top

Keurig

De juiste schoenen ontvangen en ook binnen de tijd die ze noemen. Wat voor mij niet belangrijk is - binnen 2of3 dagen bezorgd - als hardloopaanbiedingen maar de juiste schoenen stuurt en dat doen ze bij mij al jaren. Koop ook af en toe in de gewone sportwinkel in de stad want die moeten er ook zijn ondanks het prijsverschil.

Snelle levering!

Leuke acties en snelle levering!

Vlotte, snelle service

Bestelling werd vlot geleverd. Artikel retourneren gaat makkelijk en de terugbetaling kwam ook heel snel.

Goede en snelle levering.

Netjes gedaan

Shirt besteld helaas was shirt te groot retour gezonden. Gaven ook toe dat de shirts erg groot uitvielen en dat ze het zouden bespreken. Netjes geld snel terug gestort gekregen. Dus keurig gedaan

Goede snelle levering en goede prijs

Bestelling snel geleverd.

Goede snelle levering. Alles prima verzorgd :-)

Snelle levering, goeie kwaliteit

De bestelde spullen snel geleverd

Precies zoals de website beschrijft. Om 15.34 besteld en 2 dagen later waren de spullen binnen. Niet teveel emails met verzendstatussen en bevestigingen, simpel en doeltreffend!

Super, ik koop er al jaren en gewoon altijd goed

Afgelopen jaren geen enkele fout kunnen ontdekken. Bij vragen goed te bereiken of adequate reactie op de mail. Retouren worden goed afgehandeld en ook de terug storting(en) verloopt vlekkeloos. Een 10 zijn ze meer dan waard. Gr.Rob

Organisatie met eigentijdse visie

Leuk, snel en goed. Reeds eerder schoenen besteld bij deze aanbieder, met volle tevredenheid.

Mooie hardloopschoenen, snel geleverd.

Gewoon prima

Zoals gebruikelijk gewoon goede service en snel geleverd.

snel verzonden, netjes en goed verpakt

Geen negatieve opmerkingen. zeer tevreden

Gemakkelijk, snel en voordelig

Prima ervaring, gemakkelijk het juiste model zoeken en bestellen en vlot geleverd voor een scherpe prijs.

Goede aanbieding en snelle levering

Goede aanbieding en snelle service

Hele snelle service

Duidelijke website en goede service.

Snelle en correcte levering.

Goede ervaring

Snelle verzending, goed verpakt. Zoals je mag verwachten zoals bestellen via een webshop gaat ;)

Top bedrijf!

Geen problemen bij bestellen of levering. Alles keurig op tijd en voor een mooie prijs heb ik nu echt toffe hardloop schoenen!

kwaliteit!

Kwaliteit levert Hardloopaanbiedingen altijd: Doen wat je beloofd!

Zeer te Vrede over de leveru

Super geregeld en zeer snelle levering

prettig

Gewoon goed