Telefonisch contact is prettig en zeer beleefd.

Telefonisch contact is prettig en zeer beleefd.

Super service

Helder en goede info, bij ontvangen van de asics bleek toch dat de maat niet helemaal oké was, gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen Volgende dag de e nieuwe maat in huis en een dag later geld van eerste levering weer op mijn rekening Bedankt en tot de volgende keer!

Er wordt geleverd wat gevraagd wordt.

Er wordt geleverd wat gevraagd wordt.

Vlot verloop

Snelle afhandeling

Correct bedrijf

Snel geleverd en kon gemakkelijk retourneren toen de schoen net iets te krap bleek.

Fijn dat je de fashion cheque kunt inleveren. Verder prima! Misschien de keus laten maken tussen de ontzettend leuke hardloopaanbiedingen-doos of een neutrale doos (ivm cadeau).

Goed en snelle sevice

Netjes. Schoen was na 1 maand kapot (vetergaatje was kapot), werd zonder probleem omgeruild voor nieuw paar.

snel besteld en snel geleverd

Hardloopaanbiedingen was nét iets goedkoper dan andere webshops. En ze dragen het webshop keurmerk (dus geen gedoe als er onverhoopt iets mis gaat). Ik had mijn bestelling binnen no-time in huis.

Alles is naar wens verlopen. Snelle verzending en levering (met Track-and-Trace) en ook het retourneren verliep soepel. Een dag na het retour sturen kreeg ik de bevestiging voor de ontvangst van mijn retournering. Een dag later was het aankoopbedrag al teruggestort. Positieve ervaring!

Snelle levering, prima prijs en doen wat ze beloven!

Goede overzichtelijke website, levering conform afspraak, uitstekende prijs/kwaliteit. Breed assortiment producten en merken. Kan Hardloopaanbiedingen aanbevelen en bestel mijn volgende hardloopschoenen hier zeker weer!

prima geleverd zoals beloofd

De zending was op tijd binnen en het geheel was goed verpakt.

Betrouwbaar en goedkoop

Omdat het vorige paar hardloopschoenen een dag later goedkoper waren geworden, heb ik voor dit verschil een waardebon met code gekregen. Te besteden binnen een jaar. Nu ik weer nieuwe hardloopschoenen nodig had deze besteld en de code van de waardebon zonder problemen ingewisseld. De schoenen zijn netjes verpakt de volgende dag bezorgd. Met deze ervaringen al meerdere mensen met Hardloopaanbiedingen.nl in contact gebracht. Betrouwbaar en goedkoop

Was het maar altijd/overal zo!

Mooie en overzichtelijke website, alle merken die je als loper wil zijn beschikbaar aan een correcte prijs, duidelijk bestelproces, goeie opvolging via mail, pakketje werd daags nadien en netjes verpakt geleverd; in één woord: TOP! Ik weet alvast waar ik m’n volgende loopschoenen bestel! ;-)

Scherpe prijs & snel geleverd!

Ik ben al jaren klant bij Hardloopaanbiedingen.nl en zoek telkens weer waar ik de gewenste schoenen het goedkoopste kan aanschaffen. Hardloopaanbiedingen.nl staat telkens op de eerste plaats. Daarbij nog een kado of gratis verzenden. GA ZO DOOR ! ☺

Op tijd en netjes geleverd!!

Zeer goed, nette en snelle afhandeling

Goede aanbiedingen met goede voorlichting!

Betrouwbaar en efficient

Ik bestel al jaren mijn hardloopschoenen bij Hardloopaanbiedingen.nl en was zeer tevreden met de Asics Gel Fortitude 9 2E schoenen. Alleen zijn deze in mijn maat niet meer leverbaar, althans niet op korte termijn. Ik heb toen op aanbeveling een Brooks alternatief besteld. Deze heb ik in huis even aangehad, maar deze bevielen mij niet. Ik heb deze toen teruggestuurd (voor het eerst dat ik überhaupt iets terug stuur). Dat ging heel gemakkelijk en ik had de volgende dag het geld al terug. Ik zie dat er op dit moment leveringsproblemen zijn voor sommige modellen/maten, hetgeen een algemeen probleem is dat niet alleen voor sportschoenen geldt. Dat is jammer, maar hopelijk van tijdelijke aard. Dus die beperking is er helaas wel, maar kan ik Hardloopaanbiedingen waarschijnlijk niet aanrekenen.

Snelle levering.klantvriendelijk aan de telefoon. En product uitstekend

Snel geleverd! Mooolie tight voor weinig geld

heel goed

snelle levering , fijne prijs , super schoenen

Snelle service, top prijzen

Ega tevreden

Snelle levering van mooi product

Schoenen besteld en volgende dag geleverd! Duidelijke uitleg op de site qua maten en voldoet precies aan de omschrijving. Solide verpakt! Schoenen lopen heerlijk, dus aanrader!

Gewoon heel deskundig en supersnelle levering

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht