goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Duidelijke voorlichting - Attente reactie op bestelling - Prompte levering met begrijpelijke instructie voor toepassing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De aantallen luizen zijn enorm gedaald. Nu ik weet hoe de larven eruit zien zet ik ze meteen in op de juiste plaats (plant).

Het gaat prima dus geen tips.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is mijn eerste aankoop geweest (sluipwespen tegen witte vlieg), maar zeker niet mijn laatste! Wat mij aanspreekt aan deze webwinkel is het respect voor de natuur en de vriendelijke manier waarop die boodschap wordt gecommuniceerd. Mijn sluipwespen arriveerden keurig op tijd, en zijn druk aan het werk. Prima!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De website is veel uitgebreider dan ik had verwacht na de uitzending van Vroege Vogels, Er waren te weinig zakje meegestuurd, daarover werd ik later gebeld: heelpositief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

info geweldig

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles waargemaakt van wat ze beloven. Zelfs langs gebracht om dat ze dichtbij woonde.

Alles was prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en origineel product. Snelle afhandeling. Leuke verpakking. Duidelijke informatie.

Zouden er nog meer van dergelijke milieuvriendelijke producten ontwikkeld kunnen worden ?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een stipte verwerking van mijn aankoop, die er goed verzorgd uit zag.

Tot mijn grote spijt hebben wij geen lieveheersbeestjes in de betreffende struik aangetroffen en konden de luizen vredig verder leven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levendige larven die direct uit het zakje kropen en aan het werk gingen.

Een groter klemmetje om het zakje stevig in de boom en om dikkere takken vast te kunnen maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verpakt, vlotte bezorging.

Ik had in de beschrijving nog gevraagd om extra zakjes, deze vraag was niet opgemerkt, in ieder geval zijn ze niet mee gekomen. Het was nogal regenachtig en heb toch de lhb-jes buiten gehangen. ik kan het resultaat niet goed beoordelen, het lijkt nu redelijk luisvrij. ik kwam nu aan de andere kant van de tuin bladluis tegen. Helpen pissebedden ook?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte snelle levering met goede instructies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was zoals ik verwachtte.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het zakje met larven is goed aangekomen. Ik heb het zakje in de rozenstruik opgehangen, maar geen beestjes gezien. Ik weet dus niet of ze hun werk hebben gedaan.

Meer ruchtbaarheid geven aan de verspreiding van lieveheersbeestjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer klantvriendelijk. De eerste keer hebben de lieveheerbeestjes niet optimaal gewerkt en kreeg gratis nog een pakketje aangeboden. Het resultaat is duidelijk beter.

de meeste tips zijn voor bestrijding in de tuin. Zelf heb ik geen tuin, maar een groot balkon. Misschien kunnen daarvoor ook tips gegeven worden. B.v. welke planten versterken elkaar in potten en bakken en welke bestrijden elkaar. Welke planten kan men beter niet op een winderig balkon op de derde etage zetten. En hoe krijg ik meer bijen en vlinders op mijn balkon?.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending correcte afhandeling, mooie oplossingen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling snel in huis, leuke en decoratieve alternatieven voor giftige middelen

Lieveheersbeestjes erg duur, maar zijn niet uit het zakje gekomen zoals beschreven. Dus geen effect. Slakkenval was via de site alleen per twee te bestellen, terwijl ik er eigenlijk maar een wilde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudig in gebruik, in een paar weken tijd mijn hele tuin luisvrij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb 2 zakjes met lieveheersbeestje-larven besteld om luizen te bestrijden in een paar lei bomen. Netjes op tijd verzonden. Zakje in de boom gehangen en staan kijken of de larven eruit komen en de luizen te lijf gaan. Tja, zo werkt het dus niet. Het duurt "even" en sommige larven zijn nog zo klein dat je ze bijna niet kunt zien. Maar te ongeduldig en het zakje opengescheurd om de larven te zoeken in het zakje. De grote exemplaren die je makkelijk ziet lopen direct op een blad van de boom gezet. Maar voor mijn gevoel zaten er veel minder larven in het zakje als besteld en er leken ook dode larven in te zitten. Contact opgenomen met Rood met Zwarte Stippen en ik werd teruggebeld. Ik kreeg uitleg wat de bedoeling is en vooral dat die larven wel 3x vervellen en na het vervellen een lichte kleur hebben. Het zakje bevat ook veel losse velletjes wat géén dode larven zijn. Ze zijn erg moeilijk te vinden tussen het zaagsel dat in het zakje zit waarin ze verstuurd worden en beslist niet eenvoudig te tellen. Mijn fout dus ... Maar ze hadden wel alle begrip dat ik het zakje had opengemaakt en bovendien kreeg ik nog 2 zakjes gratis nagestuurd met het advies deze gewoon in de boom te hangen en verder met rust te laten. De zakjes hangen nog te kort in de bomen om te weten hoe het resultaat is, maar ik heb er alle vertrouwen in. Top service dus !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke en snelle feedback. Zending netjes verpakt en voorzien van duidelijke instructies. So wie so goed dat dit bedrijf bestaat!

Door een communicatiefout kreeg ik mijn zending vroeger dan ik had gevraagd. Ik was niet thuis en het weer was slecht, zodat ik de diertjes niet direct kon uitzetten. Wel werd me keurig een vervangende zending aangeboden, mochten de diertjes het niet overleven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De larven boden een goede oplossing voor het probleem (nl. luizen op rozen). Tevens waren de larven goed verpakt en geleverd met instructie.

Er zou iets beter aangegeven kunnen worden wanneer de levering verwacht kan worden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik hink op twee gedachten, ben heel erg fan van jullie product en bedrijf, maar onder de streep is mijn probleem niet verholpen en heb ik gewoon nog luizen in de boom. Wel een mooi initiatief, sympathiek, snel geleverd

De larven zijn allemaal aangevallen en verjaagt (of opgegeten?) door de mieren. Er zitten natuurlijk vaak mieren bij luizen, dus wellicht kunnen jullie tips geven hoe te voorkomen dat dit gebeurt, want uiteindelijk helemaal geen effect. De luizen zitten er nog lekker...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd,, goeie info. Makkelijk dat het per post verzonden wordt. Fijn dat jullie aan particulieren leveren

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl