Snel, voordelig en goeie website.

Alles positief ervaren alleen de verzendkosten vond ik persoonlijk niet kunnen Sportschoenen besteld voor € 99,95 en omdat dat € 0,05 lager is dan het normbedrag heb je € 3,95 verzendkosten, dat noem ik klantonvriendelijk.

Snel en netjes

Snelle levering, mooie producten.

Geweldig goed

Al vaker kleding besteld bij deze webshop. Goede kwaliteit, snelle levering, goede service.

Wederom super ervaring!

Wederom een super ervaring tijdens het bestellen en leveren. Makkelijk contact te krijgen. Snelle levering en top producten!

Gewoon goed en betrouwbaar.

Duidelijke acties en fijne site.

Zoals het moet zijn

Twee maten schoenen besteld. Heel snel geleverd. Eentje moest terug. Snel gecommuniceerd en bedrag teruggestort gekregen. Tevreden klant hier.

Wat ik bestelde was voorradig en werd geleverd op het aangegeven tijdstip. Prijstechnisch goed in vergelijking met andere aanbiedingen.

Prima webshop

Als je eenmaal een paar hardloopschoenen hebt aan laten meten door een sportzaak die goed zitten. Dan kun je in het vervolg een paar nieuwe hardloopschoenen van hetzelfde merk en type online kopen, is goedkoper en makkelijk.

Van aankoop tot retour goed verzorgd

Goed en op tijd

Makkelijk zoeken en bestellen op de webpagina. Niet te duur; vlot geleverd.

Topservice!

Snelle en correcte levering, uiteraard een toppproduct, mooie prijs!

Gewoon prima

Goed advies

Mijn type schoen gaat niet meer gemaakt worden. Er stond een advies bij voor een alternatief. Nu 2 keer gelopen met de nieuwe schoenen en het lijkt wel of ze beter lopen

Goed personeel en vriendelijk behulpzaam aan de telefoon.

Zoals verwacht

Tijdige levering, makkelijk besteld

Teleurgesteld

Hardloop licht kost €20 meer dan 2 andere versies. Gekocht omdat de afbeelding zonder extra kabels is. Eenmaal geleverd blijkt het dezelfde bekabeling te hebben als de €20 goedkopere versie. Vraag me af waarvoor die extra €20. En voel me misleid door de website info.

Snelle levering, goede klantenservice

Alhoewel de doos niet goed zat dichtgeplakt -hij viel bijna uit elkaar door te weinig tape- kon ik het heelhuids mee naar huis nemen en thuis rustig de 3 paar schoenen passen. Heb helaas 2 van de 3 paar moeten terugsturen (alledrie maat 41, maar 1 is te krap en 1 veel te groot...) en de klantenservice reageerde snel en correct. Ik zal zeker nog meer schoenen bij ze bestellen omdat ik nog steeds 2 andere loopschoenen moet vervangen.

Prima service. Schoenen perfect op tijd geleverd (+ gratis sokken!!).

Plezierige ontdekking

Voor het eerst iets besteld. Plezierig dat de site ook alternatieven en actuele info biedt. Ook leuk, een cadeautje erbij.... Kortom, blij met mn nwe loopschoenen en tight en de gratis sokken....een plezierige ontdekking dus.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede communicatie

Voldoet aan de verwachting

Goed geholpen bij de helpdesk snelle bezorging

Prima, service

Prima service, goede kwaliteit en lever betrouwbaarheid

Niets op aan te merken

Fijne schoenen. Levering verliep netjes. Betalen met after pay.

Snelle en correcte service.

Ze doen wat ze moeten doen met een goede communicatie.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht