Wederom een uitstekende ervaring met deze winkel

Ik ben inmiddels al een aantal jaren trouwe klant bij Hardloopaanbiedingen.nl. De reden dat ik hier steeds terugkom zijn de uitstekende service en goede prijzen. Deze keer was de levering ook supersnel (in het verleden duurde het weleens een paar dagen), waardoor mijn beoordeling op 5 sterren komt!

Top !

Snelle levering, goede service.

Supersnelle levering. Gisteren besteld, vandaag in huis

Aangezien mijn eigen runningstore met leveringsproblemen kampt, even een uitstapje op intranet gemaakt. Mijn schoenen in mijn maat keurig op voorraad! Prima prijs! Dus voor mij een win-win situatie. Fijne ervaring.

Super ze doen wat ze beloven!

Geweldig. Ze doen wat ze beloven.

Gewoon netjes en goed zoals je verwacht

Bestelling product is makkelijk. Je kunt goed zoeken en overzicht krijgen wat er is. Prima.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, en bij retour sturen ook snelle afhandeling, geld ook binnen een paar dagen terug op de rekening. Ik ben zeer tevreden.

Topprestatie

Ik vind dat hardloopaanbiedingen.nl steeds een topprestatie levert wanneer mijn pakketjes keurig op tijd thuis aankomen. Maar ehhhh, kunnen die gratis dingen niet een keer wijzigen? Mijn kast puilt intussen uit van de sokken :-)

Prima prijs en snel geleverd

Uitstekend en snel geleverd

Goede service, duidelijke communicatie

vlot en correct

meerdere keren sportartikelen besteld.

Uitstekend & betrouwbaar

Niets aan toe te voegen, helemaal goed!

Snel en goede service

2 paar schoenen gekocht, alle 2 snel netjes geleverd

Juiste product snel geleverd

In reactie op een aanbieding producten geselecteerd.Snel en goed verpakt geleverd.

Mooie Asics hardloopschoenen en een geinige buff cadeau

Slechte levering

Er wordt beloofd; snelle levering “vandaag besteld, morgen in huis”! Klopt niets van.

snelle levering, goede kwaliteit

Het is een mooie legging, maar helaas tekort voor mij. Ik dacht dat ik lengtemaat 38 had besteld.

Goede prijs

Snel goede uitleg over de maat hartloop schoen prijs goed ten opzichte van andere site

Mooie hardloopshoenen snel geleverd!

We zijn weer super blij met onze bestelling! Bedankt!

Prima passende hardloopschoenen, die er gelikt uit zien en heerlijk lopen en... blij met het advies op de website om hardloopschoenen 1 maat groter te bestellen dan je eigen schoenmaat

Zeer goede service

Online winkel en nog service ook. Wat wil je nog meer.

Prima keuze, snelle levering

Zeer goed omschreven producten en genoeg keuze. Levering ging eveneens zeer vlot.

Alles goed geregeld

Goede overzichtelijke site

Snelle en eenvoudige klantervaring met een snelle levering

Uitstekende prijs-kwaliteit-service

Ik koop al vele jaren tot grote tevredenheid mijn hardloopschoenen bij hardloopaanbiedingen. Uitstekende prijzen en ook een goede service als je een keer schoenen koopt die toch niet zijn zoals je had gehoopt, zonder probleem te ruilen.

Snel en keurig geleverd.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.