Snelle levering, juiste schoen snel gevonden op site

Website is duidelijk, juiste hardloopschoen was snel gevonden. Goede korting (model was van vorig jaar), snelle verzending. Ben tevreden!

Makkelijk, overzichtelijk en goedkoop.

Makkelijk, overzichtelijk en goedkoop.

Prijs kwaliteit service verhouding is top

Goed product, goede prijs, goede service, reageren snel. Goede mogelijkheden online en via whatsapp.

Goede schoenen voor een redelijke prijs

Prettige shop, mooie merken.

Altijd positief.

Overzichtelijke site.

Mooie aanbiedingen van goede kwaliteitsproducten.

Goede informatie en service, snelle levering, en als iets niet leverbaar is direct je geld terug.

heldere website, vlotte afhandeling en het juiste product

Nog niet eerder iets via deze website gekocht. Maar als je weet welke schoenen je moet hebben, en ze komen naar boven met een mooie aanbieding, dan kun ja het natuurlijk niet nalaten daar je hardloopschoenen te bestellen. Volgende keer weer.

super goed en snel en reageren meteen

super goed bedrijf. snel en netjes Reageren direct op je mail top klasse

Snelle levering, goede service, jammer dat ruilen van schoenen niet gaat.. daarintegen de terugbetaling van de teruggestuurde schoenen vrij snel terug betaald

Goede informatieve website, prima prijzen, snelle levering

Mooie aanbieding snel geleverd

Het werd tijd voor nieuwe schoenen en mede vanwege de lockdown besloot ik online te gaan shoppen. De nieuwe editie van mijn huidige schoenen was leverbaar tegen een mooie prijs en 2 dagen later had ik ze in huis, zelfs kort voor kerst.

Blijft top

Al jaren vaste klant, het is en blijft een topbedrijf

Men doet wat men beloofd

Almvaker besteld en altijd weer snel, goed verpakt en precies wat ik besteld had !1

De webshop is duidelijk en de service snel, zelfs in deze drukke tijd. Heel fijn!

vlotte levering van bestelde hardloopschoenen

overzichtelijke website bestelde artikel correct en vlot afgeleverd vond het persoonlijke kaartje van Miquel bij de levering leuk gedaan

Mijn bestelling was ondanks de kerstdrukte al de volgende dag geleverd.

Snelle levering en mooie prijs

Fijne producten voor een goede prijs.

Prima. Groot assortiment tegen goede prijzen en snelle levering.

Snelle verzending

Super snel verzonden en zoals altijd gewend van Craft, top kwaliteit en uitstekende pasvorm!

Goede en snelle levering

Aan te bevelen, snel geleverd

Goede service, goede artikelen!

Geweldig bedrijf voor hardlopen! Met heerlijke prijzen

Ga maar zo door Klant bij jullie since de begin 2003

Snelle levering. Uitstekende service

Snelle levering. Uistekende service Ruim assortiment

Beetje jammer die verpakking

Ik vind het heel erg jammer dat er in een tijd waarin we veelal kadootjes voor elkaar kopen/bestellen dat de verpakking er niet om liegt waar het pakketje vandaan komt. Zo is de verrassing er snel af als degene voor wie het pakketje uiteindelijk bedoeld is al ziet dat er iets van jullie komt. Net als andere bedrijven slaan jullie de plank hiermee volledig mis. Echt jammer

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.