Snelheid levering en duidelijke website

Voldoet aan de verwachtingen

Heel snel geleverd 1000% tevreden

Excellent service

Even though I sent back the shoes in the end, I was happy about the speedy delivery and the easy return.

Uitzonderlijk klantvrienderlijk

Mijn schoenen waren helaas te smal voor mijn bredere voeten. Ik heb de dag erna telefonisch contact gehad.Deze man heeft 30 min de tijd genomen om mij advies te geven.Dat vind ik echt super klantvriendelijk. Daarnaast is de verwerking,retournering / geld teruggestort ook heel snel verlopen. Dus ik raad deze site echt aan.

Alles perfect geregeld

De bestelling werd tijdig bezorgd. 1 artikel moest ik retourneren. Over deze retourzending werd ik per mail zeer goed geïnformeerd. Ook de terugbetaling werd keurig afgehandeld. Kortom ik ben zeer tevreden over de gehele afhandeling.

Betrouwbare webshop die geen geen loze aanbiedingen doen.

Prima aanbod en informatie. Dus snel keuze gemaakt, besteld, betaald en ta, ta, ta, de volgende dag bestelling ontvangen.

Als altijd goed.

Bestelde kwam in een dag. Was precies wat op de site stond. Zeer tevreden.

Prima levering van goed product.

Schoenen, Brooks adrenaline 24, vlot geleverd en doen het prima, zoals altijd. Fijn dat dit altijd betrouwbaar en volgens wens verloopt. Al jaren topservice van jullie bedrijf.

Retouneren goed , maten schoeisel kloppen echt niet

Schoenen vallen veel te klein bestel hier niet meer.

Goeie service, snel geleverd

Ik heb verschillende webshops bezocht op zoek naar hardloopschoenen. De informatie die ik op de website van De Hardloopwinkel vond was accuraat en hielp me goed. Ook de bestelling en levering gingen heel vlot.

Supersnel geleverd Prima schoenen

Breed aanbod

Ook merken die je niet overal vindt, zoals Newline. En goeie prijs, zeker bij sales

Snel verzonden en goede communicatie via e-mails.

Aankoop, levering en ook ontvangst teruglevering verliepen vlekkeloos.

Aankoop, levering en ook ontvangst teruglevering verliepen vlekkeloos. Helaas is de Brooks/Ghost hardloopschoen niet meer gelijk aan die ik al jaren gebruik. De nieuwe uitvoering heeft iets hogere zijkant, waardoor die aan de binnenkant voet tegen mijn enkel komt hetgeen pijn veroorzaakt.

Duidelijk website vooral hele goede adviezen wanneer je wel type schoen moet kiezen. De gekozen schoenen zijn precies wat ik voor ogen had. Snelle bezorging en geen problemen gehad.

Prima service …………..echter!

Bestellen gaat probleemloos, wat volgens mij beter kan is de communicatie omtrent retourzendingen. De Hardloopwinkel rekent hier € 3,95 voor. Dit is volkomen terecht, het zou echter beter zijn om dit duidelijk te vermelden. De retourzending en terugstorten van het geld is prima geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de retourzending.

Goede service!

Ondanks dat mijn pakketje kwijt is geraakt bij PostNL is er toch n nieuw pakket opgestuurd. Bedankt voor de goede service!

Heel goede service en veel keuze

Ik was nog aan het zoeken wat ik wilde en kreeg eerst goed advies in de winkel en ook bij de webshop heb ik hele flexibele mensen aan de lijn gehad.

snel geleverd. Bijna de schoen die ik had besteld

HOKA Clifton maat 11 US besteld via de website . 11D ontvangen . Die keuze werd niet gegeven . 11D is een breedtemaat

Snel verzonden, goede schoenen!

Bestelling snel ontvangen. Informatie op dee de website is goed en duidelijk. Fijne online winkel.

Goede service, prettig persoonlijk contact

Snelle levering. Eén verkeerd artikel ontvangen, na vriendelijk contact via app snel en gemakkelijk opgelost en alsnog het juiste artikel gekregen. Zeer tevreden.

top

top

Bestelling werd keurig de volgende dag geleverd

Bestelling werd keurig de volgende dag geleverd

Website doet niet wat jij vraagt

Ik vraag een wild model aan en die zijn er niet meer in mijn maat dan doet de website een voorstel wat er nog wel is . Maar niet in de wild modelen die ik nodig heb . Dus 2 maal verkeerde schoenen . Dus niet tevreden

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.