erg gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. TOP

perfect

geen

Heel tevreden

Has een steunzool gevraagd voor tijdens het lopen en hen zeer tevreden met mijn aankoop

De schoenen waren er de volgende dag.

Fijne Mizuno schoen

Mizuno trail schoen, fijn in de winter voor een aantrekkelijke prijs.

Goed, maar jammer van de retour kosten

Zie boven

prettige webshop

Fijne webshop veel informatie

Online meedenkend geadviseerd. Alleen volgende dag was product 10 euro goedkoper....

Prima schoen voor superprijs!

Snelle en accurate levering|!

Heel goede service!

Al jaren lang heel betrouwbare levering en sevice!

perfecte bestelling

Levering en goederen perfect!

Fast and efficient

quick and smooth operation

Goede prijs, volgende dag al geleverd

Snellere levering

Goede ervaring

Na een speurtocht naar de door mij zo gewenste (fiets)handschoenen terecht gekomen bij de Hardloopwinkel. Bestelling geplaatst en in no time ontvangen. Heel fijn!

Soepel bestelproces, snelle levering en geweldige schoenen.

schoenen als beschreven en snelle levering!

Alles goed en snel

Bestelling binnen een dag geleverd. Prima

Uitstekend advies, ruime keuze!

Altijd goed als ik hier kom. Nemen de tijd, geven goed advies, ruim en goed aanbod!

Rustige en vakkundige advisering door Ralf

Naast de advisering geen druk op de klant om te kopen. Dit is ook vakmanschap.

Tip webshop

Altijd snel, altijd goede voorraad en 9van 10 keer ook de goedkoopste:)

Snel verzonden

Online shoppen zoals het hoort

Tevreden

Ik ben erg tevreden ,het komt netjes verpakt aan. En past het niet kan je het gemakkelijk terug sturen.

klantgericht advies

Telefonisch contact gehad in verband met de vraag naar de beschikbaarheid van schoenen. Medewerkster bood een goed alternatief aan en die schoenen werden vervolgens snel volgens afspraak bezorgd. Ik ben buitengewoon tevreden over de Hardloopwinkel en raad die graag aan.

Zeer goed en deskundig geholpen

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen. Heb de perfecte schoen aangemeten gekregen en later met bij bestellen van sokken op de website heel goed geholpen en snel alles thuisbezorgd gekregen!

goede en snelle levering

Noordbaan 802