Super snel

Toffe zaak welke heel snel bezorgd!

Correcte afhandeling bestelling

Ruime keuze, leuke aanbiedingen, snelle levering

Top.

Veel keuze en zeer snel bezorgd.

Snel, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding

Wanneer je besteld bij HA, is de levering snel Product klopt met wat de website vermeldt. Niet vaak nodig, maar wanneer ik toch had geretourneerd is het zeer correct afgehandeld!

Goede prijzen en prima service!

Hardloopaanbiedingen biedt als webshop goede prijzen en snelle levertijden en onderscheid zich daarbij door de persoonlijke contactmogelijkheden en goede service achteraf wanneer er na enige tijd iets mis zou kunnen zijn met je aankoop.

TOP EN snel geregeld

TOP en Snel geregeld

super snelle en juiste levering, helemaal tevreden

Schoenen besteld na twee dagen in huis.

Zeer snel en gunstig geprijsd

Zou alleen gezien de grootte in een envelop door de deur kunnen

Goede prijs, snelle service. Bijna elk jaar bestel ik nieuwe haroopschoenen voor mijn zoon met zijn verjaardag.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Hardloopaanbiedingen.nl heeft een uitgebreid assortiment hardloopspullen. Daarnaast is service snel.

Snel en juist geleverd

Snel en juist geleverd

Snel!

De schoenen zijn snel geleverd, goed verpakt in stevige doos. Kwaliteit van de schoenen is hoog. Perfecte loopschoen, wel maat groter bestellen!

Snelle levering tegen 'n scherpe prijs

Al jaren koop ik mijn hardloopschoenen mij Hardloopaanbiedingen. Gewoon even wachten op een scherpe prijs (en die komt geregeld voorbij).

prima prijs / kwaliteit verhouding

Altijd correcte levering

geen onnodige fratsen, gewoon gewoon, en snelle levering

zie hierboven

Snel en compleet

Prima en snel geleverd

Snelste afhandeling van koop en/of geld terugstorten

Ik ben niet zo van de reviews maar in dit geval doe ik het toch even. Ben zeer tevreden. Als twee aanbieders de door mij gewenste producten hebben kies ik voor Hardloopaanbiedingen.nl. Echt het snelste bedrijf in het afhandelen van koop en/of terugstorten. Daarbij ook nog eens duidelijke communicatie. Wat mij betreft zeker een aanrader.

gewoon goed

snelle service en goede prijs

Goed en snel.

Helemaal goed.

Prima Asics Singlet

Prima Asics singlet voor de races. Lekker dun & lichtgevend.

Fijne webwinkel met goede service

Sinds mijn ontdekking van deze winkel, koop ik hier mijn haardloopspullen. ik kan iedereen deze winkel aanbevelen. Goede prijzen en snelle service.

Goed, 1 minpuntje bij voordelen staat ruilen. Maar als je dat doet kost dat je 2 keer verzendkosten zoals ik het lees. Want je retourneert de oude bestelling en moet een nieuwe bestelling doen. Maw dat is geen ruilen en zeker niet als je de ene maat voor een andere omruilt. Soms vallen schoenen groter/kleiner uit dan normaal. Dus nieuwe schoenen koop ik daarom liever niet bij jullie. Wat ik wel durf is in de sale is een extra paar schoenen kopen van degene die ik al eerder op locatie (Groninge runx) heb gekocht. Dat liever dan 2 * 3,95 verzendkosten bovenop de toch al prijzige hardloopschoenen (daar bezuinig ik nl niet op). Zie hieronder wat er op de website bij ruilen staat. "Retourneer je bestelling naar ons. Na ontvangst krijg je bericht en snel je geld terug gestort (binnen 48 uur). Plaats zelf een nieuwe bestelling voor de andere maat, kleur of artikel. Doe je dit voor 15.00 uur op werkdagen en is het artikel op voorraad? dan heb je het de volgende dag in huis!" mvg, Jeannette Naber

Goede producten, snel geleverd.

Goed.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.