perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en de lieveheersbeestjes hebben hun werk gedaan

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was volgens afspraak.

De levering naar Spanje duurde lang (6 dagen ) omdat er een weekeinde tussen zat. Ook vond ik moeilijk om te zien hoeveel larven in de packing zaten. Toen ik ze in de struiken hing zag ik dat de larven door mieren aangevallen werden. De mieren gingen zelfs in de zakjes ( om larvenvoer of larven te pakken?)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooi opgemaakte en duidelijke site snelle service afspraken worden nagekomen

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Purchase was easy to do, we received our order extremely fast ! Thank you, Rood met Zwarte Stippen !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed telefooncontact, snelle levering

onbekend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke uitleg en snelle servive

ik kon niet betalen met ideal via ipad, maar er is handmatige oplossing geboden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice bij het niet optijd kunnen leveren van de larven.

Bij de bestelling een briefje doen met belangrijke punten (kou, regen etc) voordat je ze uitzet. Staat wel op de website, maar wel handig als je het bij de hand hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig aanbod en tips om op een verantwoordelijke en respectvolle manier de tuin in goede staat te houden. Makkelijk bestel process en goede communicatie.

Ik had graag een optie voor "pakket post" gehad, eventueel tegen meerbetaling of gratis boven een bepaalt bedrag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eigenlijk alles, maar vooral het meedenken met en info inwinnen bij de klant vind ik superpositief.

niets..houden zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De lieveheersbeestjes/larven zijn netjes verpakt in plukje houtwol, in zakje, in doosje zodat het niet geplet kan worden. én met koel element zodat ze niet te warm worden, netjes!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle levering - Goede communicatie - Probleem goed opgelost

- Product controleren op defecten voor verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle beantwoording van de mail. Meedenken met het probleem, vragen om foto's, uitgebreid advies

Ik kan alleen maar ja of nee invullen over tevredenheid product. Ik weet het nog niet. Zeg ja omdat ik nee direct zo onaardig vind maar dat is het eigenlijk niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en duidelijke zorg voor de bestelling

Na 2 bestellingen heb ik nog geen tips of verbeterpunten te melden

slechter dan verwacht

Pluspunten

Was erg snel met afhandelen van de bestelling.

Ik heb geen lieveheersbeestje noch larven ervan gezien, alleen een plukje wit schaafsel. Dat is dus eens maar noooooit weer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle nette levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en natuur vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima levering en goed verpakt

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige afhandeling, mooi verpakt, leuke ervaring om te ontvangen. Het is een beetje afhankelijk van de omstandigheden (zo is dat nu eenmaal in de natuur), maar het werkt echt. De larven eten in een paar dagen een complete heester leeg. Proactieve klantenservice wordt zeer gewaardeerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel producten aanwezig: biologische bestrijding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle verwerking van de bestelling goede informatie over de produkten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer attent wat betreft bestelling en levering van bestelling. Voor mij de eerste keer en ik wist niet wanneer ik de producten voor het verwijderen van naaktslakken moest gebruiken. Hierover werd ik gebeld door iemand van Rood met Zwarte Stippen en geinformeerd over het tijdstip van behandelen. Ook het pakket waar alles inzat was dik voor mekaar met een goede uitleg over alles.Ik ben zeer tevreden.

Nee.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl