perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling zeer snel afgeleverd, heel tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, accuraat. Goede info

Zou ik niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

integer, correct,denken mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service gericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

na kwijtraken eerste verzending werd er direct een nieuwe zending verstuurd, welke wel goed aan kwam. Hele goede service. Er wordt goed gecommuniceerd over de status van het pakket. De bijsluiter van het product is erg duidelijk.

Wellicht track and trace zodat verzendingen niet meer kwijt kunnen raken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

nette levering zeer teverden zeker voor herhaling vatbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed, snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding. De roofmeid had die basterds (spint) zo weer weg waardoor de plantjes er weer gezond bijstaan! :)

Vermeld bij de bestelling dat het brievenbus post is, had zelf een pakketje verwacht en het daarom op mijn werk laten bezorgen i.p.v. thuis… rest mij alleen nog, dankjewel! En tot de volgende bestelling :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en staan je bij vragen vriendelijk te woord. Stellen suggesties zeer op prijs en je kunt merken dat dit een organisatie is die graag nog meer wil verbeteren, klanten blij wil maken en daar word ikzelf dan weer blij van.

slechter dan verwacht

Pluspunten

jullie zijn de enige bedrijf die lieveheersbeestjes hebben

ik had de gevoel dat minder dan 30 lieveheersbeestjes waren. veel stukjes zwarte huid tussen de houtkrullen en te weinig beweging...Grappig om een keer te proberen maar wel duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, en heel leuk om elke dag een paar keer te kijken naar de larven van het lieveheersbeestje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede communicatie, juiste levering, op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie , ook kan je bellen om dingen te vragen bespreken .

loll die zijn er altijd , maar waarom een verbeteren als iets al goed is..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Larven zijn snel dood. Lieveheersbeestjes blijven wel leven maar planten zich niet voort. Op de duur komt luis weer terug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alhoewel er voor mij het een en ander onduidelijk was, werd ik hierna erg enthousiast te woord gestaan. Uiteidelijk bleken de oorzaken van de onduidelijkheden allemaal al aangepakt. Ik bleek uiteindelijk niet met spint te maken te hebben, en ontving daarna zelfs nog advies over wat ik verder nog kon doen voor m'n planten - bedankt!

Beetje meer informatie zou handig zijn. Ik heb nu al een week het stel dorre blaadjes wat ik toegestuurd kreeg onder mn plant liggen en vraag me af of er nog ooit wat gaat gebeuren...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed initiatief om ook dit soort van ongedierte bestrijding aan te bieden. Aftersales is prima in geval van vragen en of klachten.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelde roofmijt was niet zichtbaar en bijgevoegde bladeren waren helemaal verdordt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , uitstekende produkten.

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service !!

prima in orde zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de levering was vlot, en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over de vorderingen wat betreft betaling en bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel geleverd en fijn antwoord op mijn vraag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en goed verpakt met leuke logo

misschien een label achterop met info over uitzetting van de insecten en optimale verzorging zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering goed produkt

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl