Een enorme collectie aan goede en leuk geprijsde hardloopkleding en - schoenen.

Uitstekend aanbod, Prima service.

Tevreden

Leuke ervaring ook na de verkoop.

Snelle levering, heldere communicatie na retourzending, aanrader

Kende deze site nog niet maar is een echte aanrader. Ik had helaas de verkeerde maat maar ik kon gratis retourneren en het geld werd heel snel teruggeboekt. Via de APP snel contact gehad over de mogelijkheden. Goed bezig daar!

Top service!

Ik had een broek besteld die te groot was en heb dit heel snel en probleemloos als retour kunnen aanmelden, had binnen twee dagen mijn geld terug en kreeg ook nog advies over welke andere broeken gelijk waren aan die ik nu besteld had maar niet meer in een kleinere maat was. Top dus!

Snelle SERVICE

Goed zittende schoenen en vlotte afhandeling.

Positieve ervaring

Uitstekend!

Goede service en klantvriendelijk!!

Gunstige prijzen voor Topmerken, snelle levering, correct

Snel, correct en gunstige prijzen voor Topmerken.

Super service

Alles prima geregeld! Terug sturen, nieuwe opsturen, betalingen! Gewoon top!

Goede snelle service

Fijne site, met een super snelle goede levering.

Prima service, goede kwaliteit

Snel geleverd, goed aanbod.

Tja wat hoef je hier over te zeggen, bestellen, volgende dag in huis, prijs goed.

Snelle en correcte service

Snelle levering, goede service. Daarnaast goed telefonisch advies!

Zeer goede afhandeling bestelling

Goede en adequate afhandeling, snelle levering. Gebruik van minder milieubelastend papier.

Mooie producten/betrouwbaar

Ruime keuze, afterpay makkelijk, prijs top

Prettige ervaring

Hardloopschoenen in de aanbieding gekocht. Snel bezorgd en ik werd per email op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

mooie prijs en perfecte kwaliteit en levering

geweldig

Snel geleverd!!

Erg tevreden

Eerst door mijn eigen schuld de verkeerde schoenen besteld. Direct geretourneerd en nieuwe besteld. De volgende dag kreeg ik al een mail dat de door mij geretourneerde schoenen binnen waren en dat mijn geld direct zou worden teruggestort. 1 dag later waren mijn nieuw bestelde schoenen binnen en nog een dag later stond het geld weer op m’n rekening. Echt super goede service en betrouwbaar.

Ik hou van de Groene pakketjes !

Goede website, snelle levering en persoonlijk briefje in de levering zorgen voor een smile met 5 sterren!

Overzichtelijk, duidelijk en snel :-)!

Dit was mijn eerste keer. Had nog nooit eerder van deze site gehoord. De site is overzichtelijk en duidelijk. Wat ik ook echt een pluspunt vind is dat ze al in de aanbieding waren en je dan toch nog extra korting kunt kiezen dmv een code die je wordt aangeboden. Dat zie je bijna nooit. Levering was ook snel en geen overbodig verpakkingsmateriaal. Erg fijn :-). Super tevreden!

Duidelijke website en mooi assortiment hardloopspullen

De website is duidelijk en met genoeg keuze in de verschillende hardloopartikelen. De verzending is vlot verlopen

Top. Goede webshop en snelle levering

Goede uitleg en begeleiding op website. Enthousiasme is merkbaar. Levering de volgende ochtend al. Veel merken op voorraad

prefect geregeld

uitleg over welke schoenen en maat geeft je handvaten om tot een keuze te komen

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.