Duidelijke omschrijving op de website, snel en makkelijk kunnen bestellen, site is niet omslachtig ook qua bestellen. Bestelling was meer snel bezorgd, tevreden met onze aankoop.

Keurig en snel

Keurig en snel. Heldere communicatie.

Zoals afgesproken geleverd

Op tijd en goed geleverd

Teleurstelling

Krijg een paar gebruikte schoenen geleverd…….

vlot geregeld redelijk geprijsd

bestelling werd vlot verwerkt niet alle maten (nog) beschikbaar prijs was 'gemiddeld voordelig'

Prima spullen snelle levering

Prima spullen snelle levering

Uitstekende service en levering

Uitstekende service en levering

Goed en snel

Site geeft voldoende informatie en zodoende is het makkelijk de juiste schoenen te vinden. Levering snel. Top.

Maat 47/48 !!! tegen een goede prijs!

Eindelijk een site gevonden waar ze 48 tot zelfs maat 50 verkopen. Snelle verzending. Goed retourbeleid.

Goede duidelijke info! Snel verstuurd! Goede prijs en top kwaliteit

Correct en snel

Correcte en snelle afhandeling.

Top service!

Ik had de verkeerde kleur besteld en heb deze bestelling nog om kunnen zetten. Een alleraardigste dame aan de telefoon gehad.

Goed geregeld

Duidelijke website, snelle levering

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Loopschoenen besteld, op advies 2 maten besteld. Snelle levering, gepast een paar retour, geen ennkel probleem. Geld terug op rekening binnen 2 dagen. Super geregeld.

veel keuze, op voorraad en snel geleverd

Topservice!

Goed advies, eerlijk over levertijd, fijn dat ik schoenen kan proberen!

Betrouwbaar en snel

Even opletten of je wel de juiste maat aanklikt bij bestellen, maar verder netjes verpakt en snel geleverd. Goede ervaring gehad

Goede kwaliteit, snelle service

Schoenen zijn fijn en lopen lekker. Kwaliteit is goed.

goed model, verkeerde uitvoering.

online schoenen besteld (ASICS Gel NIMBUS 22 black/classic red) alles in prima staat ontvangen op 1 ding na, de uitvoering. ik heb de moeite niet genomen de schoenen terug te sturen omdat ik de nieuwe schoenen mee op vakantie wilde nemen.

Met schoenen van hardloopaanbieding loop je altijd goed

Makkelijk om te bestellen en goede service

Goed assortiment, scherp geprijsd

Verzending via Post.nl is een nadeel. Zij proberen slechts één keer aan de deur af te leveren, leveren niet af bij de buren en brengen het in plaats daarvan direct naar een slecht bereikbaar Post.nl-afleverpunt. In dit geval ook nog eens een winkel die op zaterdag om 15:00 uur haar deuren sluit. Ik stond om 15:05 dus voor een dichte deur. Door werkzaamheden was ik vervolgens nog maar net in staat om het binnen de daarvoor door Post.nl gestelde termijn van 7 dagen (niet eens werkdagen) op te halen anders was het weer retour gezonden naar uw bedrijf.

Prima geregeld

Snel geleverd en netjes verpakt

Prima en persoonlijk

Zeer goed Persoonlijk handgeschreven jaartje was top!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht