Super tevreden.

Prima prijzen, bezorging conform belofte

Prima, Verbeter puntje zou zijn uitleg van de breedte maten op de site of bij de producten. Verder duidelijk.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Snelle service en goede prijs, wat wil je nog meer . Ik zocht hardloopschoenen die hier in de aanbieding waren en die ik binnen paar dagen in huis had. Super fijn!

Op tijd en netjes afgeleverd

Alles is top!

Bestellen gaat makkelijk, moest (helaas) retourneren, maar dat gaat ook gesmeerd, snelle afhandeling en snel geld terug. Prima!

Zeer breed en goed assortiment

Meerdere keren besteld en snel geleverd

Topservice

Vlotte afhandeling Degelijk materiaal Fijn dat je iets extra mag kiezen vanaf een bepaald bedrag

Hele fijne schoenen.

Levering is niet gelijk de volgende dag, dus ietsje meer geduld. Maar een leuke aanbieding, + gratis loopband erbij. De schoenen zitten goed, (Brooks adrenaline) Lekker stabiel. Ik ben dik tevreden !

Werkt prima

Werkt zoals ze zeggen. Ook goed tel bereikbaar! Top!

Alles naar wens.

Snelle afhandeling en snelle levering.

Top en goed geregeld

Top Zaak. Geen advies nodig want ik loop al jaren op Saucony Echelon 8

Duidelijke site en volgende dag spullen al in huis. Super

Super goede service!

Levering binnen 1 dag en snel contact via whatsapp bij vragen over de bestelling: ideaal en klantvriendelijk!

Prima service!

Dit was mijn eerste keer bestellen bij Hardloopaanbiedingen. Ik was eerst was huiverig, maar achteaf geheel onterecht. De website, de betalingen, de bezorging en zeker ook de prijs waren allemaal prima in orde. Ik heb Brooks Ghost 14 besteld, omdat ik de Ghost al jaren gebruik voor mijn lange loop. Ik kende mijn maat en ook deze keer prima. Schoenen lopen heerlijk, direct uit de doos een rustige loop van 28km zonder problemen. De huiverigheid vooraf ligt wellicht aan de naam. Hardloopaanbiedingen klinkt bijna te mooi alsof het enkel aanbiedingen zijn, hoewel dat bij deze Ghost wel was. Maar de naam maakte mij wat aan het twijfelen. Er zijn (te) veel sites die allemaal roepen dat ze de goedkoopste, snelste, beste enz. zijn en dat hoeft wat mij betreft niet altijd in de naam. Maar zoals gezegd, de uitvoering was verder helemaal op orde. TOP!

Top geregeld

super service

snelle bezorging en ook het retour sturen van een artikel ging zeer vlot en soepel.

'S ochtends kapotte gel Nimbus schoenen, direct na het lopen bij jullie nieuwe besteld en de volgende dag kon ik ze in de namiddag al uitproberen. Heel even wennen, maar de schoen opzich is perfect voor mij. Bedankt nog voor de gratis sokken.

Duidelijk en snel

Jarenlang tevreden klant

duidelijk snelle bezorging

Goede service snelle levering.

Goede prijs, snelle levering

Heel fijn dat ze ook oudere modellen hebben. Verder altijd snel geleverd, uitstekende service en gewoon een fijne en betrouwbare website

Was aan de late kant met bestellen maar het was er wel de volgende dag.

Prijs/kwaliteit en snel leveren = Top!

Met deze nieuwe hardloopschoenen met gratis een paar sokken kan ik weer een "pleuris end" lopen.

Geweldige service

Schoenen waren een dag later geleverd. Super service en goede communicatie over de levertijden

Snelle levering en een goeie prijs

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht