Ik had in de avond besteld en volgende dag in huis! Er was ook een actie, gratis paar sokken erbij. Schoenen zijn ook top

Duidelijke site. Geweldige vriendelijke en vakbekwame klantenservice. Prima geregeld met retour zending, en SUPER snel betaalde bedrag retour. 2e levering SUPER snel binnen. Gekochte schoenen voldeden helemaal aan mijn verwachtings patroon. Dikke pluim.

snelle eerlijke goede service

schoenen binnen 24 uur omgeruild. prima service

Goede en snelle levering

Mooie hardloopschoen

De schoenen hebben een heerlijke pasvorm alhoewel ik er (nog) niet op gelopen heb zitten ze heerlijk, ze sluiten goed om de voer heen en en de hoge hiel voelt ook zeer goed aan, tevens is de zachte foam binnenzool heerlijk comfortabel, kkrtom een aanrader

Altijd tevreden!

Het betrof een opnieuw een vlotte afhandeling van kwaliteitsvolle schoenen aan een betaalbare prijs.

Prettig winkelen

Aantrekkelijke prijzen; snelle levering en terugbetaling; vriendelijke klantenservice.

Keurig verpakt, makkelijke communicatie zowel per mail als telefoon

Na de bestelling geplaatst te hebben wordt de bestelling snel verwerkt en geleverd. Product is zoals omschreven.

Hele goede service

Gebeld en heel snel en goed geholpen. Fijne hardloopschoenen ontvangen!

Super snelle levering

Snelle leveringen, scherpe prijzen en gratis retourneren. Goede service!

Vlot bestel en geleverd

Vlot bestel en geleverd

Uitstekende service !

Goede prijs snelle levering en retour zenden is geen probleem.

Veel keuze en zeer snelle service

Er is eigenlijk zelfs teveel keuze op de website voor een twijfelaar als ik. De volgende dag al geleverd aan huis, dus zeer degelijke en snelle service.

Goed en optijd geleverd

Alles ging perfect.

Prima webwinkel!

Ik had mijn bestelling snel in huis. Fijn dat je ook kunt kiezen om het pakket op te halen.

Uitstekende retourbeleid

Schoenen teruggestuurd en binnen 1 dag is mijn geld teruggestort. Uitstekende service!

Snelle levering, goed verpakt. Mooie schoenen, nu nog uitproberen.

Goede service duidelijke omschrijving

Na dat mijn schoenen weer bijna uitgelopen waren is het tijd voor nieuwe. Zag een paar mooie Brooks staan bij Hardloopaanbiedingen.nl. Ik wist niet dat je 1.5 cm bij je voeten moest optellen om je exacte maat te weten en dit werd duidelijk door een filmpje uitgelegd. Verzenden ging snel en makkelijk. Dus kortom Top winkel!

Prima service makkelijk retournerbaar

Goede schoenen en goede prijs

Prima webwinkel om te kopen.

Snelle en correcte afhandeling van het bestelde product.

Super snelle levering!

Einde van de ochtend besteld en binnen 2 uur al bericht dat de spullen verzonden worden.

Snel correct en voordelig

Schoenen aan voordelige prijs in 1,2,3

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht