Cumulus 23 is top. Maat 42,5 (27 cm) besteld. Voeten zijn 26 cm lang en 10 cm breed. Je hebt wel minimaal 1 cm speling nodig aan de voorkant om je voet op het breedste deel wat ruimte te geven. Past net bij mij. Zijn je voeten breder dan 10 cm overweeg dan 43,5 (27,5cm), dat geeft iets meer speling.

prima winkel

goed advies, leuke prijs en op tijd binnen.

Geen opmerkingen

Goede keus, goede begeleiding

Voor de ervaren hardloper een goede manier om snel een paar egschikte schoenen te bemachtigen

Prima en snelle levering

Snel geleverd en goede informatie

Prima hardloopschoenen heb deze al vele jaren Snelle levering

Snelle levering en top product voor een goede prijs.

Uitstekende service

Overzichtelijke website en vlotte levering van de bestelde producten. Helaas was er iets mis met de bestelling, maar dat werd snel opgelost en er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij de nalevering.

Weer een uitstekende dienst geleverd.

Kijken, kiezen, kopen en geleverd krijgen. Gewoon top.

Snel en goed

Goeie vraagprijs voor de geleverde artikelen. Producten goed ingepakt en volgens afspraak super snel geleverd.

Goede snelle service, correcte info en prijzen.

Goede service.

Prima levering en geweldige schoenen. Duur (Asics Nimbus 23) maar uitstekende kwaliteit.

Fast and easy

I was looking for a new pair of Brooks running shoes and not only did they have them but they were also on sale! I couldn’t ask for more! Thank you...!

Mooie prijs, snelle levering

By the book!

Gewoon supergoede service en duidelijke communicatie !!

Altijd mooie aanbiedingen van de topmerken en snelle levering.

Mooie korting, snelle verzending

Snelle verzending, scherpe prijs

Topschoenen voor een goede prijs

De Asics Kayano zijn mijn favoriet. Er is altijd voldoende keus in mijn maat en de prijs is goed. Levering is snel en correct. Blij weer met mijn schoenen!

duidelijke site en snelle bezorging

Snelle levering en ook terug sturen prima geregeld. Snel je geld terug. Had 2 verschillende maten besteld. Goede service.

Mooi vlot de bestelling ontvangen. zeer tevreden met de schoenen asics tokyo. Lopen heerlijk!

Goede producten voor een scherpe prijs

Bij deze site heb ik x-socks besteld, goede aanbieding, wel beperkte kleuren. Snel geleverd, alles netjes verpakt.

Bestelde schoenen waren de andere dag in huis.

Snelle levering.

Ruime keus, en net iets voordeliger dan andere aanbieders. Goede service!

heel goed

aan te raden

Snelle service & mooi product

Prima service en snelle levering

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.