perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uitstekende presale uitstekende producten uitstekende informatieverstrekking zowel schriftelijk als telefonisch snelle levertijd

weet ik even niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Allereerst vergeten de larven te tellen toen het doosje kwam. De larven tweestuks op de struik gezet nooit meer terug gezien. Het propje in het huisje gestopt ik denk niet dat er nog iets in zat. Het eind product heb ik niet gezien. ik heb het wel een vriendin aan bevolen, misschien heeft zij meer geluk. Met vr gr Trude

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending goede bijgeleverd informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal TOP. Eén telefoontje, na twee jaar weer als klant opdagend, werd ik direct "geplaatst" en kon er snel zaken worden gedaan. Prima na zo'n lange tijd nog als klant herinnerd te worden met de specifieke problemen van ongedierte op de patio. Verzending van het materiaal zou iets langer op zich laten wachten, omdat de larven nog te klein waren. Tot op de dag nauwkeurig ! , Dik tevreden.

Vooralsnog niets op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great customer service, unique, smart, healthy and environmentally friendly products

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service snelle levering

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. goede gebruiksaanwijzing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

website en webwinkel zijn overzichtelijk. Veel info over plagen

Misschien is het het vermelden waard wanneer lieveheersbeestjes actief worden. En of je ieder jaar opnieuw larven dan wel lieveheersbeestjes dient uit te zetten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website Keurige aflevering Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne eco alternatieven! Bij een eerste poging leken de larven gelijk verdwenen, maar bij de tweede poging (met dank aan rood met zwarte stippen) mocht ik ze gelijk aan zien vallen. Nu nog steeds wonderlijk om te zien hoever de luizenplaag is teruggedrongen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie en beschrijvingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie als leverdatum anders is

Geen reactie op mijn vraag in de mail

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We hadden last van mieren en dat hebben we verholpen middels het plaatsen van potten met afrikaantjes, rondom de rozen. Toen de mieren weg waren hebben we het gekregen zakje van Rood met zwarte stippen geplaatst en nu zijn alle luizen weg. Een prima systeem dus!

Zorg er goed voor dat eerst alle mieren uit de planten verdwenen zijn, want die vinden de luizenmelk heerlijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie natuurproducten met een duidelijke handleiding en snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er was een foutje gemaakt met mijn adres, ik werd netjes gebeld en kreeg de bestelling een week later alsnog.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie communicatie, goeie duurzame instelling, mooie site en snelle reactie bij onduidelijkheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling is erg vlot geleverd, nog even afwachten of het voldoende werkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- vriendelijke service - snelle levering - helpen direct bij problemen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid van levering

Ik heb het zakje goed ontvangen en uitgegoten zoals overeengekomen, en zag beestjes kruipen. Nu enkele weken later zie ik niets meer, geen larven en geen lieveheersbeestjes, wel nog bladluizen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het lieveheersbeesthuisje was helemaal naar mijn verwachting, prima Ik zag geen effect, daarom telefonisch contact gehad en daarna nogmaals 50 larven gekregen. Goede service!

Meer informatie over de hoeveelheid larven aan te schaffen per plant. En bij matig of veel bladluizen. Wat informatie over de duur van het gewenste effect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm goede service. Stipte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en de bijgaande informatie was voldoende duidelijk.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl