Snelle levering en goede kwaliteit en een prachtige zwaluw zeer tevreden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.064 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Al met al zijn klanten consequent tevreden met snelle levering en hoogwaardige producten. De producten komen kant-en-klaar aan en presteren goed, met duidelijke montage-instructies en betrouwbare service. Verschillende beoordelingen benadrukken een goede verpakking en snelle afhandeling bij problemen. De ervaringen tonen een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een positieve aankoopervaring.
Snelle levering en goede kwaliteit en een prachtige zwaluw zeer tevreden
14 August 2025
Alex
ALKMAAR
Snelle reactie op vragen via de mail en snelle levering. Goede, stevige kwaliteit. Zeker geschikt voor mijn hond.
25 July 2025
Michel Lafleur
Naaldwijk
Ik had een zwart vliegen gordijn besteld, [ zwarte buisjes ] maat hoogte 245cm x210 cm . Met twee personen een tijdje aan gewerkt, zelf in elkaar gezet. Het is gewoon prachtig mooi. Kan het iedereen aan bevelen. Super blij.
20 July 2025
Mattie
Maastricht
Het vliegengordijn dat wij besteld hadden is top! Weliswaar even uitzoeken hoe deze gemonteerd moest worden (er zit geen handleiding bij), maar uiteindelijk toch keurig op weten te hangen. Ening minpuntje is dat het nu wel behoorlijk donker is op de plek waar wij het gordijn hebben opgehangen. Wij waren van plan het gordijn het hele jaar te laten hangen maar we hebben toch besloten deze in de donkere maanden toch maar weg te halen. In het voorjaar weer terugplaatsen. Verder degelijk en goed goedijn
9 July 2025
Johan
Nieuwkoop
Goede service en mooi product,goed telefonisch bereikbaar
5 July 2025
Rene
Deventer
Snelle levering. Ik had een gordijn omgeruild omdat ik een verkeerde kleur had gekozen. Deze service ging super!
5 July 2025
Ingrid Wintjens
Bunde
Vliegengordijn opmaat laten maken, paste perfect. De kleur komt overeen met de foto’s. Snelle levering, Binnen 30 minuten had mijn broer het Vliegengordijn op gehangen. Ben zeer tevreden, en hangt prachtig.
25 June 2025
Gea
Nieuwegein
Vliegengordijn op maat laten maken bij dit bedrijf, 2 dagen later al bezorgd. Alles paste perfect met de duidelijke montage handleiding. Kost wat maar dan heb je ook wat, heel blij met de aankoop.
12 June 2025
Stephan
Staphorst
Mooi vliegengordijn van hulzen en zeer goede kwaliteit,op tijd geleverd
2 June 2025
René Groters
Deventer
Vliegengordijn besteld hulzen goudkleurig. Alles los geleverd om zelf te monteren. Aantallen kloppen allemaal zelfs iets te veel met voorbeeld stukje hoewel dat ook op de site vermeld stond, Zou het alleen niet meer doen is het geld niet waard te veel tijd. Voor de rest kan ik alleen nog zeggen hier kan je gerust iets bestellen.
31 March 2025
Ad van der Heijden
Schijndel
Na bestelling werd het bestelde product snel geleverd (binnen twee werkdagen). Ook compliment aan de vervoerder DPD: Goede communicatie tijdens verloop bestelling en de levering was binnen de opgegeven tijd van een uur!
5 September 2024
Cor
Oosterbeek
het gordijn zelf is keurig, maar de afwerking van de ophangrail is niet netjes. Doppen passen niet goed, en maatvoering klopt niet.
Beveelt niet aan
2 September 2024
Peter
Hoogwoud
Heel enthousiast over dit bedrijf. Onmiddellijk respons op mail en hele goede service, hun 5 jarige garantie bleek geen loze kreet. Koop vooral bij dit bedrijf!
18 August 2024
F.B. van der Ploeg
Leeuwarden
Super snel geleverd en grandioos mooi. Ben dik tevreden.
16 August 2024
Margot van den Heuvel
Eindhoven
In augustus 2024 een. Vliegengordijn besteld bij Vliegengordijnexpert. Uitstekende berichtgeving via email over status bestelling. Binnen een dag is product verzonden. In doos zit goede uitleg voor bevestigen . De kwaliteit van het gordijn is uitstekend!
9 August 2024
Walther
Oss
Kunststof vliegengordijn 'Napoli Antraciet' aangekocht na bezoek in de showroom, blij dat ik dat heb gedaan want in het echt is het allemaal fraaier en kom je tot een betere (en zelfs andere) keuze. Service aldaar is top met goeie tips.
8 August 2024
Danny
Rosmalen
Super blij mee. Mooi dicht en werd zelfs nog gebeld omdat de hoofdkleur zilver is en dit ook in de zwaluwen zit waardoor men adviseerde om deze met wit te kleuren. Heel mooi resultaat!
8 August 2024
Wil
Lochem
Snelle verzending en levering. En een prachtig vliegengordijn. Heel blij mee
7 August 2024
Lucienne
Purmerend
3 August 2024
Nicoline
Olterterp
Ik had een paar vragen over de gordijnen die we wilden bestellen. Daar werd snel en adequaat op gereageerd. Een foutje dat ik gemaakt had bij bestellen werd soepel gecorrigeerd. De gordijnen zelf zijn vlot geleverd en voldoen geheel aan onze verwachtingen.
23 July 2024
Wim
Kegel
Wat een slechte vliegengordijn. Slechte kwaliteit met plastic blobs aan onderzijde en rafelt als een gek. Tevens zitten de kattenstaart niet in een net profiel wat je mag verwachten voor 45 euro maar in een kabelgoot met gaten geboord waarbij het profiel niet sluit. Ja ik had contact kunnen opnemen maar ben er zo klaar mee. Hele zooitje zo de prullenbak in.
Beveelt niet aan
15 July 2024
Tibor
Twente
Bij mijn bestelling was er een fout opgetreden, er wert gelijk gereageerd en opgelost. Zeer goede klantenservice.
28 June 2024
Dirk
Vlaardingen
27 June 2024
Silvia van Heusden
Hillegom
Ik vind de kleur groen wel heel heftig moet nog erg wennen. Gifgroen
3 June 2024
Henk
Empe
Titel vat het al samen. Zijn erg tevreden. Hebben dit product op maat besteld en het past perfect en ziet er mooi uit!
18 May 2024
Judith