Prima,snelle geleverd en maten goed

Heel leuk dat je bij nieuwe hardloopschoenen, die heerlijk zitten en lopen, een gratis shirt mag uitzoeken. Dit shirt zit ook heerlijk. Bedankt en ook voor de snelle levering, die goed ingepakt is.

Zeer snelle levering

Good products, good prices, fast delivered.

I am happy wit tha purchase.

Prettige en informatieve site, snelle levering

Ik ben geen hardloper! De Brooks Ghost 13 die ik hier gekocht heb werden aanbevolen voor personen die metatarsalgie hebben (zoals ik dus). Van grote hulp was de maattabel annex meetaanwijzingen, zo kwam ik (normaal maat 41) uit op 42.5. Past precies! Het lopen was even wennen, omdat deze schoen beslist anders is dan de Brooks Ghost 9 die ik eerder had. Maar het gaat de goede kant op (voorwaarts).

Goed aanbod, prima prijs en snelle verzending

De bestelling was snel afgehandeld en spoedig verzonden. Erg tevreden met de aankoop.

Top geregeld

Ik bestel hier al jaren mijn Asics GT (2 paar per jaar). Altijd top geregeld.

Goede samenwerking

Blijf bij jullie kopen.

Slecht

Aan post nl 1,95 bet aald voor levering s avonds. Dan s avonds laat een mail: ” we hebben je gemist”

alles in orde

niet de goedkoopste maar wel de enige die mijn voorkeur nog had; verder alles prima

Zonder een enkel minpunt perfect afgeleverd

Zonder een enkel minpunt perfect afgeleverd

Bestelling werd snel bezorgd. Een deel geretourneerd en dat ging ook naar wens.

Klantvriendelijk goede service

Prettige shop

Fijne winkel, verzend snel en correct, goede producten en is zeer vlot met het verwerken van retours. Erg tevreden dus.

Produkt voldoet aan verwachtingen

Kocht een set hiellifts ivm beenlengteverschil om als inwendige hakverhoging rechter schoen te dienen in 2 paar schoenen. Snel geleverd en dankzij plakzijde blijven ze ook goed zitten. Tevreden klant.

Netjes verzorgd

Nu al 2 paar hardloopschoenen gekocht, altijd snel geleverd, goede maat en in nette verpakking. Meestal de goedkoopste winkel als je wat keus wilt hebben in modellen en maten.

Weer voor herhaling vatbaar

Al verschillende keren iets besteld. Snelle levering en goed en rap contact via app bij vragen. Communicatie is prima en dat schort er weleens aan bij online bedrijven. Geven goed advies bij vragen en je merkt dat het zelf sporters zijn. Ik ga in de toekomst zeker weer eens iets bestellen.

Super service!

Ik kreeg mijn bestelde hardloopschoenen snel binnen, helaas bleek de verkeerde maat uitgeleverd te zijn, dit heb ik via de mail gemeld en nog dezelfde dag werd de goede maat naar mijn huis verzonden zonder gedoe en met oprechte excuses. Helemaal super!

Geleverd en precies goed. Geen op of aanmerkingen

X

X

Snelle levering correcte afwikkeling

Doen wat ze beloven

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Gewoon helemaal prima

Altijd betrouwbaar

Zowel als het gaat om de leveringen als om het verkrijgen van goed advies

Niets op aan te merken!

Fatsoenlijke prijzen en snelle, correcte afhandeling.

Goede service via de site en app

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.