Prima service en prijzen

Goede service mooie prijzen snelle levering

Snelle levering en correcte afhandeling

Schoenen bleken een halve maat te klein. Retourneren was geen punt, en enkele dagen later had ik mijn geld terug. Vriendelijk te woord gestaan.

Prima levering op tijd en goede waar.

Fijne hardloopschoen top

Kan niets bedenken wat niet goed ging en zal zeker de volgende keer terug komen

Zeer betrouwbaar en stipt , ook bij terugbetaling

Zeer betrouwbaar , ook bij terugbetaling .

Goede aanbiedingen

Best winkle best service

Wonderful experience with shopping. Ordering, delivery, return, new delivery... everything is superb!

Snelle aflevering Netjes verpaky

Makkelijk om het juiste product, in mijn geval hardloopschoenen, te bestellen. Wat ik nog steeds jammer vind is dat er altijd verzendkosten zijn, ongeacht de grote van de bestelling. Je kunt wel een gratis product selecteren of kiezen voor geen verzendkosten maar dit laatste vind ik echt een dooddoener. Andere leveranciers hanteren automatisch geen verzendkosten boven de 100 euro. Voor de rest wel een top service.

Fijne webshop.

Ik koop al mijn hardloop spullen bij Hardloopaanbiedingen.nl Fijn assortiment. Niet duur en altijd snel geleverd.

Snel en goed!

prima. schoenen werden snel bestelt en ik kreeg wat ik bestelde!

Goede levering voor goede prijs

Goede levering voor een goede prijs

Prima, snelle levering

Prima en snelle levering

Alles was goed geregeld

Goed en snel

Leveren alles wat ik nodig heb. Goede prijs en snelle levering

Zeer vakkundig online geholpen en snelle levering!

Zeer gedegen advies gekregen via de Whatsapp. En daarna razendsnelle verzending. Wat een keurig bedrijf, kom hier zeker nog eens terug!

Snel en goed verzorgd

De bestelling snel ontvangen en leuk verpakt.

Altijd optijd en goede service

Leuke deals en snelle levering.

Snelle Levering, prima communicatie

Gewoon goed!!

Website biedt een goed overzicht en levertijd zit heel goed. Content..

Goede producten

Een snelle levering van goede producten.

Binnen 2 dagen geleverd

Prima product

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.