perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

After the first package arrived broken, Rood met Zwarte Stippen sent me another box for free. Very kind from them, and very good product! This time the larvae were in good condition and did their job.

Unfortunately, the package was open during the expedition, and also many larven died because the box was pressed.

slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijke informatie.

Aangeven welke periode geschikt is voor het uitzetten van de larven van lieveheersbeestjes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct reactie bij gemiste levering door fout postbezorgers

Zou fijn zijn ala duidelijk is welke luizen er allemaal gegeten worden door lieveheersbeestjes per soort. Of schrijven welke ze niet aanvallen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie site met grappige dierenhuisjes

Ik had 30 lieveheersbeestjes besteld en nu na 14 dagen heb ik er nog niet eentje kunnen ontdekken............helaas. We wachten af. Ik heb wel een leuke lieveheersbeestjes hotel tussen de rozen hangen dus wie weet..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudig product

Vooraf was het voor mij niet helder dat de aanwezigheid van mieren een flink probleem is voor de overlevingskansen van de larven.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Our package arrived just fine

We followed the directions but none of the ladybug larvae ever turned into ladybugs. And I think the crows ate the larvae. So we still have aphids attacking our cherry tree and we wasted 60 euros on larvae that never matured.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk bedrijf, goed bezig voor de natuur.

De tip om eerst mieren te bestrijden met gif en dan de larven uit te zetten om de luizen te bestrijden vind ik een beetje tegenstrijdig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, alles volkomen in orde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending. Mijn slakkenvallen kwamen gebroken aan. Ik ben uitstekend geholpen door een vriendelijke klantenservice. En kreeg zonder extra kosten mijn kapotte vallen vervangen.

Bij keramiek de zaken iets beter verpakken had zeker gescheelt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Attente levering, op tijd met oog voor de lengte van de verzendduur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie op de website, sterke beestjes ontvangen.

Doorontwikkelen van het ophangsysteem voor in de boom (onze boomtakken bleken veel te dik voor het reede aanwezige klem-systeem)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Natuurlijke manier van ongediertebestrijding, zomaar bereikbaar voor de particulier!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Snel antwoord op vragen Duidelijke informatie; inhoudelijk en logistiek

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heldere toelichting van het product en het toepassen ervan. Snelle toesturing Goede verpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Rood met zwarte stippen.nl is een goed overzichtelijke website. De larfjes van het lieveheersbeestje, waren goed verpakt en voorzien van een duidelijke tekst. Met 2 dagen kwam de verzending binnen.

Geen idee

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb geen heersbeest op onze planten teruggezien en het luizenprobleem is nog steeds aan de orde. Ik baal er eigenlijk wel van, want het is best prijzig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de bestelling is optijd gelezen en omdat het om levende lieveheersbeestjes ging is er ook een email verstuurd zodat ik ze optijd vrij kon zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn peperplanten werden helemaal leeggezogen door bladluis, letterlijk elk blad zat er vol mee. Wekenlang met de 'bekende' huismiddel spiritus-zeep-water elke dag zitten sproeien, het mocht niet baten, ze plantten zich sneller voort dan dat er doodging (geen chemische troep, de peper is niet voor de sier :) Dan toch maar die lieveheersbeestjes proberen. 50 larven besteld. Na bericht de volgende dag 20 mei in de brievenbus. Goed verpakt in knusse zaagsel, uitgezet (ik heb ze niet geteld). Na 5 dagen was er geen! levende bladluis meer te bekennen. Precies 2 weken later 3 juni zag ik de eerste uitgekomen lieveheersbeestje. 2 dagen later telde ik er een stuk of 12. Ik hoop dat de rest niet verhongerd is en dat ze straks genoeg te eten hebben. Kortom, aanrader! De planten staan trouwens binnenshuis.

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Te onduidelijk hoeveel larven men gebruiken moet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd in redelijk goede verpakking met genoeg larven.

Sommige larven waren geplet onderaan in het zakje waar een vouw zit, was een beetje jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering;goede communicatie

Geen verbeterpuntennee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site en goed uitleg over de levering

Meerdere soorten/mogelijkheden nestkastjes en insectenhotels

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Het produkt (de lieveheersbeestjeslarven) verrichten prima werk en mijn ernstige bladluizenprobleem was binnen een paar weken onder controle.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, nette levring

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl