Vlotte service en goede prijs kwaliteit verhouding

Na bestellen vlot afgeleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Zitten heerlijk

Zitten heerlijk

Goed geregeld

Snelle en correcte levering en prettig mailcontact

Uitstekend!

Doen wat er staat. Vandaag besteld morgen in huis. Product voldoet ook aan de verwachting, maar was dan ook al bekend met de Asics Nu

Bezorging op tijd en goed verpakt..

Fijne webshop

Snelle levering, goed prijs en product naar verwachting.

De schoenen zijn snel geleverd. De prijs is voordelig ten opzichte van concurrenten. En het product was de juiste maat en van goed kwaliteit zonder gebreken.

Goede schoenen en snelle levering

Heel snelle levering en goede schoenen.

Snel goedkoop

Snel goedkoop

hee goed

ik heb mijn bestelling geplaatst en heel snel ontvangen

Betrouwbaar

Vaak krijg ik een nieuwsbrief met aanbiedingen. Omschrijving van hardloopschoenen is uitstekend en goed advies van medewerkers

Geen idee over klantenservice, maar levering snel en netjes

Mijn ervaring is positief; dit is de eerste keer dat ik bestel bij deze shop, maar het was een snelle nette levering. Voorwaarden qua retourneren vond ik prima (geen gebruik van hoeven maken), prijs was goed, en obv reviews heb ik daarom maar hier besteld. Helemaal prima. Geen ervaring met hun klantenservice.

Alles prima, prijs ok, levering supersnel, prima verpakt!

Zoals het hoort, niets op aan te merken. Mvg

Snel, maar toch heel persoonlijk. Goede service ook.

Helemaal tevreden met mijn nieuwe Mizuni wave inspire 17!

Snel geleverd, tevreden over het product! Volgende keer bestel ik mijn sportartikelen opnieuw op deze site:-)

Mooie aanbieding van de Asics loopschoenen.

snel en scherp geprijsd

snel en scherp geprijsd

Duidelijke websiteb, scherpe prijzen.

goed en snel

Goede en snelle levering en een leuk extraatje bij bestellen boven een bepaald bedrag. Overzichtelijke site. Minpuntje: Dat bij de schoenen staat: " Op voorraad", maar dat blijkt dan niet voor alle maten te gelden. Zou ook fijn zijn als het er bij staat dat er bij de schoenen in een bepaalde maten niet meer leverbaar zijn.

Mijn nieuwe hardloopschoenen moesten zwart worden en ik wist al welk merk en type. Nergens op het net waren ze te vinden in mijn maat. Hier waren ze ook niet op voorraad maar ik kreeg een keurige mail toen ze wel binnen kwamen. Besteld en snel geleverd. Beetje jammer dat dit uitgaande type (er is in middels een nieuwe uitvoering) niet goedkoper is, je hebt tenslotte aanbiedingen in je naam staan, toch? Daarom een 8

Netjes duidelijke info.. ook over de verzending.

Goed en betrouwbaar

Mooie aanbiedingen, overzichtelijke site en perfecte communicatie.

Mijn ervaring is alleen maar goed te noemen.

Mijn eerste ervaring is alleen maar goed te noemen, heb er verder niks aan toe te voegen de levering was snel, de schoenen zaten niet helemaal lekker daarom heb ik ze weer teruggestuurd!

Snelle levering, product als omschreven

Heel blij met m’n nieuwe aankoop. Binnen een dag ook binnen.

Super snelle levering. En de schoenen lopen heeerlijk

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht