Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al zijn klanten consequent tevreden met snelle levering en hoogwaardige producten. De producten komen kant-en-klaar aan en presteren goed, met duidelijke montage-instructies en betrouwbare service. Verschillende beoordelingen benadrukken een goede verpakking en snelle afhandeling bij problemen. De ervaringen tonen een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een positieve aankoopervaring.
Besteld en de volgende dag in huis, goed verpakt en zonder verzendkosten top
3 July 2026
Jos
Avenhorn
Snelle levering, en de kwaliteit is zeer goed, wij hebben gekozen voor het doe het zelf pakket, dit pakket werd geleverd met duidelijke instructies en het gordijn is makkelijk in elkaar te zetten. Kortom wij zijn dik tevreden
25 June 2026
Margreet
Alteveer
Na jaren weer terug bij vliegengordijnen expert. Dinsdag 16 juni gebeld volgens afspraak woensdag 17 juni in huis. Donderdag 18 juni opgehangen. Wat een verademing om bij deze mensen iets te kopen. Doen gewoon wat ze beloven.
20 June 2026
Rene
Rheden
Enkele dagen geleden vliegengordijn besteld, ziet er zo uit zoals op de site. Snelle levering, eenvoudige montage en past mooi bij ons interieur.
12 June 2026
M.
Hoogerheide
Na 30 jaar hier weer een gordijn besteld. Toen tevreden nu weer tevreden. Netjes verpakt. Snel geleverd. Duidelijke beschrijving.
4 June 2026
Ine
Eindhoven
Ik dacht, hittegolf in aantocht, snel vliegengordijn bestellen voor de massa gaat bestellen. Tot mijn stomme verbazing binnen 24 uur geleverd terwijl het wel een maatwerkbestelling was. Past precies, inclusief schroefjes en reserveketting.
23 May 2026
Lars
Asten
Goed verpakt en snel geleverd. Gordijn ziet er goed uit. Moet wel even uithangen. Prima!
6 May 2026
Eva
Hengelo
Heh het net opgehaald bij mijn pdp ophaalpunt omdat dpd niks heeft gedaan met de neerlegtoestemming. Net de tas geopend en de rits ging gelijk kapot. Jammer!!!. Het gordijn is prima zelf op te hangen. Ik hoef hem niet korter te maken maar wel jammer dat de staarten verschillend zijn van lengte
22 April 2026
Marja
Coevorden
Mijn vliegengordijn is geweldig en precies de juiste maat, ook een hele snelle levering. Dankjewel!
21 April 2026
Agaat
Oegstgeest
Heel eenvoudig te monteren heel professioneel afgewerkt. Pas perfect. Dit is een bedrijf waar je op kan bouwen en kan vertrouwen. Heel erg tevreden.zeer goede kwaliteit
15 April 2026
Gino
Sint Willebrord
Een dag na de bestelling al geleverd. Keurig in een stoffen opberghoes. Gemakkelijk zonder gereedschap opgehangen. Geniaal. Een echte aanrader. Kwalitatief perfect. Zeker een dikke 10 .
7 April 2026
Jeannette
Hoogeveen
Eerder al een hulzengordijn gekocht, deze is 12 jaar meegegaan nu braken de hulzen dus een nieuw gordijn Monza gekocht. Zeer snel geleverd en heel handig, het ophangsysteem is hetzelfde dus oude eraf, nieuwe erop. Top! Super blij mee.
4 April 2026
Jacqueline
Castricum
Goed en mooi product. Snelle levering en goede service.
24 March 2026
Frans Van Hoek
`S-Gravenpolder
Had hiervoor een budget uitvoering (aluminium uitvoering), nu dezelfde uitvoering maar aanzienlijk degelijker en veel steviger. Goedkoop is Duurkoop
17 March 2026
Alex
Julianadorp
Vrijdag besteld,zaterdag hing er een mooi en makkelijk hulzen vliegengordijn Ikbeveel dit bedrijf aan
7 March 2026
Rein
Veendam
Had hiervoor andere gekocht. Deze beviel niet en dat was vooral vanwege de bevestiging . Had voor de vorige een hele fijne.. en die heb ik nu weer! Degelijk materiaal en ik ga er veel plezier mee beleven!
7 March 2026
Hans
Helmond
Overzichtelijke site. Makkelijk om keuze te maken. Product de volgende dag al binnen; helemaal goed!
28 February 2026
Jan
Luyksgesteld
Een mooi zwaar gordijn. Enigste minpuntjes zijn : - de ophangogen zijn van zacht plastic. - de opbergtas was al kapot toen hij uit de doos kwam.
28 February 2026
Peter
Elsloo
Het gordijn was een dag na de bestelling al binnen. Een fout die door mijzelf is gemaakt met het meten is door het bedrijf zonder problemen opgelost. Super service waarvoor erg bedankt!
12 November 2025
Maria
Terneuzen
Een op maat gemaakt kant en klaar vliegengordijn besteld bij Vliegengordijnenexpert (bestel nr 202510130**). Bij het uitpakken van het vliegengordijn, miste één hulzen streng. Het contact maken met vliegengordijnenexpert verliep in eerste instantie erg problematisch door afwezigheid van personeel. Uiteindelijk is dit goed gekomen, na telefonisch contact met een medewerker van vliegengordijnenexpert later in dezelfde week. Tip: meet je vliegengordijn iets langer in, mbt versprongen hulzen van het vliegengordijn.
22 October 2025
Johan
Anna Paulowna
We zijn via Google bij Vliegengordijnexpert terechtgekomen omdat we een vliegengordijn op maat zochten. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een kunststof Monza in wit/taupe. Het gordijn ziet er prachtig uit en de bestelling en levering verliepen heel vlot. Ook de klantenservice willen we complimenteren. Nadat we aangaven dat er toch kieren bleven, zelfs nadat we alle tips hadden toegepast, mochten we het gordijn terugsturen. Daar hebben ze het verder behandeld en het netjes retour gestuurd. Dat is echt een pluspunt: service en communicatie zijn heel goed. Na de aanpassing is er wel wat verbetering zichtbaar, maar helaas blijven er kieren ontstaan van soms 3 à 4 cm. Hierdoor komen er toch nog vliegen binnen. Achteraf gezien was een glad kunststof gordijn wellicht een betere keuze geweest. Kortom: een mooi product, uitstekende klantenservice, maar voor ons helaas niet helemaal de juiste oplossing.
18 August 2025
Suzan
Limburg
Snelle levering en goede kwaliteit en een prachtige zwaluw zeer tevreden
14 August 2025
Alex
ALKMAAR
Snelle reactie op vragen via de mail en snelle levering. Goede, stevige kwaliteit. Zeker geschikt voor mijn hond.
25 July 2025
Michel Lafleur
Naaldwijk
Ik had een zwart vliegen gordijn besteld, [ zwarte buisjes ] maat hoogte 245cm x210 cm . Met twee personen een tijdje aan gewerkt, zelf in elkaar gezet. Het is gewoon prachtig mooi. Kan het iedereen aan bevelen. Super blij.
20 July 2025
Mattie
Maastricht
Het vliegengordijn dat wij besteld hadden is top! Weliswaar even uitzoeken hoe deze gemonteerd moest worden (er zit geen handleiding bij), maar uiteindelijk toch keurig op weten te hangen. Ening minpuntje is dat het nu wel behoorlijk donker is op de plek waar wij het gordijn hebben opgehangen. Wij waren van plan het gordijn het hele jaar te laten hangen maar we hebben toch besloten deze in de donkere maanden toch maar weg te halen. In het voorjaar weer terugplaatsen. Verder degelijk en goed goedijn
9 July 2025
Johan