Voor het eerst hier een bestelling gedaan. Kan het iedereen aanbevelen. Snel geleverd en alle bijbehorende administratie netjes geregeld.

Overzichtelijke website, goede prijzen

Duidelijke website met goede informatie. Scherpe prijzen en snelle verzending.

Ruime keuze, Alle kleuren van de Asics Nimbus 23. Nette aanbieding. Mijn maat op voorraad, 1 dag levertijd,

Goed netjes

Alles volgens afspraak geleverd

Snelle en nette aflevering .ook de retouren zijn netjes afgehandeld

Super schoenen, scherpe prijs en snel geleverd!

Super schoenen, scherpe prijs en snel geleverd! Zeer tevreden!

ik heb al 4 keer een e mail gestuurd i v m mijn loop schoenen

nadat ik al 4 keer een e mail hebt gestuurd i v m mijn ren schoenen die ik gekocht heb in mei 2021 voor de prijs van 175 euro en die nu al beginnen te scheuren waarop ik graag een antwoord had verwacht en nog niet hebt gekregen ook niet na telef overleg ik moest maar een e mail sturen dat heb ik ook gedaan en als ik bel krijg ik als antwoord wij hebben geen e mail ontvangen dit antwoord is al langer bekend bij hardloopaanbiedingen.nl als zo wordt om gegaan met klanten dan vraag ik mij af hoe die aan een beoordeling van een 9 komen

Duidelijke website, handig om schoenen smal te kunnen selecteren. Verder snelle levering en reactie. De maattabel per merk staat wat verscholen onder het filmpje, anders had ook meteen de juiste maat besteld.

Goed advies gekregen op mijn vraag. Loopschoenen zitten perfect en zijn vlot geleverd. Prijs was goed. Ik zou zeker hier opnieuw bestellen.

scherpe prijs en netjes geleverd

Scherpe online prijs.

Happy!

Fast service, good quality product!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

We hadden twee paar schoenen gekocht. Eén paar bleek toch te klein te zijn ondanks dat de voorloper van deze schoen in deze maat goed was. De schoenen probleemloos terug gestuurd en snel het geld weer terug gekregen. Andere paar was prima en goedkoper dan ergens anders. De schoenen zaten in een heel leuke doos!

Super service.

Als ze ergens weten wat service betekent dan is het wel bij hardloopaanbiedingen.nl Geen gezeur. Nee gewoon garantie zoals het hoort. En snel, sneller dan dat ik hardloop!

Snelle levering, schoenen zitten heerlijk

De schoenen die ik wilde waren scherp afgeprijsd, zijn snel geleverd en zitten heerlijk! Ik ben zeer tevreden.

Top winkel

veel keuze, goedkoper dan in de winkel, goede service

snelle levering en hadden als enige winkel mijn maat nog beschikbaar van de de asics gel cumulus 22 voor een goede prijs

Kwaliteit met een redelijke prijs

Zéér snelle service. Scherpe prijs.

Een erg tevreden klant!

Correct geregeld

Alles goed omschreven, niet moeilijk doen bij mislukte betaling wijze.

Uitstekend goed en snel geleverd dankjewel

Prima, snel en kundig

Bij de winkel niet meer leverbaar, bij jullie gelukkig wel. Bedankt

Schoenen zijn snel geleverd voor een leuke prijs!

Snel en gemakkelijk. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden via email met de status updates en track en trace.

snel en vlotte levering

Goede info op gebied van schoenmaat. Product correct en nieuw aangeleverd.

Juiste product. Snelle levering.

Product voldoet volledig aan verwachting. Snelle en correcte levering. Aanrader!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.