Goede snelle levering

Goed verzorgt en in een leke verpakking

Snel bezorgd , goed verpakt . Top dat je een gratis item mag uitzoeken!!

Goede prijsstelling, mooie collectie, origineel en met zorg voor het milieu verpakt

Dit was mijn eerste bestelling bij, en kennismaking met Hardloopaanbiedingen. Artikelen zijn scherp geprijsd voorzien van nuttig informatie, en snel geleverd met een leuk cadeau extra.

Hardlopers

Snel. Iets anders kan ik niet zeggen. Iets retour melden gaat net zo.

Levering op tijd en juist, tegen goede prijzen

Snelle levering Prima schoenen

Eerste keer mijn loopschoenen online gekocht. Prima ervaring, aanrader

prima en snelle levering zoals altijd

Altijd goede keuze en snelle leverig, tegen een goede prijs

Prima prijs kwaliteit verhouding

Kwalitatief prima spullen, levering etc goed in orde. Altijd wel even goed zoeken naar de juiste maat maar daar zijn de prijzen dan ook naar

Ruim assortiment. Goede service. Top!

Snelle levering!

Goed en vriendelijk geadviseerd!

Geleverd zoals beloofd

Eerst de reviews gelezen en deze waren op een enkele na allemaal positief. Die enkele die een klacht waren werden keurig door hardloopaanbiedingen.nl beantwoordt en en waren mijnsinziens geloofwaardig (schoenen die geretourneerd werden na een rondje joggen)

SUPER

Vriendelijk geholpen aan de telefoon zodat ik de juiste schoenen kon bestellen

Snelle levering Jammer dat ik de sokken niet kan registreren voor de garantie

Vlekkeloos

Goede levering positieve ervaring.

Snelle levering prima prijs.

Snelle levering prima prijs.

Snelle levering, top product.

Mijn nieuwe 2 in 1 hardloopshort van Nike gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prijs ligt bij Hardloop aanbiedingen.nl ook nog eens lager dan elders.

Vlotte levering

Vlotte levering, goede service, redelijke prijs

Eindelijk een zaak die sportschoenen met brede leest verkoopt

waardeloos

waardeloos

Hardloopschoenen besteld en geleverd gekregen

Duidelijke website, prima prijs/kwaliteit verhouding. Enig minpuntje is dat ik de schoenen voor 15.00 uur had besteld en betaald, en dat ze een dag later zijn verzonden (ondanks mijn mailverzoek om ze dezelfde dag nog te versturen). Overigens geen reactie ontvangen op die vraag. Verder tevreden.

Helemaal tevreden. Snel geleverd, alles volgens verwachting.

Prima.

Leuke aanbiedingen. Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering. Grote keuze

Alles perfect in orde!!!

Niks op aan te merken. Perfect!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht