Vriendelijk

Aardig personeel zonder poespas

Goed advies winkel snel goede prijs en duidelijk

In de winkel in Utrecht geholpen door een behulpzame en meedenkende medewerker. Kreeg niet het gevoel dat er door hem gescoord moest worden. Na een goed advies en goede prijs de knoop doorgehakt en een loungeset aangeschaft. Na aankoop een duidelijke mail en prima aflevering. Keurig bezorgd binnen het aangegeven tijdvak. Al met al top

Prima!!

Prima geholpen, aflevering ging ok

Zeer klantvriendelijk

Prachtige tuinset aangeschaft. Thuis laten bezorgen. Per abuis zelf de verkeerde tafel besteld. Na 1 mail verstuurd te hebben binnen 24uur mail terug dat de tafel omgeruild mag worden. Afspraak reeds ingepland. Goede service en een zeer betrouwbaar bedrijf.

Goede info via de chat ontvangen alvorens besteld te hebben, top lounge!

Alles vlot verlopen, niks op aan te merken. Geleverd zoals besteld, tip top!

Mooie tafel en heel klantvriendelijke benadering in Sliedrecht.

We ontdekten na de levering dat de tafel na 1 week 50 euro goedkoper was. Zonder probleem hebben we dit geld terug gestort gekregen. Dat noem ik heel klantvriendelijk! Hartelijk bedankt.

Op tijd geleverd en wij zijn blij met de loungeset

Heel blij met onze u-vormige lounge set. Met 3 extra modules is hij helemaal naar onze wens

Heel tevreden! Aanrader!

Zeer tevreden met de tuinset en ervaring met tuinmeubelshop! Een echte aanrader!

Goede service en snelle levering

Zeer vriendelijk en kundig personeel goede service en snelle levering

Topservice!

Zeer goede prijs, levering stipt, correct!!! Super mooie tuinset!!! Zo blij mee!!!

Snel geholpen en geleverd

Goede hulp bij aankoop in filiaal Heerlen, zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs bij aflevering aan huis. Een aanrader !!!

Zeer goede ervaring.

Vriendelijke en vlotte communicatie zowel voor, tijdens als na de aankoop. Aanrader!

Heel mooi

Ik twijfelde om een tuinset online te kopen. Je wilt toch even testen of de stoelen lekker zitten. Maar omdat de bezorgkosten gratis zijn, en het set wat ik kocht goede review had heb ik het toch gedaan. Helaas heb ik wel 10 dagen moeten wachten, ipv de 3 werkdagen. De bezorger was heel aardig. Alles was goed verpakt. En de stoen zitten heerlijk.

Hele fijne winkel met top personeel

Hele fijne ervaring gehad in de winkel. Erg goed geholpen en er werd ondertussen gezellig met onze zoon gespeeld in de speelhoek. Tafel was ook eerder binnen dan gedacht, dus dat is altijd mooi meegenomen. Wij raden tuinmeubelshop zeker aan!

Goed advies en door correcte medewerker en correcte levering conform afspraak .

Medewerker in de winkel gaf goed advies en nam de tijd.

Super geholpen tot volle tevredenheid

Prima bedrijf. En... jongens die bezorging deden super aardig en dat met 33 graden...petje af...

Goed geholpen

De verkoper in de winkel denkt met je mee en er wordt netjes aan huis geleverd.

Correcte behandeling, afwerking en service alsook nazorg.

Duidelijke uitleg over het product en keurige thuisbezorging in overleg. M.a.w. zeer tevreden.

Deskundig advies en vriendelijke bediening,zeer te vReden

Goede kwaliteit on vormgeving.ruime keuze.

Strak design, ligt uitstekend.

Lekker dik kussen(13 cm). Ziet mooi strak uit op mijn extra brede ligbed van 70 breed. Samen met mijn 35 cm hoge ligbed heeft het totaal stoelhoogte, waardoor je makkelijk kunt gaan liggen en opstaan. Revaliderend van een heupoperatie, lig ik er momenteel vrijwel de hele dag op. Gaat beter dan mijn bed. Het geeft me het gevoel alsof ik op vakantie ben ïn een 5 sterren resort.

Vakkundig personeel

Mooie producten voor een goede prijs

Many options, great staff, excellent prices

Many options, great staff, excellent prices

Duidelijke afspraken en betalen bij aflevering, top

Goede service en vriendelijke levering

voldoet aan de verwachting

zeer tevreden en blij met de aankoop.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl