Ik vind communicatie bij online bestellingen belangrijk. Daar wordt ruim op gescoord. Verder was de levering snel, dus een uitstekende score wat mij betreft.

Ik heb de hardloopschoenen zondag avond besteld en had ze nodig voor dinsdag. En ze zijn op tijd geleverd. Super snelle service. Heel blij. Ik had al Brooks hardloopschoenen en kan niet meer zonder.

Goede website, goede service, kortom topbedrijf.

Mijn ervaringen met Hardloopaanbiedingen.nl is uitstekend. De service is goed. Top.

Zie bovenstaande reactie.

Snel en netjes.

Will buy again :)

Super fast delivery. Good Prices and good selection. Advice if needed. And delivery even comes with a hand written note :)

goede en snelle levering

Vandaag besteld en morgen mijn favoriete loopschoen in huis.

Ruime keuze tegen gunstige prijzen

2 hardloop tigths besteld. Volgende dag al geleverd met een leuk presentje erbij

Super snelle levering.

Vragen worden vrij snel beantwoord.

Super snel en correct

De levering was een dag later al bij mij thuis de afhandeling was super.

prima levering en goed produkt

Goede aanbieding en snelle levering

Super!!

Schoenen waren iets te klein en retour werd meteen afgehandeld!! Maatje groter besteld en schoenen waren super snel in huis! Goede service! Super blij mee!

Ik bestel al jaren mijn hardloopschoenen en kleding bij hardloopaanbiedingen.nl en ben nog nooit teleurgesteld. Goede service en gedegen antwoord als je een vraag hebt. En leuk om een gratis item te mogen kiezen als je voor een bepaald bedrag besteed.

Precies conform afspraak

Schoenen zijn goed verpakt, goede prijs, en volgens afspraak geleverd.

Het klopt allemaal

Mooie aanbieding en snelle levering

Makkelijk te bestellen, aantrekkelijke prijs en eenvoudig te retourneren indien noodzakelijk. Het gratis kadootje erbij is altijd leuk. Koop al jaren mijn hardloop schoenen en accessoires hier naar volle tevredenheid

Tevreden

Schoenen snel geleverd gekregen. Meteen zag ik dat deze een keer gedragen waren. Vlekken op de witte delen en de kleine nopjes op de zool versleten . Ik heb niet gezeurd want ik moest ze hebben ivm groene loper marathon in Maastricht. Terug sturen was dus geen optie.

Goede klantenservice

Super blij met mijn Brooks! Ik had eerst de verkeerde gekregen, maar dit was super snel opgelost door de klantenservice! Een foutje kan gebeuren, maar hoe Hardloopaanbiedingen het recht zet was heel netjes (en het kaartje erbij was heel leuk). Goed gedaan en mijn complimenten!

Zoals het hoort

Bestelling zoals aangegeven op de site! Prima levering!

Snelle levering en top aanbod!

Veel keuze en netjes bezorgd

Bestelling netjes verwerkt en bezorgd

Dik tevreden

Mooie aanbiedingen. Foutje in voorraadsysteem werd netjes opgepakt via een mail met voorstel voor alternatief. Levering duurde wat langer, maar dat was geen probleem voor mij.

Professionele, snelle shop

Had nog nooit besteld bij Hardloopaanbiedingen. Was zeer onder de indruk van assortiment, prijzen, betaalmogelijkheden (Afterpay} en snelheid van verzending. Retourzending was ook in recordtijd afgewerkt.

Fantastische service

Er was een mankement aan mn bestelling. Contact was zeer eenvoudig. Snelle reactie en oplossing, waardoor 2 dagen later al weer mn nieuw item. Vlot, vriendelijk en een persoonlijke kaart voor het ongemak. Top!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.