Besteld. Ontvangen cf wat gewenst was. Meteen goed

Prima service geen verdere opmerkingen

Anel geleverd

Altijd perfect geregeld!!

Altijd perfect geregeld!!

Snelle service, heldere communicatie en uitstekend product geleverd!

Duidelijke info op de website met realistische afbeeldingen. Bestelprocedure soepel doorlopen. Adequate communicatie met klantenservice en snelle levering van de hardloopschoenen. Had 2 maten besteld om te proberen; 2e paar retour gestuurd en geld per omgaande terug ontvangen. Geweldig geregeld, bedankt voor de goede service!

Goede snelle service en levering. Duidelijke website.

Alles gaat zoals beschreven in de mail, na aankoop.

Levering volgens afspraak

Levering lekker snel bezorgd

Altijd goed!

Ik bestel al jaren bij Hardloopaanbiedingen en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Bestellen, betalen, snel in huis en lopen maar!

Snel en correct uitgevoerd

Een paar schoenen bestellen en geleverd krijgen is geen wereldschokkende gebeurtenis. Je verwacht gewoon snelheid en een goede fulfillment. En die was er…

Niets op aan te merken

Nooit, problemen met bestellingen gehad. Eén keer was mijn maat er niet en werd ik keurig gebeld. Heel netjes en een voor mij vertrouwd adres voor mijn hardloopspullen.

Leuke aanbiedingen en goede service Toppie

Al vaker besteld bij deze winkel

Ik heb al vaker besteld bij deze winkel. Dat zou ik niet doen als ik negatieve ervaringen heb gehad. Ook retour sturen gaat goed.

Prima site en mooi assortiment

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Snel, correct en goed aanbod!

Klantvriendelijke ervaring met correcte afhandeling!

De beste adviezen voor de beste producten tegen de beste prijs

Snel, makkelijk, de beste prijs, uitstekend advies

Duidelijke site met mooie aanbiedingen

Na 1000km hardlopen voel ik dat mijn Asics minder demping beginnen te krijgen. Dus hop - naar hardloopaanbiedingen.nl om voor een scherpe prijs weer lekker te lopen op m'n favoriete schoenen.

Overzichtelijke webshop en adequate levering met begeleidende informatie

Mooie aanbieding. Goede service. Deze keer laten bezorgen bij post nl punt. Ging ook perfect.

Prima, goed te woord gestaan en snel geleverd

Ik loop al jaren op Brooks the beast, mijn schoenen waren versleten dus op zoek naar nieuwe. Model 18 bleek niet meer leverbaar, dus even gebeld en vriendelijk en snel geholpen, de nieuwe Brooks model 20 waren de volgende dag binnen!

prima levering

prima service, houden zich aan de afspraken

Heel goede klantenservice

Ben snel en goed geholpen.

Goede kwaliteit prijsverhouding en advies

Ik wilde mijn oude Saucony vervangen.Had weinig tijd voor winkel sessie dus belde voor advies. De nieuwe hardloop schoenen bevallen goed. Just do it.

Snelle service en goedkoop

Prima aanbieding en supersnelle levering.

Uitstekende hardloopschoenen (Asics Kayano) voor een heel aantrekkelijke prijs. Supersnelle levering (na 1 dag).

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht