettig , vriendelijk en correct

Mooie hpl tuintafel gekocht . Heel vriendelijke verkoper en zeer geleverd.

Klantvriendelijk en goed advies

Super geholpen met het uitzoeken van een nieuwe tuintaf

Prima ervaring bij Tuinmeubelshop!

We kwamen kijken voor een nieuwe tuintafel en werden heel goed geholpen; fijne verkoopster die onze wensen serieus nam en prima uitleg gaf over de getoonde tafels, wij hebben een mooie tafel gekocht, Hij werd op de afgesproken datum geleverd, mooi op tijd en door de chauffeur achter in onze tuin gezet. Al met al een fijne ervaring bij de Tuinmeubelshop!

De man die ons hielp wist meteen mijn te adviseren toen ik vroeg zijn ook gelijk geslaagd.

Goede service en alles geregeld volgens afspraak

We zijn ontzettend tevreden met de service van deze tuinmeubelshop! Alles is perfect verlopen en volledig volgens afspraak. De levering van onze meubels was stipt en zonder gedoe. Het hele proces, van bestelling tot aflevering, was professioneel en soepel geregeld.

geweldige service, snel geleverd, vriendelijk personeel.

geweldige service, snel geleverd, vriendelijk personeel.

prima geholpen in de winkel, keurige aflevering tafel.

Netjes geholpen in de winkel (Ekkersrijt), keurige bezorging. Besteltijd was wat lang, maar dat is einde zomer niet zo'n probleem.

Doen wat ze zeggen/schrijven

Besteld, werd een datum en tijd doorgegeven. Op de gemelde datum en tijd, netjes afgeleverd.

Top Produkt en top service

Onze verkoopster zocht in alle rust een aantal dingen voor ons uit en gaf ons daarnaast ook nog een goede prijs!

Super goed behandeld. Overzichtelijke showroom. En wat bezorging betreft, zelf moment kiezen en ruim van te voren bericht hoe laat ze komen. Perfect. Tafel ziet er super uit. Heel blij mee!

Snelle levering en service

Prettig personeel, behulpzaam niet opdringerig

Prettig personeel is behulpzaam en geeft alle tijd om uit de grote collectie de juiste combinatie te kiezen.

zeer goed

zeer goed. Goed geholpen in advies verkoop en in afspraken ophalen en brengen.

Wel prijzig

Mooi stevige tuinset

Prettige service en snelle levering

Na een aantal tuinmeubelzaken bezocht te hebben zijn we uiteindelijk bij de tuinmeubelshop geslaagd. Geen opdringerige verkopers maar vriendelijke en behulpzame service. Binnen een week kon de tuinset geleverd worden.

TOP, een top set en we hebben er al geweldig gebruik van gemaakt

Waarom zou ik verder zoeken dan dicht bij huis en dan dat voor deze prijs. Bij binnenkomst werden we warm ontvangen en kregen een heelijke kop koffie aangeboden. We konden gewoon onze gang gaan en rustig alles bekijken, als er vragen waren was Jurjan Drost in de buurt om ons daarmee te helpen. Niks geen verkopers die ons iets wilden verkopen. Lekker ongedwongen rond gekeken en na wat meer informatie van Jurjan te hebben gekregen over een bepaalde loungeset hebben we deze gekocht en een paar dagen later thuis ontvangen. Wij zijn er hatstikken tevreden mee. Top bedrijf Bedankt!

Keurig behandeld.

We hadden eerst een andere set uitgekozen. We konden zonder problemen de keuzen wijzigen. Top.

Geweldig mooie stoel!

Makkelijk besteld, snelle levering.

8 maanden moeten wachten op hoezen

Tuinmeubel werd geleverd met vieze hoezen. 8 maanden! moeten wachten op vervanging. Slecht bedrijf met *** communicatie. Nooit iets bij aanschaffen.

Netjes geholpen en een prima en top levering.

In de showroom zijn wij zeer netjes en attent geholpen. Het bestelde netjes op de afgesproken dag gebracht en de chauffeur geholpen met uitladen. Voor dit laatste kregen wij zelfs nog een compliment aangezien het tegenwoordig standaard is dat hij alles alleen moet doen. Nou wij zijn zeker niet te beroerd om ook even de handen uit de mouwen te steken.

Goede ervaring

De kussenbox was heel goed verpakt. Moest nog wel in elkaar gezet worden, maar dat ging goed. Vanwege het slechte weer deed ik dat binnen. Gelukkig heb ik dubbele tuindeuren en kon hij goed naar buiten. De bezorgers zijn heel aardig en behulpzaam. Geen 5 sterren door het ontbreken van track en trace, en er dus geen bezorgtijd bekend was op de dag die ik wel zelf uitgekozen had.

Super tevreden

Correct en volgens afspraak geleverd

Van A tot Z tevreden over onze aankoop

In de eerste plaats complimenten voor de persoonlijke benadering en het geduld. Wij beslissen niet makkelijk, dus we zijn meerdere keren in de winkel in Veenendaal langs geweest. Iedere verkoper kende ons inmiddels, maar telkens weer werden we vriendelijk ontvangen en geduldig en deskundig geholpen. Uiteindelijk hebben we besloten tot aankoop van een prachtig tuinmeubelset voor een gunstige prijs. Tot slot wil ik de bezorgers een pluim geven voor hun flexibiliteit en vriendelijkheid. Kortom een bijzonder prettige ervaring.

Hele mooie tuintafel voor een leuke prijs

Moest 1 x bellen maar werd ook erg goed geholpen b

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl