Goed advies bij hardloopschoenen

Overzichtelijke website en goede toelichting over de producten. Snelle levering.

Mooie korting super!

Ik heb een horloge gekocht met een mooie korting op jullie webshop deze is een kerst cadeau voor mijn schoonzoon denk dat hij hier heel blij mee is . Ik heb met jullie gebeld om te vragen om extra retour garantie en jullie passen dit aan heel fijn dus je wordt bij jullie super geholpen ,bedankt hiervoor.

Prima levering en goed product

Ik heb voor mezelf en mijn zoon een hoofdlampje gekocht omdat we veel in het donker lopen. De levering is prima gegaan en het lampje is goed.

Excellent and quick service!

Great service and shoes arrived super quick!

Ruim aanbod, goede producten en levering

Fijn bedrijf!

Ze hebben van alles wat een hardloper nodig heeft. Fijne merken hardloopschoenen, gelletjes en andere accessoires die je kan gebruiken als hardlopers. Wat vooral fijn is, is de snelle levering!

Precies wat ik had verwacht, makkelijk uitgezocht en besteld, snel geleverd

Precies wat ik had verwacht, makkelijk uitgezocht en besteld, snel geleverd

Veel kennis en kwaliteit

Het liefst kom ik fysiek in een hardloopwinkel, maar kleding kan soms handig zijn om online aan te schaffen. Bij De Hardloopwinkel Webshop had ik nu een mooi regen hardloopjackje plus muts gekocht, superblij mee!

Eenvoudig en compleet in een keer

Eenvoudig en compleet in een keer

Goede en snelle service

Ik had per ongeluk het verkeerde artikel ontvangen, maar hebben ze heel snel opgelost!

Goed.

Niet alles wat ik nodig had beschikbaar, maar afhandeling bestelling was prima.

Competitive price and fast delivery

The price of the product was lower compared to other sellers and the delivery was very fast and efficient

Snelle levering van de forerunner 265s

Duidelijke site met genoeg betaalmogelijkheden. Het enige jammere was dat de black friday korting bij andere gerenommeerde sites diezelfde dag nog verder opliep tot maar liefst 40 euro verschil dan waarvoor ik deze hier heb gekocht als cadeau voor mijn partner. Op een bedrag van 350 euro is dat toch een aanzienlijk verschil.

Goed ervaring

Kwaliteit van de producten is goed Mooie aanbiedingen. Snel bezorgen

Zelf fout besteld. Opnieuw besteld na telf contact.

Mijn eigen fout weer snel hersteld

Gewoon goed

Gewoon goed

Super goede ervaring en service

Snel geleverd, goede betrouwbare ervaring

Snel en goed

Snel geleverde goede broeken.

De twee korte Crivit hardloopbroeken kruipen niet omhoog en hebben goede zakken waar een telefoon in past.

Overzichtelijke site en prima bezorging

Meerdere spullen gekocht. Schoenen kunnen retourneren. Volg de maattabel op de site, hardloopschoenen vallen echt kleiner uit dan normale schoenen

Alles klopt

Duidelijke webshop Goeie communicatie per email Snel geleverd

Snel en verzorgd

Mijn aankoop werd snel en verzorgd geleverd. Helaas heb ik ze, wegens persoonlijke reden, terug moeten sturen. Maar ook dit werd snel opgepakt en het reeds betaalde bedrag werd vlot terug gestort op mjn rekening.

Snelle levering en snel geld retour

Uitstekende service

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.