Snelle levering en een goeie prijs

Simply Lovely

Klik, bestel, betaal en snelle levering. Zodoededa

Snelle en goede service

Overzichtelijke website en een snelle service. Ik zou zeggen, ga zo door!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering binnen de beloofde tijd. Ik vind wel dat er een wanverhouding bestaat tussen de 2 aanbiedingen (gratis levering twv. 3-4 euro of ander geschenk twv. 15-20 euro).

Eerlijke prijs en super snelle levering

Doen wat je vraag en nakomen wat je afspreekt en prijs eerlijk,en levering volgens afspraak,perfect voor mij ,prijs mag altijd lager

Snelle reacties en goed geholpen!

Snelle levering, goede prijs

Perfecte afhandeling

Mooie prijs

Beter dan gedacht

Vooral de gratis sportsokken vielen in de smaak. Daar ga ik er meer van bestellen.

Snelle levering, mooie schoenen

Site heeft vaak net even een betere prijs en ruimer aanbod dan andere shops. Komt leveringstermijn ook perfect na.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Prijs/kwaliteit TOP

Prijs Kwaliteit Leveringssnelheid zijn enkele héél positieve dingen van hardloopaanbiedingen.nl!!

Bestelling is helemaal top verlopen.

Snelle levering, het bestelde product is zoals verwacht en een leuk onverwacht extra presentje. Helemaal top!

Snelle levering en veel keus

Veel keus

Ben tevreden

Ben tevreden met jullie klanten service

Mooie prijs, snelle levering.

Goede beschrijving van de producten op de website. Nette website, duidelijke afbeeldingen/foto's van de producten. Nette en snelle levering.

Perfecte levering

Ik ben supersnel geholpen met nieuwe schoenen,kousen en drinkgordel. Mooi shirt cadeau en binnen twee dagen geleverd

Snelle levering en topkwaliteit

De producten zijn van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ook de levering en afhandeling van een retour product ging super.

Scherpe prijs en snelle levering

Twee maten besteld, retourafhandeling verliep goed.

Snelle levering en natuurlijk een concurrerende prijs

Ook voor vragen snel antwoord

Super tevreden

Ik had schoenen besteld, maar kreeg de verkeerde kleur toegestuurd. Nog voir ik die retour had gestuurd, had ik de juiste al ontvangen. Super contact gehad met Yanouk.

Uitstekende service en correcte levering

Ik had schoenen die te smal waren, deze geretourneerd en andere besteld. Levering en terugbetaling geld uitstekend verlopen. Huidige loopschoenen passen goed.

prima prijs en snel geleverd.

Schoenen besteld voor een prima prijs en snel geleverd.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht