Grote keuze uit producten, goede (klanten) service en snelle levering.

Grote keuze uit producten, goede (klanten) service en snelle levering

Goed geregeld

Alles verliep vlot en duidelijk

Snelle levering. Erg blij mee.

kwaliteit/prijs top

Ik zocht een BROOKS defyance. Hier en daar geinformeerd, maar deze werd/wordt niet meer gemaakt. Gelukkig had De Hardloopwinkel deze nog wel en tegen een prima prijs

Goede producten

Goede producten, ruim assortiment, snel geleverd.

Prima hulp en advies

Schoenen die ik wilde hadden ze echter niet. Dezelfde middag via hun webwinkel wel gekocht.

Tot nu toe fantastisch

22:00 uur besteld en volgende dag al in huis.

Goed materiaal vlot geleverd

De informatie op de website is correct. De telefoon wordt meteen opgenomen als je een vraag wilt stellen. Dat was behulpzaam. Ik ben ook blij met de vlotte levering; alles was netjes ingepakt.

Erg prettig

Goede communicatie en levering

zeer goed

zeer goed

Alle tijd voor een uitstekend advies

Nadat ik zelf op een andere landing ben overgegaan (van hak naar voorvoet) heb ik daar op advies van de hardloopwinkel ook andere schoenen bij genomen. Een uitstekende keuze op basis van heel uitgebreid advies.

Prima product en levering

Gekregen wat ik besteld heb. Alles naar wens.

Super service

Mijn pakket was verloren en kwijt bij post nl. Meneer we begrijpen dat u snel uw schoenen wilt hebben we zorgen dat er nieuwe aankomen. Paar dagen later als nog de oude schoenen bezorgt deze ook direct retour gestuurd. Nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Makkelijk en snel

Duidelijke website

erg gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. TOP

perfect

geen

Heel tevreden

Has een steunzool gevraagd voor tijdens het lopen en hen zeer tevreden met mijn aankoop

De schoenen waren er de volgende dag.

Fijne Mizuno schoen

Mizuno trail schoen, fijn in de winter voor een aantrekkelijke prijs.

Goed, maar jammer van de retour kosten

Zie boven

prettige webshop

Fijne webshop veel informatie

Online meedenkend geadviseerd. Alleen volgende dag was product 10 euro goedkoper....

Prima schoen voor superprijs!

Snelle en accurate levering|!

Heel goede service!

Al jaren lang heel betrouwbare levering en sevice!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.