Snel en goed!

prima. schoenen werden snel bestelt en ik kreeg wat ik bestelde!

Goede levering voor goede prijs

Goede levering voor een goede prijs

Prima, snelle levering

Prima en snelle levering

Alles was goed geregeld

Goed en snel

Leveren alles wat ik nodig heb. Goede prijs en snelle levering

Zeer vakkundig online geholpen en snelle levering!

Zeer gedegen advies gekregen via de Whatsapp. En daarna razendsnelle verzending. Wat een keurig bedrijf, kom hier zeker nog eens terug!

Snel en goed verzorgd

De bestelling snel ontvangen en leuk verpakt.

Altijd optijd en goede service

Leuke deals en snelle levering.

Snelle Levering, prima communicatie

Gewoon goed!!

Website biedt een goed overzicht en levertijd zit heel goed. Content..

Goede producten

Een snelle levering van goede producten.

Binnen 2 dagen geleverd

Prima product

Goedkoper dan de concurrentie, betaalde voor de zelfde paar schoenen €35 euro goedkoper. Snel geleverd en goede service. Zal zeker weer bestellen als deze versleten zijn .

Scherpe prijs, vlotte en correcte levering

Duidelijke website, goed maat advies, scherpe prijs en vlotte levering. Al 4 keer hardloopschoenen bij ze besteld. Steeds prima.

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Goede service en geen verzendkosten.. prima!

Snelle levering!

Goede werkende webshop en snelle levering. De gratis producten bieden geen meerwaarde, dit is voor mij geen reden om meer producten te kopen.

Concurrerende prijzen

Goede schoenen voor goede prijs!

Snel geleverd en goede website

Alles perfect!

Duidelijke site, gewoon goed!

Vlot

De kleding was er al de andere dag en retour was ook in een dag verwerkt.

Snel en professioneel

Snelle aflevering, goede online process.

5 sterren vraagt om geen uitleg

Perfecte omschrijving op site. Schoenen zijn zoals omschreven. Snelle service. In 1 woord top.

Snelle en goede levering

Hadden een leuke kortingsactie voor de schoenen waar ik op hardloop. Dus een extra paar besteld. Website werkt goed en de levering was goed en snel.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.