voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De zending kwam helaas tot tweemaal toe niet aan maar werd zonder morren en op eigen initiatief een derde keer opgestuurd. Goede service! Over de werking kan ik nog niet oordelen, vandaag ontvangen en uitgezet!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb geen flauw idee of ik tevreden kan zijn. De bladluis lijkt vermindert, maar ik zien geen onze-lieve-heersbeestje s. Kan het zijn dat ze wegwaaien? Mijn balkon is op de 8ste etage

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking, prima service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede telefonische ondersteuning

Aanvankelijk waren wij niet overtuigd van de levendigheid van de larven. We ontvingen ze op een warme dag, en hebben ze direct in een boom gehangen. Slechts 1 of 2 larven kropen uit het zakje. Volgens de beschrijving zouden de larven aan het verpoppen kunnen zijn. We hebben hierdoor niet direct aan de bel getrokken, maar na ca 2 weken ziet de inhoud van het zakje er nog hetzelfde uit. Of de larven nu aan het verpoppen waren of niet, na telefonisch overleg ontvingen we nieuwe larven. De luizen zijn nu weg ! Bedankt voor de goede service en succes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel Netjes verpakt Past door de brievenbus Fijn dat het milieu vriendelijk is

Heb ik eigenlijk niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede uitleg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

lieve bejegening door mevrouw snelle levering

deze bladluistherapie heeft alle kenmerken van een geloof : na aanvankelijke twijfel of vrijwel onzichtbare puntjes in een zakje inderdaad zijn wat ze zijn, en doen wat ze doen, moet ik constateren dat na een week of zes de bladluis in onze tuin aanzienlijk is afgenomen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product netjes verpakt en snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De eigenaresse heeft liefde voor de natuur, en mens.. Alle Luis is weg door de Larven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, Goed ingepakt. Larven doen goed hun best.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Alles tiptop in orde.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles blijkbaar OK, ook al heb ik de larven niet kunnen tellen bij ontvangst.

geen

Pluspunten

Halsbandjes voor de lieveheersbeestjes larven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great selection of ages in the ladybug larvae I received. Also really fast shipping and careful packaging with handy instructions for first time ladybug larvae "owner".

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke informatie over status van bestelling en levering. Spoedige levering.

Geleverde larven waren geen afdoend bestrijdingsmiddel tegen bladluis. Geen merkbare verbetering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima verzorgd, goede service en goed verpakt.

niets meer zenden op vrijdag aangezien je bij de post er niet zeker van bent dat ze op zaterdag bezorgen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Deze email kunt u het beste naar : [email protected] sturen, want ik heb alleen de betaling gedaan maar het product niet gebruikt. Met vr. gr. anna koning

niet van toepassing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik was eerst niet tevreden omdat na twee weken de boom nig vol luis zat en ik de larven nergens meer kon vinden. Wij hebben toen de gekrulde blaadjes met bladluis uit de boom geknipt en daarmee misschien ook de larven....een week later waren er bijna geen bladluizen meer. Ik denk dat je dus eigenlijk niet twee maar zeker drie weken moet wachten maar dan zijn de luizen wel weg!! Lieveheersbeestjes- larven werken dus heel goed om van de luizenplaag af te komen. Ook een groot compliment voor de organisatie: omdat ik na twee weken geen cerschil zag en toen gevraagd werd een beoordeling te geven, was deze niet positief. Ik werd daarna gebeld om het probleem te bespreken en kreeg voor de zekerheid een nieuw zakje larven opgestuurd. Ik zie nu hier en daar nog enkele luizen maar dat is goed want anders zullen de larven weg gaan omdat er geen voedsel meer is. Ik ben heel erg tevreden: lieveheersbeestjes larven werken heel goed en ontzettend goede service!!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie en snelle levering

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl