voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het idee is leuk, de voorlichting kan beter. Na mijn klacht heeft Claudia contact met mij opgenomen en zijn we tot een compromis gekomen. Ik ben echt een voorstander van biologisch bestrijden van ongewenste insecten zoals luizen, maar wist niet dat mieren luizen beschermen. Deze voorlichting miste ik en ook het advies hoe dit aan te pakken.

het zakje houtvezels en misschien larven van lieveheersbeestjes heb ik in de boom gehangen en na 10 dagen zaten er alleen mieren in. Bij telefonisch contact werd mij gezegd dat het wel goed zou komen. Inmiddels zijn we weer 3 weken verder en geen lieveheersbeestje gezien. Heb gisteren maar gespoten met zeep en spiritus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg vriendelijk geholpen en netjes verpakt.

Heb geen negatieve opmerking. Maar ik hadden de larven van lieveheersbeestje opgehangen noest daarna gaan werken en er kwam storm bij ons aan de kust. Pech zakje weg.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed initiatief!

Ik heb op 18-05-2014 een mail gestuurd naar [email protected]. Helaas nog geen reactie ontvangen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, post en goede beschrijving

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie. Goed product. Probleemloos.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

op tijd geleverd en larven werken

Pluspunten

Ik denk dat mijn lieveheersbeestjes allemaal zijn doodgegaan in de regen, ondanks mijn voorzorgen. Misschien nog betere tips hierover geven?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de lieveheersbeestjeslarven waren hier snel, en in uitstekende staat. Ze hebben hun werk al goed gedaan (nu zit ik met rupsen, maar ik heb ontdekt dat er een mussennestje vlakbij is is dus daar zal ik hopelijk ook snel vanaf zijn). correcte handeling (zelfs internationaal, ik woon in België), Het leuke is dat sommige diertjes al in de laatste fase van larve waren en ik verwacht hier binnenkort wel wat kevertjes alles bij elkaar genomen; vlotte en zeer klantvriendelijk bedrijf, dat gerust als voorbeeld mag dienen voor andere bedrijven. enkel goede commentaar !

miss eens kijken voor een manier om de beestjes uit te zetten op de plant. Bij hevig regenweer verdrinken ze wel in het zakje.. Ik denk aan een bolletje met gaas rond en vanboven is afgedekt ???

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte behandeling, contact viel erg mee, zeer vriendelijk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

simpelweg het bestaan is positief

ik heb een pruimenstruik vol luis, van de 30 bestelde kevers waren er maar tien levend. Ik heb geen idee of de larven het hebben gered. Er is nog steeds heel veel luis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en heldere instructie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, goede alternatieven om op een milieuvriendelijke manier bladluis tegen te gaan. Bij het pakketje zat een korte duidelijke toelichting hoe het product te gebruiken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt en voldoende diertjes aawezig

moeilijk te controleren hoeveel diertjes het waren omdat er veel velletjes lagen van de diertjes .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuk assortiment en snelle service.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De snelle levering en de vlotte adequate beantwoording online van mijn vragen. En ook de onmiddellijke en adequate hulp toen een eerste keer niet succes leek op te leveren. Leek, want je ziet het proces niet. Daarna weer goed contact gehad met een snelle en zorgvuldige uitleg en levering.

Na een eerste levering - het was toen vrij koud 's nachts - leek het of er geen resultaat was. Maar de tweede keer blijken er geen bladluizen meer te zijn. Verbetering zou zijn om de mondelinge toelichting nog explicieter op schrift te stellen: de lieveheebeestjesmaden vreten zich vol en vliegen weg zodra er geen voedsel meer is. Ondertussen kunnen de nieuwe eitjes die ze gelegd hebben na enige tijd voor nieuwe larven zorgen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bezorgd.

Ik kreeg geen 30 larven maar veel minder...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en snel aangeleverd! Je ziet de larven gelijk naar boven klimmen en het gevecht met de luizen aangaan! Echt fascinerend om te zien

Ik had 100 larven besteld en kreeg dit in 2 zakjes, ik zou graag een mogelijkheid hebben om het op meerdere plekken los te laten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes en snel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijke service (nabellen met uitleg) Het werkt! (Hematoden en lieveheers'larven') slakenplaag onder controle en stabiel en geen bladluis meer in de rozen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

persoonlijke benadering en advies

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering zoals afgesproken en goed op de hoogte gehouden van dag van bezorging. De door mij bestelde lieveheersbeestlarven moesten even bijkomen van de reis, maar kropen al snel het zakje uit op weg naar de luizen... Inmiddels zijn de luizen een heel stuk ingeperkt, en ik zag lieveheersbeestjes ter plekke al nieuwe eitjes leggen.

Ik had ook gevraagd om een paar extra zakjes om de larven op meerdere plekken te kunnen verdelen. Deze zaten niet bij de levering, ondanks dat op de site wordt aangegeven dat je dit kunt vragen. Jammer, maar zelf opgelost door larven zelf uit het zakje op verschillende bomen te laten uitwandelen.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl