Super duidelijk, eenvoudig en snel

Website, de bestelling en levering zijn overzichtelijk, en levering is snel!

Goede deal en snelle levering

Prima aanbieding, goede site voor advies voor een vervangende schoen en snelle levering.

Snel en goed

Veel maten op voorraad, top website, snel geleverd.

Goede snelle service

Duidelijke website, met concurrerende prijzen.

super service

helaas schoen niet op voorraad. Super opgelost.

Super snelle levering

Precies wat ik nodig heb.

Snelle levering. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. En altijd de mogelijkheid om iets leuks extra te kiezen.

Al jaren klant

Sedert het prille begin koop ik al online hier altijd snel geleverd en nooit problemen gehad. Hopelijk blijf ik nog jaren gezond en kan ik 2 a 3 x per jaar een paar gympies daar blijven kopen

Producten omschreven zoals ze zijn …

Prima webshop

Altijd goed

Tevreden.

Goedkoop en op tijd!

Hardloopaanbiedingen was nieuw voor mij. Maar ze zijn goedkoop en leveren keurig op tijd. Achteraf betalen via AfterPay vind ik ook altijd prettig. Kortom goede 1e ervaring met hardloop aanbiedingen.

De tight werd snel geleverd. Broek past goed en sluit goed aan. Ben er blij mee en dat voor een goede prijs

Snelle levering was perfect-advies minder

De bestelling en levering was perfect. Van te voren advies opgevraagd en dat was ver beneden de maat. Iemand aan de lijn gehad die beslist geen advies kon geven.

Top service!

Een heel snelle verzending. Mijn zoon vond het persoonlijke kaartje heel leuk!

Die lopen hard hoor!

Superblij met de snelle levering. En nog een leuk extraatje. Daar wordt je toch blij van.

Snel en vlug geleverd en de prijs is top

Kwaliteit/prijs/snelle levering/keus

Heel veel keus , mooie collectie van de betere merken. Snel geleverd en correct. Fijne website!

Altijd goed.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, bij retourzendingen geen problemen ervaren. Ik zou hier zeker weer iets kopen

Goede en snelle service

Goede en correcte afhandeling van alles.

Snelle toezending, duidelijke gegevens en snelle afhandeling bij retourzending.

Goede shirts, snelle levering en geweldige service

Snelle levering, goede service en goede prijs

Bepaalde Brooks schoen was in een bepaalde kleur niet leverbaar maar na contact kon deze uiteindelijk toch geleverd worden. Top!

Ze stuurden een deel van m'n levering op en verontschuldigden zich dat het ander deel van de bestelling ontbrak, terwijl het volgens de website allemaal in stock was. Kort erna alles ontvangen. Top

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht