Super snelle levering. En de schoenen lopen heeerlijk

Altijd mijn favoriete Asics model en maat beschikbaar!

Snelle levering. Na ruiling snelle afhandeling. En weer mooie hardloopgympen!

Super service, snelle levering, goede prijs

Echt blij word ik van de opmerking op de binnenflap van de doos! Ik was al blij met mijn nieuwe schoenen, maar nu lopen ze nog beter! Prima service en prima prijs! Over 1250 km meld ik me weer voor nieuwe schoenen!

Mooi aanbod en snel verzonden!

Mooi aanbod en snel verzonden.

Werkt goed

Ik heb mijn sport BH hier voor een goede prijs gevonden.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering

Goed product voor redelijke prijs.

Snel geregeld: bestelling vlot gerealiseerd. Brooks schoenen voldoen al jaren goed.

Snelle aflevering en goede service

Ik heb al vele malen bij Hardloopaanbiedingen iets gekocht. De bestelling wordt altijd zeer snel bezorgd. Eventuele vragen worden telefonisch of per email erg vriendelijk en snel beantwoord.

Altijd de juiste spullen tegen een redelijke prijs.

Ik koop inmiddels al jaren bij Hardloopaanbiedingen.nl en ben nog nooit teleurgesteld over mijn aankopen.

Prima website, uitgebreid assortiment en snelle service

Via Google search ben ik bij hardloopaanbiedingen.nl uitgekomen. Ze hebben een handige website, een uitgebreid assortiment en de spullen zijn snel verzonden. Een goede service en ook qua prijzen zitten ze goed. Ik koop de volgende keer mijn spullen weer hier.

Duidelijke website, goede communicatie en snel geleverd

vlot

Voldoende keus in merken en uitvoeringen. Goede informatie. Snelle levering.

Al enige tijd op zoek naar een opvolger van mijn hardloopschoenen. De bestaande uitvoering bestond niet meer, de opvolger vond ik bij Hardloopaanbiedingen. Gelukkig. Voor een mooie prijs.

Vlotte levering

Mijn product voldoet aan de verwachting

Super goede service en snelle levering.

Super vriendelijk personeel aan de telefoon gesproken. Zeer behulpzaam! Snelle levering en artikelen zoals omschreven en afgebeeld.

Snel

Retour snel afgehandeld.

Van bestellen tot bezorgen perfect geregeld!

Fijne website allemaal heelgebruiksvriendelijk. Van begin tot eind goed geregeld. Schoenen zijn top!

Goed!

Bij de betaling was iets misgegaan en kreeg ik een nieuwe betaallink toegestuurd. Hier was ik wat huiverig voor maar door vlotte reactie op chat snel gerustgesteld. Daarna vlotte levering en prachtige schoenen!

Persoonlijk en servicegericht

Er was iets mis gegaan met de betaling. Het was ook het laatste paar van dat merk hardloopschoenen. De order werd er direct uitgehaald, zodat ik mijn bestelling opnieuw kon plaatsen. Bij de zending zat een persoonlijk bericht, heel attent!

Vlotte levering

Al een aantal keren besteld bij hardloopaanbiedingen en telkens een vlotte levering waarvoor dank

Snelle levering goede service

Overzichtelijke website en een snelle levering

Goede producten, snelle levering

Prima webshop. Snelle levering. Naar mijn idee zijn de producten niet veel goedkoper dan elders. Ondermeer door de verzendkosten.

Goede service krijg overal bericht van

Schoenen retour gestuurd geld andere dag al weer overgemaakt

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht