perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle reactie. Gezonde larfjes.

Pas op dat de larfjes niet platgedrukt worden bij het dichtvouwen van de pakketjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, snelle levering. Product (lieveheersbeestjeslarven) werken top!

slechter dan verwacht

Pluspunten

n.a.v. feedback is met mij contact opgenomen en heb ik een nieuwe zending gekregen. Deze verzending was beter. Meer larven kunnen uitzetten. Overall zeer goede service! correcte en snelle verzending biologisch product aanbod de bestrijding werkt

Slechts enkele larven hebben de verzending overleeft en binnen een werkdag na ontvangst de zakjes geplaatst. De larven klommen er niet uit. Na enkele dagen de levende larven zelf uitgezet op de stengels met bladluis. Dit leidde wel tot minder bladluis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website/perfecte service. Bij zoekraken bestelling wordt alles in het werk gesteld om toch de bestelling te leveren. Prima werk.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er wordt geleverd wat besteld is op tijd

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product komt overeen met informatie op de website Netjes verpakt Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie milieuvriendelijke producten en prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service

Geen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Interesting service.

Maybe 1/3 of the ladybug larvae were dead on arrival, the other ones looked really weak. The day after I put the bag on my apple tree I couldn't find any ladybugs or larvae.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie, goede bereikbaarheid, klantvriendelijk, mooi product

Iets meer informatie vooraf over zowel de luissoorten en verschillende plantsoorten waarvoor de lieveheersbeestjeslarven wel of juist niet gebruikt kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, snel, duideijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

natuurvriendelijke oplossing voor ongedierte in de tuin

Ik heb vorig jaar ook larven besteld en dat werkte ontzettend goed. dit jaar helaas niet. ik heb het zakje in de boom gehangen, maar heb geen larve uit het zakje zien komen. De bladluizen liepen er wel in. het heeft helaas niet geholpen en ik heb nog steeds last van luizen. ik twijfel nu of ik nieuwe moet bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig dat jullie dit voor particulieren mogelijk maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer correct. vlugge levering en netjes. Niet teveel emballage ook goed voor de natuur.

zo te zien geen verbeterpunten. Misschien iets duidelijker of de producten ook goed werken op het balkon en niet alleen in de tuin. Vorig jaar product gekocht tegen slakkenplaag, maar heeft niet veel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede informatie goede uitgangspunten leuke website snelle reactie op e-mails

nog niet kunnen ontdekken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens mij heeft het wel geholpen al heb ik er niets gezien maar de luizen zijn weg. Snelle levering.

Toch graag meer informatie geven bij het product. Nu heb ik moeten zoeken op de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzenden, larven maakte het goed. Inmiddels al vele lieveheersbeestjes op onze planten!

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte verzending, bestelling viel al twee maal mooi op tijd in onze brievenbus. Houden rekening met bijkomende wensen die we formuleerden bij de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! Fijn gewoon met de post, dus je hoeft niet op een bezorger te wachten!

Het zakje waar de larven in zitten is wat onhandig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie loopt zeer vlot.

Geen insecten opsturen als er op het einde van de week feestdagen zijn. Bij mij was dit het geval op een vrijdag en mijn lieveheersbeestjes (de larven ervan) zijn pas maandag aangekomen. Er was maar één overlevende.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De mail melding over de bestelling was goed. Ook de informatie hoe de larven in te zetten was prima.

Ik kreeg de larven 2 dagen later binnen nadat de mail van verzending was gedaan. Ik heb ze toen met open zakje aan de klimroos gehangen. Maar heb helaas nog geen resultaat hiervan, de larven lijken wel ingedroogd te zijn. Na een week mail contact hierover gehad, was toen nog te vroeg, nu weer een week later geen resultaat. Erg jammer want de natuurlijke bestrijding spreekt mij wel erg aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een vraag over mijn aankoop werd er persoonlijk contact opgenomen om de vraag te beantwoorden.

Nee

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl