Beste Mignon, Jammer dat je niet tevreden bent. Dat je de larven niet terugvindt is op zich niet vreemd, dat helpt ze ook om te overleven in de natuur. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de luizen verdwijnen. Ik begrijp uit bovenstaande review dat dat niet het geval is. Wanneer je mij wat foto's stuurt van het gewas en de plaag dan kijk ik even met je mee en vinden we vast een passende oplossing. Hartelijke groeten, Sandipa van Bruggen
Beste A, Goed dat je laat weten dat je niet tevreden bent over de inzet van de larven. Ik lees in je review dat 'het niet werkt', dat maakt mij nieuwsgierig. Wat werkt niet? Larven eten luizen, dat is een feit, echter er kunnen situaties zijn waarin het voor de larven minder veilig is waardoor ze een andere plek opzoeken. Wellicht is er sprake van een andere plaag of waren er veel mieren? Wanneer u het prettig vindt, kunt u mij wat foto's van de situatie mailen dan kijk ik met u mee en vinden we vast een passende oplossing. Hartelijke groeten, Sandipa van Bruggen
Geachte heer Van Teijn, Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de inzet van de larven en nog steeds bladluis heeft. De larven kunnen prima twee dagen onderweg zijn, dus dat zal niet het probleem zijn. De het lijkt dat er slechts een aantal larven in leven zijn hoor ik vaker, echter meestal blijkt dat dit gaat om larven die aan het vervellen zijn of dat de achter gebleven vervellingen aangezien worden voor dode larven. De larven vervellen namelijk drie keer voordat ze in de laatste fase in pop gaan en dat doen ze ook in het zakje. Wanneer u mij een foto stuurt van het gewas met luis en een paar foto's van de plaag en plaag druk dan kijk ik even met u mee wat er aan de hand kan zijn. Hartelijke groeten, Sandipa van Bruggen
Beste Betty, Fijn dat je laat weten dat je niet tevreden bent omdat je geen lieveheersbeestjes ziet en het idee hebt dat het zakje alleen zaagsel hebt geregen. Dit gebeurt vaker en vaak is het zo dat de natuur ons dan toch verwondert! Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het is met de luis. Ik zie dat je larven tegen wollige dopluis of appelbloedluis hebt gekocht; zie je al dat er wolzakjes beginnen in te drogen? Mocht dat niet zo zijn voel je dan vrij om mij wat foto's van de plaag te mailen en een foto van de boom dan kijk ik even met je mee. Ik ben benieuwd en hoor het graag van je. Hartelijke groeten, Sandipa van Bruggen
Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar consumenten eenvoudig en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in de tuin kunnen bestellen. Uiterlijk de volgende werkdag worden ze verzonden en ze gaan gewoon door de brievenbus, wel zo handig. Het is onze missie om consumenten te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen heeft ze af en toe onze hulp nodig om weer in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl