Slaag altijd, mooi aanbod en snelle service

Als ik nieuwe schoenen nodig heb, vind ik altijd mijn voorkeursmerk, al jaren is dit Brooks. Altijd is mijn maat en type schoen op voorraad. Ook leuk dat dat er vaak een gratis artikel bij zit. Ook voor kleding en accessoires kom ik bij jullie uit, vanwege het ruime aanbod.

Gewoon prima

Bestellen en leveren gaat zoals gewoonlijk makkelijk, snel en netjes. Dit keer advies ingewonnen na twijfel over andere schoenen en via de mail goed advies gekregen. Twee paar besteld en doet andere merk zat toch minder lekker en viel eigenlijk te klein uit. Probleemloos kunnen retourneren en snel geld teruggestort. Twee dikke duimen.

alhoewel ik niet van internetbestellingen houd, is dit me wel goed bevallen

2 verschillende soorten en 2 verschillende maten besteld. Ze waren in 2 dagen op mijn afhaaladres!! De ene paste wel goed, de andere teruggestuurd(zelfde dag nog) inmiddels het bedrag terug op mijn bankafrekening , van het teruggestuurde paar hardloopschoenen..

Ik ben dik tevreden

duidelijke informatie, goede communicatie en snelle levering

Super snel en betrouwbaar

Snelle levering, goed verpakt en prima hardloopschoenen

Prima bedrijf!

Netjes afgehandeld

Eerste keer bestelling gedaan .maar keurig en netjes gedaan .

Goede kwaliteit/ prijsverhouding

Al jaren een topschoen voor dat geld

Mijn favoriete schoenen heel snel in huis

Ik heb al vaak bij hardloopaanbiedingen.nl besteld. Gemakkelijk kiezen op de site, altijd veel modellen op voorraad en snelle levering.

Snel, duidelijk, prima service, al jaren!

Ik koop al jaren mijn schoenen bij hardloopaanbiedingen. Prima ervaring mee en snelle levering! Hop, zo de weg weer op.

Goede customer experience!

Snel afgehandeld, order snel gecancelled en nieuwe binnen 24uur thuis. Ik vroeg alle nieuwe modellen 2E aan te bieden omdat ik die zeker koop van Asics en Brooks lijkt me een prima sales lead maar werd naar mijn gevoel niet serieus opgevolgd anders 5 sterren.

Snelle levering en duidelijke service

Ik had eerst een paar slippers gekocht, maar die waren te groot. Deze geretourneerd en direct een kleiner paar besteld. Daarover contact gezocht met klantenservice en die stonden me duidelijk te woord.

Netjes op tijd geleverd.

Het product wat is besteld werd netjes op tijd geleverd.

Geweldig snel bezorgd leuk met kado

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Supergoeie ervaring!

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over het product zelf!

Duidelijke en makkelijke website Prijs attractief Snelke levering

Goede prijs en snelle levering

De schoenen waren niet meer in de winkel verkrijgbaar in mijn maat, maar nog wel op hardloopaanbiedingen. Binnen enkele dagen kon ik ze ophalen bij het postnl punt

Snel bestellen, snel geleverd.

In het weekend mijn nieuwe hardloopschoenen besteld, op dinsdag werden ze geleverd, met een door mij gekozen gratis mooi shirtje. Helemaal tevreden!

Ruime keuze en snelle levering

Snelle levering en goede service

twee paar besteld, een gehouden. Levering en retour ging snel evenals de terugbetaling. Ook gebeld met een vraag, vriendelijk en snel geholpen. Wat nog wat vebeterd kan worden is de mails. Deze kwamen vrijwel allemaal binnen in mijn spambox.

Snelle levering, goede prijs en leuke bonuscadeau.

uitstekende levering!

"Hardloopaanbiedingen' is een zeer betrouwbare webwinkel, die prima producten volgens afspraak levert!

Prima prijs-prestatie. Supersnelle levering.

Prima prijs-prestatie. Supersnelle levering.

een prima lekker lopende slipper

een prima lekker lopende slipper