Goede ervaring

Simpel en snel bezirgd

Gewoon goed

Geleverd wat er gekocht is, zeer tevreden

In 1 woord super!

Snelle levering, ook het retourneren van het paar schoenen wat mij niet beviel was zo gedaan en het geld stond zoals beloofd binnen enkele dagen weer op mijn rekening.

100procent top bedrijf

Duidelijk eerlijke prijzen, geweldige service, en snelle levering! Echt top top top

Topp

Snel verzonden en ontvangen.

Ook persoonlijk telefonisch advies

Als enige jammer dat een sporthorloge niet kan worden geruild als het niet bevalt.

Mooie producten, snel geleverd

Goed assortiment, makkelijk kiezen, snel geleverd.

Super webshop

Groot assortiment, duidelijke productinformatie en normale prijzen. Het retourproces verloopt ook simpel en achteraf betalen met klarna dat gaat ook goed. Wanneer een een probleem is met een product of een levering helpen ze snel en lossen het meteen op. Zeker een aanrader!!! Nu wel lekker rennen!

Pakket niet ontvangen - geen reactie klantendienst

Ik deed een aankoop van 47 euro. Het pakket heb ik niet ontvangen. Mogelijks een fout van pakjesdienst, of de webshop? Toen ik de klantendienst contacteerde ontving ik geen antwoord. Hopelijk kan voor deze situatie een oplossing gevonden worden.

mooie prijs snel geleverd

topp!!

Top, snel en accuraat

Mijn bestelling is correct en snel afgeleverd. Daarom kom ik steeds weer terug !

Geweldige klantenservice!

Uitstekend service !

Snelle verzending en klantvriendelijk

Had hardloopsxhoenen besteld echter het was toch niet wat ik zocht ik wou ze retour doen echter de pakbon zat er niet ik heb een mail gestuurd en ik kreeg heel snel weer een reactie terug en kreeg nerjes uitleg hoe ik het wel moest doen dus snelke service en klantvriendelijk top

50% van je aankoop krijg je niet terug

Ze hanteren een standaard 50% waardevermindering wanneer je schoenen hebt gedragen en er lichte gebruikssporen zijn. Dit is niet alleen onwettig, maar ook buitenproportioneel en het strookt niet met de werkelijkheid. Hardloopschoenen van €170 besteld en die heb ik getest. De schoenen zaten niet goed, dus heb ik ze teruggestuurd. Tot mijn verbazing kreeg ik toen het bericht dat ik slechts 50% van het aankoopbedrag terugkrijg, met als reden dat er lichte gebruikssporen op de schoenen zitten. De schoenen zijn slechts kort getest (1 kilometer) om de pasvorm en werking te beoordelen, wat binnen het herroepingsrecht is toegestaan. De gebruikssporen zijn minimaal. Volgens het consumentenrecht moet een eventuele waardevermindering proportioneel en onderbouwd zijn. Daarom heb ik driemaal verzocht om een onderbouwing van de geclaimde waardevermindering van maarliefst 50%. Ze hanteren een standaardvermindering van 50% op basis van de algemene voorwaarden, maar de algemene voorwaarden mogen de wet niet overrulen. Uit ervaring weet ik dat veel webshops de optie geven om een tweede kans product met lichte gebruikssporen voor een kleine korting te kopen. Prijsbewuste klanten vinden het prima om een schoen te ontvangen die iemand anders eens aan heeft gehad als ze 5% korting krijgen op de aanschafprijs. Het lijkt mij daarom realistischer om een waardevermindering van 5% tot maximaal 10% te hanteren bij lichte gebruikssporen. De Hardloopwinkel heeft gereageerd dat ze niet akkoord gaan met 5 of 10%. En dat ze mij alleen de optie geven om 70% van het aankoopbedrag terug te krijgen. Hier ben ik het niet mee eens, het is niet volgens de wet en ze hebben de waardevermindering nog steeds niet onderbouwd. Hieronder zal wel een mooie reactie komen, maar wees eerlijk en zet er ook bij dat jullie willens en wetens in strijd met de wet en het consumentenrecht handelen!

Zit heel lekker

Goede spaarvorm gemakkelijk te bestellen.

Heel vlotte aankoop en communicatie

Eerste paar schoenen gekocht via Hardloopwinkel en had een vraag omtrent de leverdatum. Dit werd heel vlot afgehandeld en voldeed aan alle verwachtingen

Jammer verkeerde paar opgestuurd maar wel gehouden

Ik had een Brooks GTS besteld maar kreeg de Brooks Ghost. Gepast en dacht nou ja dit is ook goed.

Tevreden!

Erg tevreden met de hardloopwinkel. Fijne communicatie. Snelle levering

Alles keurig netjes volgens afspraak gedaan, track and trace ook prima!

Zie boven!

Snel

Schoenen die op een andere website waren uitverkocht hier besteld en had ze de volgende dag in huis. Uitstekende service

Ik vond de perfecte schoenen ook niet (meer) hardloopster

Snelle correct levering van de juiste schoenen (Brooks) voor een niet (meer) hardloopster. Ik ben er heel blij mee!

Goede kwaliteit

Ik ben tevreden omdat er snelle levering is en goede kwaliteit.

Altijd snelle levering en ruime keuze

Makkelijk vinden wat je zoekt, alle bekende merken en uitvoeringen.

Helemaal in orde.

Noordbaan 802